smeško -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (3.3.2019 18:14:54)
|
Maro, pa kakva mu je krvna slika? Mi vadimo krv pre nego što odemo u dz. Nekada čekamo tri dana, nekada ne. Zavisi koliko je visoka T. Milena, verujem za gips. Kada je M polomio prst na nozi ja nisam spavala da se on ne bi okretao na stomak. Mučno je jako. I to on nije imao cirkularni nego korito. Išli smo kod nefrologa. Misli da je kod prve inf. imao kombinaciju virusa i neke inf.mokraćnih kanala. Nije joj ubedljiv kandidat za mikcionu, ali će je zakazati na IMD da ne gubimo vreme. U međuvremenu, šalje nas kod urologa zbog fimoze, misli da je možda problem u tome. I ja vidim da mu se malo slepila kožica i to posle onog divljačkog povlačenja neke dr dok je radila uz kukova. Dođe mi da odem i da ja njoj nešto povučem. [sm=smiley36.gif] Radili krvnu sliku, crp, urin i uk i sve je b.o. Ali bris prepucijuma nije dobar i kupili smo gentamicin. Rešićemo fimozu, pa ga skidamo sa profilakse i pratimo da lise urinarna vraća. Baš sam zadovoljna doktorom. Hvala Pari i tebi tvojoj drugarici![sm=smiley31.gif] Pravimo razmeštaj po kući. Slatke muke i poslići, stiže nam mašina za pranje sudova u utorak.
|
|
|
|