ivaj -> RE: Stres u trudnoći (5.6.2012 22:37:38)
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Krenula da tražim temu-kad moj post poslednji [sm=smiley1.gif] Treba mi savet kako da iskuliram stres... U prvoj trudnoći to je bilo 1000 puta lakše jer sam brinula samo o sebi, imala siguran posao-sve ostalo je bilo nebitno. Sad mi stalno prete otkazom, ucenjuju me, u kući kao da niko nema razumevanja za moje stanje-stalno svađe, rasprave, prebacivanja, Mihajlo je nemoguć-svi mu sve puštaju, ja kao da sam nevidljiva. Ako kažem da nešto ne može, odmah sam najgora na svetu, da ne navodim da sam opet napomenula da treba da ga vodimo kod dečjeg psihologa-umalo mene nisu strpali u ludaru zbog te izjave!!! Raspadam se od brige za ovu trudnoću i bebu, mm mi ne pruža nikakvu podršku, samo otežava, Mihajlo histeriše na sve živo, ostaću bez neophodnih prihoda... Kako da izađem na kraj?!?!?!?! nina,nisam znala da si trudna[sm=smiley1.gif] Srecno! Nisam u toku,ako imas stalan posao,kako mogu da te ucenjuju?! Ako ti prete u smislu sta ce biti kad se vratis sa porodiljskog,iskuliraj.Resavaj problem jedan po jedan,ako bude razmisljanja unapred skrenuces. Mihajlo ce malo da odraste ili ce se bar malo njegovo ponasanje promeniti bebinim dolaskom. On je nemiran,ti si sad nervozna i to je sve normalno[sm=smiley1.gif] Znaj da nista ne traje vecno. Za dve,tri godine ti si na konju[sm=jezicek.gif] Decica "poodrasla" a ti sedis i pijuckas kafu natenane.Samo polako. Bice tako tesko,a opet,bice situacija kad ce ti srce biti veliko kao kuca,veruj mi.
|
|
|
|