Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 12:07:13
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo nasledjuje se, to je sigurno, ali ne znam po kojoj liniji. Postoji lasersko skidanje dioptrije, ali nije jos vreme da razmisljamo o tome.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 12:08:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess.polako. i ja nosim naocare,i nosila sam kao mala..pa jwdno vreme nisam,do puberteta,pa od srednje opet nosim...imam -3. Lasersko ne preporucuju do god oko raste,do 30te godine.Samo neka redovno nosi naocare i nece joj se menjati dioptrija.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 12:08:52
|
|
|
|
jess021
|
Ana, bila sam van sebe danima. Plakala, pa se smirim i tako u krug. Sto zbog dijagnoze, sto zbog toga da je pre toga imala tako los vid a nije znala da moze drugacije.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 12:12:46
|
|
|
|
jess021
|
Von, nadam se iako su nama rekli da naocare ne zaustavljaju rast dioptrije. Za laser znam, zenama preporucuju tek nakon porodjaja. Ici cemo a jos jedno mesto pa cemo videti. Super mi je sto je to ona tako lako prihvatila, preslatka je sa njima.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 12:18:54
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ana, bila sam van sebe danima. Plakala, pa se smirim i tako u krug. Sto zbog dijagnoze, sto zbog toga da je pre toga imala tako los vid a nije znala da moze drugacije. Verujem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 12:42:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jess mi smo bili u ordinaciji Dzinic kod dr Oros. Ona je navodno najbolja za decu. Kaze deca mogu da napregnu ocni misic i do +- 4 i da dobro vide da roditelji ne skapiraju da je dete slabovido. Mi inace idemo na vep po njenoj preporuci i prepiruci neurologa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 12:46:44
|
|
|
|
jance
|
jess mm ima trenutno dioptriju na jednom oku -7.25 a na drugom -2. Nosi socivaSaznali su tek kad je pokusao da se u srednjoj upise za vozaca. Oko sa manjom dioptrijom je skoro potpuno bilo preuzelo funkciju za oko sa vecom.... Ja sam danas malo bolje. Uspela sam sad i da dremnem sa bebom nekih 20min pa sam se i malko dozvala. Mene zeza nespavanje i rano ustajanje. Znam da tako mora ali ja jednostavno nisam osoba koja to moze da tolerise a da joj ne bude nista. Nervozna sam, razdrazljiva, zaboravna jako itd... a imam i ovo dvoje starijih koji mi traze paznju a sa Ogijem jos mi treba i da pratim skolski program jer jako zeza sa domacim zadacima, nece da ih uradi u boravku pa posle celog dana u skoli prakticno ja jos moram sa njim da sedim. A on nervozan i bez koncentracije jer je umoran, ja nervozna i bez tolerancije jer sam nenaspavana....i tako u krug... Inace da pitam. Admini jel moze neka generalna tema o prvacima ili prvom razredu? Imala bih sta da pisem
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 12:51:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Imamo temu o prvacima. Samo ukucajte u pretrazivac
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 12:55:16
|
|
|
|
Maslacak15
|
zdravo mame. Jess glavu gore . Meni dosao tata. Sutra rodjendan. A ja nemam ni tortu ni poklon. Vec se vidim veceras do ponoci za sporetom Danas je dobila cuvenu MMR i varicelle pride. Moram i do psupermarketa po meso za musaku... i takoo. skracno- ne znam sta bi pre
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 13:00:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja prosto ne mogu da verujem da je moj ručak već gotov Mare već ruča. Do spavanja će jesti još tri puta Maslačak, jel to Ančin rođendan?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 13:03:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,na oba oka ima tu dioptriju?Stvarno je sok,a mukica kako nije znala da moze bolje da vidi..ja sam sa minus 3 i minus 2.25 potpuno corava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 13:12:59
|
|
|
|
jance
|
Nasla temu o prvacima. Sad kad se raspiseeeem :) Inace bebuska pokusava da se okrene u bebi gimnastici Da joj nije malko rano? Znam da to ne znaci automatski i da ce uspeti , mozda to pokusavanje potraje jos nekih mesec dana ili vise ali ja malko kanda zaboravih kad oni krenu da pokusavaju....
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 13:22:41
|
|
|
|
pari
|
Jess,grlim te...razumem kako si se osećala...polako samo,biće sve u redu Meni se javio sinoć bivši muž.,dao je za saglasnost za put,da idemo zajedno na nekih 6 nedelja :-) radujem se! Mama onako,čekamo analize i šta će reći dr...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 13:34:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pari divine vesti. Bas je ispao covek. P mi se budi vec treci put zbog gasova a nista problematicno nije jeo 😒 bitno mi je da se naspava da bude ok dok ja imm casove popodne pa ga sad drzim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 13:39:09
|
|
|
|
vocicana
|
Jess, mnogo mi je zao sto se tako to desilo. Jadna mica, a nije znala da ti kaze, nego, majka uvek primeti, joj boze, bas je to velika dioptrija. Sredice se ali svakako se raspitaj, ima puno dobrih klinika, koleginica je bila u ocnoj Milos u Bg, ali dobro ona je zena, sredili su laserom dioptriju. Grlim! Pari super, a za mamu javljaj sta se desava. Anci, moje meso je na pripremi u frizideru. Jedva cekam da se lepo izmarinira. Slusam Brenu...Bolis I ne prolazis...bas me je dotaklo
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 13:52:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Jess, u potpunosti te razumem, i sama bih isto tako reagovala... nadam se da si sada dobro, pa na kraju krajeva nije to uopste ni toliko strasno, pa mnoga decica nose naocare, eto vidis koliko je dobrica da je tako lepo prihvatila. Grlim vas jako, uostalom praticete, i bice to sve potpuno u redu. Pari, super, verujem da se jako radujes sto ces videti tm. Super.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 14:06:12
|
|
|
|
Rosita
|
Jess, razumem te, šok je to, ne razmišljaj unazad, ipak je to nešto korektibilno na jednostavan način. Pari, baš divno. Bravo za M tatu❤ Ja ću se samo kratko javiti. Danas je mom velikođ dečaku rođendan 💞. A mali je noćas bio baš loše, T, plakanje i plakanje, omogućio mi je da u pola 5 dočekam tačno vreme bratovog rođenja 😁. Mrtva sam. Ustala u pola 8, bebac je spavao do 10 jer noćas nije, tako da sam jutros dovršila tortu... Pozdrav svima.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 14:11:34
|
|
|
|
pari
|
Rosi,srecan rodjendan velikom decaku i tebi! 😊 da bude srecan! I drzi se!
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 14:12:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosi, srećan rođendanac Pari, super vest!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 14:33:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Rosi, da lepo provedete danasnji dan 🎂
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 14:53:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan mame. Pari, bas se radujem za lepe vesti. Jess, bas mi je zao za dioptriju. Rosi, srecan rodjendanko. Grlim vas. Mm i ja smo rucali. I S je rucala jer sam im spremila njihovu omiljenu musaku. Sad smo je poterali na spavanje. Nesto nam je sumnjiva. Idem opet u skolu. Bas sam nesto umorna. Malo cu da prilegnem
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 14:57:25
|
|
|
|
pari
|
Danas je tako neki sucmurast dan...bas za lezanje...ali mamama nema lezanja 😉 ja napolju sa T...pa cemo posle po M... Bas imam problem sa M sa hranom i za dorucak i za veceru...nista nece da jede...samo par zalogaja djevreka ili pavlake (samu je jede) ili keks i mleko...A ja stalno nesto pravim (projice juce pravila,pojeo jednu)...Da li vi pitate decu sta zele ili im date sta ima i to je to? Ne mislim na rucak nego na dorucak i veceru
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 15:05:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pari, ja nesto i ne pitam jer to sto imam u frizideru to dam. Gledam da nesto i spremim sto znam da vole.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 15:11:34
|
|
|
|
pari
|
Mene M stalno pita sta imam u frizideru i na kraju se razocara 😁 i nece nista. Jutros jeo neke integralne stapice (basket kupovne) i mleko
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 20.3.2019 15:16:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, ako pitam onda uvek ima komentar. Ovako samo iznesem i nema izbora. Za večeru voli da isproba i nešto novo, i generalno voli večeru, a doručak kilavi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?