|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/19 [chat]
19.3.2019 21:50:00   
Maraj
Milena user posted image verujem da si zivnula sada
Von...nek trazi nesto drugo. Bas ima izbora sa pmf-om
Ljiso ....opet ja....ali decaci su cudo...moj L je imao fazu kada je glavom udarao o pod. Kada se naljuti
Uzas kako je to sa starne izgledali. Sad mi se jedan tata iz vrtica zali da njegov sin to radi. Ja sva happy, da je mog L prosla ta faza...
Pari, navijam da tvoj bivsi razumno odluci. Bilo bi fer. I ti si bila fer prema njemu...
Moj L kod b&d. I nocas spava kod njih. Poblesavio. Nece kuci...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 776
19.3.2019 22:00:17   
vonavoj
Ana,zeno,ko je programirao grejanje!ja sad samo ujutru sat vremena i uvece sat vremena.Maraj,a tvoji su u penziji,pusti ga da uziva,mi smo stalno isli kod nase babe i dede,baba nas cuva preko nedelje i mi petkom kod nje,jadna zena.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 777
19.3.2019 22:02:51   
Misha i Ljisha
Dobro vece.ja jos jednu sitnicu da odradim sefu i odoh.bolesna sam zapusena. Sutra ce biti dan D. Tona obaveza od 7 ujutru. 
Maraj stvarno strasno izgleda ta autoagresija ili kako se vec to naziva. Meni je cudno sto on tako mali to radi. Ne znam zasto Ali svako malo se on izvija od besa. Moram cvrsto da ga drzim da se ne povredi npr kad mu uzimam nesto iz ruke ako ne mogu da ga privolim da mi da jer je odmah besan najstrasnije. Bacaka se udara izvija dernja haos kakav mu je karakter 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 778
19.3.2019 22:18:01   
Maraj
Ljiso proci ce. To je faza. Kazem ti, L se naljuti i iz sve snage udari glavom o pod. A bilo je faza i da se naljuti a mm ili ja ga nosimo, onda uzme i zakuca nas glavom. Mozes misliti kako nas "osamuti". Ja znam da ce me udariti glavom pa ga drzim i ne dam mu, a mm zaboravi, pa kad ga L zakuca glavom o glavu, ovaj ne zna gfe se nalazi...Al proslo je. On sad ima 3 i po god. I mozes misliti da sada sa 3 i po neki njegov drugar iz vrticke grupe to radi. Meni laknulo. Opet mi lakse kad znam da je to radio kao mladji, nego sad to dete sa 3 i po.
Von, da u penziji su . Ne znam sta je on poblesavio. Vec 5-6 veceri spava kod njih. Nece da dodje kuci. Pre neko vece je dosao sa babom al kad je ona krenula kuci, i on trazio da krene sa njom
Mislim da je to sad zbog S. Otkud znam...

< Poruku je uredio Maraj -- 19.3.2019 22:20:08 >

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 779
19.3.2019 22:40:51   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ana,zeno,ko je programirao grejanje!ja sad samo ujutru sat vremena i uvece sat vremena.Maraj,a tvoji su u penziji,pusti ga da uziva,mi smo stalno isli kod nase babe i dede,baba nas cuva preko nedelje i mi petkom kod nje,jadna zena.

Mi samo u nedelju nismo grejali kada je bilo 25 stepeni, inače se normalno pali ujutru i radi do 22h. Ali danas crkoh, kao kuvana noga sam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 780
19.3.2019 23:29:02   
suzi kju
Mame jeste se uspavale?

Ja sam skroz poremetila svoj ritam na odmoru, a valjda odmor zasto i sluzi 😆Evo jos sam budna, moram naci neki film da pogledam pa da spavam. Milena super za gips,sada polako, Ana i Ljiso verovatno vam vecina zavidi na radu od kuce, pa i ja, a pretpostavljam da se i vama u nekim momentima ide na posao. 
Maraj super za babu i dedu, opet ponavljam, mnogo znaci, ja bih moju decu slala ali nemam kome, predaleko su, značilo bi to svima, najviše meni, ali tako je kako je. 
Ivana kako napreduje voznja? 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 781
20.3.2019 8:02:49   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

A sve obavljam pesice.

Mama jo, kako si ti? 

Sanjice, ja sam dobro sada, vukla neku prehladu 2 nedelje sigurno, ali proslo je. Inace, standardno sa decom...
Ja volim sve pesice da obavljam, ali to bas zna da umori. Jesi uspela da odmoris?

Jutro svima.
Jeste se naspavali?
Maraj, neka uziva kod b&d, ja bih volela da moja J hoce sama da ostane, ali nema sanse, samo zajedno.
Suzi, uzivaj na odmoru, povratices ritam vrlo brzo.
Rosi, kako ste?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 782
20.3.2019 8:09:20   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.

Mama jo, mogla sam jos da odmaram. Ali moram na noge lagane, pa da spremim T rucak i da je budim da vezbamo engleski. Posle na nastavu. 

Moje hoce da ostanu kod mojih, ali sada trenutno i ko zna do kada nece moci da idu tamo na cuvanje. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 783
20.3.2019 8:16:16   
mama Jo
Ja se nadam da ce i moje zajedno hteti, samo da U malo poraste.
Kako ti je tata Sanjice?

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 784
20.3.2019 8:22:52   
Sanjica26 RR
Mama jo, da kažem sad stabilno. Videcemo posle skenera kakvo je stanje. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 785
20.3.2019 8:34:45   
Maraj
Jutro. Ja nahranila S. Sad ce jos malo da spava pa da nabrzaka stavim rucak za nju i za nas.
Cula sam se s mamom. L joj trazio da mese kiflice. Tako da eno ih...mese od jutros...

Direktna veza do poruke: 786
20.3.2019 9:32:16   
bebilule
Jutro mame!
i ja sam jutros prije posla svašta odradila kući.
Maraj, tvoji su blizu?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 787
20.3.2019 9:36:20   
Maraj

IZVORNA PORUKA: bebilule

Maraj, tvoji su blizu?

Zgrada pored user posted image
Da smo bar u istom ulazu...ovako jaknu moramo obuci kad pretrcavamo user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 788
20.3.2019 10:26:59   
jance
Dobar dan. Ja sam juce bila u nekoj minus fazi, preplakala sam pola dana. Sastavilo me nespavanje i sredjivanje kuce i svasta nesto. Generalno mene cepa ovaj zatvoreni prostor i to sto za svako druzenje sa bilo kim moram kola da palim pa da se sa mm uklapam itd.

Bebuska isto bila neurozus...

Uvece smo imali dve ture gostiju pa sam se malko regenerisala, malo pricala sa odraslima itd ali generalno sam u nekoj minus fazi....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 789
20.3.2019 10:30:35   
Ana RR
Dobro jutro user posted image ja sam se sinoć samo stropoštala u krevet, ne znam ni kako sam uspela da se istuširam. Ne znam za vas ali mene ubija ovo menjanje smena u školi, jedne nedelje pre podne, druge posle podne, to je katastrofa. Jadna deca a i mi sa njima.

Jutros smo svi ustali sa bolom u grlu, Marko kašlje laringitično user posted image dadoh mu xyzal i sirup za kašalj, nadam se da će biti ok. Nisam ga ostavila kući.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 790
20.3.2019 10:31:35   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Maraj

IZVORNA PORUKA: bebilule

Maraj, tvoji su blizu?

Zgrada pored user posted image
Da smo bar u istom ulazu...ovako jaknu moramo obuci kad pretrcavamo user posted image

Maraj, to baš znači. Moji su skroz na drugom kraju grada, autom mi treba 45 minuta do njih a nekada bi mi tako značilo da mi je mama blizu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 791
20.3.2019 11:20:41   
vocicana
Dobar dan mamite. Dete standardno u vrticu, ja sam isla u nabavku, sada da dokupim jos neke stvari, pa da krenem sa spremanjem. Maraj, sto je to dobra kombinacija, mama ti je tu user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 792
20.3.2019 11:22:58   
mama Jo
Joj Maraj blago vama, jeste to bas znaci, moji su u drugom mestu skroz.
Ana, jesi izdrzala do kraja radnog vremena uz vino? Nadam se da si uzela taxi do kuce user posted image

Pari, ima li kakvih vesti kod tebe, kako ti je mama? Je l' se javio bm?
Sanjice, drzim fige da bude uredan nalaz.

Jance, kako si ti danas?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 793
20.3.2019 11:40:39   
jess021
Mame, evo i mene. Citala sam redovno, vidim da ste pitale za mene, ali nisam bila raspolozena da pisem. Vodila sam L kod oftalmologa i ima bas veliku dioptriju pa me to skroz izbacilo iz koloseka. Sad sam vec malo bolje.

Kod nas inace standardno, ja na poslu, njih dve u vrticu. Nesto je hladno kod nas.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 794
20.3.2019 11:42:46   
vocicana
Jess, nisam nista u toku, kako ste dosli do toga da dete ne vidi dobro?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 795
20.3.2019 11:44:44   
mama Jo
Hej jess, jeste svi smo pitali za tebe.

E, a kako si primetila da uopste treba da je vodis kod oftamologa?
Izvini sad, ako ne bi o tome - skroz u redu.
Pitam samo, jer smo jedno vece bez nekog razloga J pitali da nam procita brojeve sa digitalnog sata, i par puta je rekla da mora da ide blize... doduse, brojevi su bili dosta sitni a ona podosta udaljena, ali tada smo mm i ja dobili crva sumnje...

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 796
20.3.2019 11:45:12   
Ana RR
Mama Jo, nije mi bilo lako user posted image još ja popijem četvrtinu manje čaše, šta bi bilo da zaista popijem čašu (punu) vina user posted image user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 797
20.3.2019 11:51:31   
jess021
Ne znam sta bih vam rekla, nista posebno.  Primetila sam na igralistu ako joj kazem da neko dolazi sacekaj da se taj neko prilblizi, samo to. Ovo drugo sve normalno. Dioptrija je -5, bas je velika obzirom sa minus raste, tako da sam se bas potresla. Dobili smo naocare i super ih je prihvatila. Iako smo bili kod neke poznate dr hocu da je odvedem jos negde. Eto, a niko od nas nema, tj imaju od mm tetka i stric ali nemam pojma kako se to nasledjuje.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 798
20.3.2019 12:02:13   
mama Jo
Da, bas sam htela da pitam zna li neko da li se to nasledjuje... ja imam dioptriju, ali od pre par godina, a i majka od mm je imala bas visoku, cak -13, doduse isto u starijoj dobi je dobila pa joj je brzo rasla.
Mala je ona jos, ali ne znam da li moze mozda i kod dece operacijom da se resi, citala sam dosta o tom laserskom skidanju dioptrije, ja bih jaki volela da imam novca da to uradim...

Edit: i ja sam pomislila da napisem da probate jos kod nekog da odee na pregled.

< Poruku je uredio mama Jo -- 20.3.2019 12:03:47 >

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 799
20.3.2019 12:05:13   
Ana RR
Hej, Jess, nisam videla da si pisala.

Mica mala, dobro da je lepo prihvatila naočare. Verujem da si se smorila, uvek nas potrese ono što se deci dešava user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here