|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/19 [chat]
17.3.2019 10:08:57   
IvanaSK RR
Samo se vi smejte,i jeste smesno. 😁 stvarno sam nekad mentol.  A imam flasicu Octanisepta sa prskalicom i ja danima razmišljam kako je super sto imam punu drugu flašicu pa cu presuti u tu. Iako na ovoj pise Asepsol. Pre par dana presula sva srecna. A ukapirala da je Asepsol tek kad mi uslo u usta i vidim cudan ukus. 😆
Voci,da imas sto manje posla.
Pari,izadji malo ako te ne boli stomak.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 676
17.3.2019 14:35:13   
vocicana
Ivana hvala srce. Ja ti zelim da ti sto pre prodje taj haos sa nausnicama, joj mora da je mnogo bolelo.
Pari obavezno izadji, ja sam dete odvela kod mame jer su tamo i sestrine devojcice, pa ceo dan juris po suncu i po napolju. Javite kako ste.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 677
17.3.2019 14:37:16   
pari
Na kraju smo evo vec 2h napolju...dosle smo do Vracara, nisam bila 100 godina...malo tu set_ala,gledala sta ima novo od radnjica, kafica...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 678
17.3.2019 15:44:41   
vocicana
Pa nista lepse!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 679
17.3.2019 16:34:11   
Maraj
Dan mame
Citam vas od jutros.unazad 3 strane
Pojima nemam ko je sta pisao. Sve me neko prekine u citanju...
Mi bili jutris napolju. Lep je dan
S i L spavaju. Jos malo pa ce da ustaju... ja skuvala sebi kafu. Stomak me boli. Izgleda da me ciklus preskocio ovaj mesec. Pisala sam vam vec. Trwbala sam dobiti 8.ovog meseca. Samo bilo braonkasto 2 dana i zo je to
Ciklusa nema . Tako da sam ja za sad imala 1 ciklus od porodjaja. 2.jos uvek cekam...bem ti zensko...

E da rosi sad se setih sta si pisala...ti N ne dajes nista nista mlecno? Ni maslac/kis.mleko? Nista?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 680
17.3.2019 20:38:13   
Misha i Ljisha
Dobro vece. Ivana kako brkovi? user posted image

Danas je bas bio lep dan a ja zarobljena pola dana bila sa djacima.

Moji spavaju. Ja idem da se kupam pa da radim.

P osip ne jenjava i pored erijusa. Slini, kaslje. Al gura.
Rosi kako su tvoji momci?

Sutra ujutru opet akcija, trening i td.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 681
17.3.2019 20:47:15   
Duškić
Mi legli, prave smo kokice, ceo dan po napolju.
Ivana, bas si likuser posted image
Da sto pre prodje.
Ja stavljam neki klavex na bradavicu jednu i.prolazi kad pomenu peckanje, bas pece..uh

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 682
17.3.2019 21:09:11   
Rosita
Dobro veče.

Ljišo, onako. D je dobar, kašlje o jurca. N nervozan, teku mu sline ko iz česme. Nije večerao, samo kenjka. Njega ću morati kod dr verovatno. Videću. A D će, verujem, biti dobro nakon 3 dana pulmikorta. I ovako se ne smiruje ceo dan. Od čega li je taj osip 🙁?
Bili smo baš dosta napolju. To me je spaslo, ne znam kako bi N izdržao u kući svu nervozu.
Maraj, ništa mlečno. Ni u tragovima. Tako sam i sa D.
Zatišje ovde. A jess i mamajo ni od korova.
Poz mame.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 683
17.3.2019 21:14:36   
Maraj
Jess je javila pre neki dan i rekla da je nesto neraspolozena, i id rad je nema user posted image
Ja uspavala S oko 20h. L trazio da spava kod b&d. Necu ga jos u vrtic. Kad cu ga, pojima nemam
Cekam kao da se malo stisaju ovi virusi

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 684
17.3.2019 22:50:41   
Sanjica26 RR
Da, ovde je zatisje.

Moji spavaju. A meni nece san na oci. Malo cu da citam, pa ce mi se valjda prispavati. Mama jo se pre neki dan javila i opet je nema. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 685
17.3.2019 23:12:04   
suzi kju
Dobro vece, ja budna, nekako nmg da zaspim, i nocu lose spavam, al to je zašto sto ne radim nista pa nisam umorna valjda, deca spavaju, jos uvek smotana kod mojih, docekasmo lepo vreme napolju smotana gotovo ceo dan, sem kada spavanju, napolju obedujemo 😊

Sada sam izlazila na terasu bas je toplo. Ivana ti si hit haha, slatko sam se nasmejala. 
Voci super je kada za godišnji odmor se ne bude kod kuce, milina. Ja jos jednu nedelju pa se vracamo na staro, posao, vrticu, ali dobro. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 686
17.3.2019 23:13:40   
suzi kju
Umesto "smo" moj telefon i njegov autokorekt menja u "smotana" e svasta lud telefon skroz.

Razumeli ste me... 

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 687
18.3.2019 3:48:04   
Rosita
Ja evo od besa i nemoći ne mogu eq spavam. Mm jw uzeo N. Hripi kao najveću astmatičar. To šta se sa njim desi kao reakcija na viruse je strašbo. Svaki out brzinom munje zviždi, hripi, ne može da diše. Jahao me do sad, nisam spavala i ne mogu više. Odlepila sam i plače mi se. Čekam da dođe 7 sati...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 688
18.3.2019 6:47:40   
Misha i Ljisha
Jao Rosi pa kako to tako brzo kod njega ide?

Hajde javi se sta kaze dr. 
P probila pelena nocas pa se dva puta budio inace je ok spavao. Ja spremam dorucak pa  krecemo na svoje zadatke. 

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 689
18.3.2019 7:35:18   
pari
Rosi,kako ste sad?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 690
18.3.2019 7:38:37   
Maraj
Jutro
Suzi a ja bas razmisljam ko je "smotan"user posted image
Rosi kako ste ?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 691
18.3.2019 8:57:45   
Rosita
Opet opstrukcija, berodual i uput kod pulmologa.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 692
18.3.2019 8:59:25   
vocicana
Rosita, tebi prvenstveno dobro jutro, bas mi je zao sto se tako bez veze odvija situacija, molim te, javi kako ste.
Mi smo dobro, dete sam odvela u vrtic jutros, samo da pregura ovaj mart, pa se nadam da se virusi konacno istrebe.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 693
18.3.2019 9:30:52   
Sanjica26 RR
Jao Rosi mucite se kao sto smo se mi mucili sa Sofijom. :(

Dobro jutro. Bas sam dugo jutros spavala. Mm je spremio S za vrtic i odveo. Bolje da nisam spavala dugo. Lose sam sanjala. Cele noci sam plakala. Imam sad da nesto raduckam po kuci i na racunaru. Posle u skolu. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 694
18.3.2019 9:31:27   
Maraj
Kako se rosi to njemu tako brzo spusta...
Joj voci...nadam se da ce biti tako. Ja L ostavila kuci dok se malo ne stisaju ovi virusi. Ne mogu vise da budem bolesna, ni deca ni mi matori...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 695
18.3.2019 9:34:02   
jance
Dobar dan. Pre nego sto bilo sta napisem, moram da posaljem Rosi ooogroman zagrljaj user posted image user posted image . Ja sam celozivotni astmaticar i majka astmaticara i atopicara. Apsolutno najgori moguci osecaj je taj osecaj da znas kako je tvom detetu, a svi se prave ludi.. ko veli mali je, ima virus, naravno da kaslje. Ako zelis, pisi u temu astma, ja sam tu kukala kad sam sa Ogijem zavrsila u bolnici zbog obostranog spazma.... mozes slobodno i poruku privatnu da mi pises, ako te neko razume, to sam ja....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 696
18.3.2019 9:37:40   
pari
Rosi, drzite se! Sta da radis...nije ti lako...
Maraj, bolje tako...cuvajte se...
Mene sinusi opet zezaju malo...moram se i ja cuvati...T je ok raspolozena...i dalje joj je nosic pun...uspevam nekako ab da joj uguram,kao i kapi za nos, bas se otima...Jutros je pojela malo ovsenih sa jogurtom...nadam se da ce rucati (juce nije jer je imala nagon za povracanjem sta god joj dala)
Sanjice,znam kako je to kad tako sanjas...ja cesto sanjama i dobro i lose i kad je lose,grozno se osecam pola dana...
Ostale mame,kako ste?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 697
18.3.2019 9:41:50   
Rosita
Hvala svima, hvala puno janče, imamo astmu u porodici, evo i dr me odmah pitala. On je u decembru bio u bolnici pod jakom opstrukcijom i od tad je imao još dve. Ma čini mi se pevo zaškripi pa se pojave drugi simptomi, tipa sline. Stvarno da odlepiš. Pisaću u toj temi dok vidim šta će reći pulmolog. Mi smo ležali na imd ali nena termina. Uzeli smo bez termina za Mišović, tamo ćemo moći da "nađemo" termin lakše. Stariji sin mi se 4 g razbijao od kašlja, a zadnje 2 upola ređe. Ali on je imao možda 2 opstrukcije sveukupno. Sve larungitis. Kad misliš da ne može biti isto sa drugim detetom, o da- može o grđe.
Ja danas imam poslovni sastanak za koji je trebalo da se spremim 😨. I vadim konce iz umnjaka.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 698
18.3.2019 9:45:29   
pari
Rosi, bas mi je zao sto se tako mucite, a ti najvise... Imas neku pomoc danas mozda? Da uspes barem da izvadis konce...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 699
18.3.2019 9:52:32   
Ana RR
Dobro jutro. Rosi user posted image ne znam šta da kažem sem da vam želim brzo ozdravljenje...

Nisam vas čitala za vikend, nešto malo samo sinoć pred spavanje. U subotu spremali roštilj, bili nam kumovi i moja mama, najeli se, napili, posle vodili decu na plivanje pa posle plivanja zaglavili kod kumova user posted image u nedelju ujutru preskočimo plivanje jer se Mare u subotu uveče žalio da ga boli u uhu. To je prvi put da od njega čujem da ga boli uho. Bolelo ga kada šakom pristisne uho i kada se nakašlje. Pred spavanje mu dam paracetamol i ujutru je rekao da ga samo malo bili kada pritisne uho ali ipak smo propustili plivanje.
Juče je bio divan dan, od ujutru smo bili napolju. Mm sređivao dvorište tj zadnje dvorište, voćke, travu, ja se izležavala i sunčala, posle malo sređivala kuću pa išli da vozimo bajs, svratili na sladoled... baš smo se umorili svi ali je prijalo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here