jance -> RE: ApRRilski bar (25.4.2019 22:41:52)
|
Dobro vece. Deca zaspala a ja dosla malo da kukam opet. Usla u apoteku pored banke, izmerila pritisak, kad ono 150. Reko dooobro, to objasnjava glavobolju ali lekic je sad vec trebao da radi... nista. Otisla u banku, isplatila kredit, zatvorila dozvoljeni minus i zatvorila racun, vratila karticu. U to me zove Kika, kaze Ogija boli glava i srce kad kaslje. Reko diiivno, eto nama temperature. Nista, pravac kuci po Ogija, daj mu Brufen pa kod doktorke jer nam se jelte praznici neminovno blize. Zavrsimo kod dr brzom brzinom, i ja nazovem moju dr i kazem slucaj sa pritiskom. Kaze dodji. Kod nje sa sve bebom u kolicima u ordinaciji i Ogijem koji sedi na onom krevetu i igra igricu na mom telefonu, pritisak 160. Odmah pogrickala pola Zorkaptila, i povecala mi dozu leka i konacno dala beta blokator ( pre trudnoce sam pila samo jednu tabletu beta blokatora dnevno i nio mi i pritisak pod kontrolom i tahikardija). Kaze preslaba je ovo doza leka za tvoju kolicinu stresa.... I tako. Evo mm otisao opet dole da radi, ja ostavila otvoren prozor, toplo napolju i slusam kreketanje zaba...
|
|
|
|