dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/19 [chat] (17.2.2019 14:43:38)
|
Tu sam drage, pijem lekove, pritisak je ok sa njima. Stomak mi je baš baš težak, nervira me što baš malo piškim, nisam ni ranije puno, a sada baš malo, a voda mi se samo gomila u meni. Sigurno i to utiče da skaće pritisak. Mislila sam danas da peglam, videću, sama sam sa S. Malopre bi mi bio majstor koji mi je pre 5 godina radio struju. Dobro ga dozvah, jedva. Baš me iznenadio kada je došao, pose 2 nedelje mog dosađivanja [sm=smiley36.gif] Elem, kada smo kupil novi TV pre 20ak dana, bili nam iz SBB da povežu sve, i ubeđivali me da pored tv, na tom izlazu, nema signala. A meni su ljudi pre 5 godina, kada je rađena nova struja, sve kablove, tv, telefon, struju, iternet, provukli kroz zidove, da ne bi nigde visili kablovi. Izvukli mi 4 kabla za tv, od toga 2 u dnevnoj sobi, jedan gore (tu gde smo sada okačili nov tv) i jedan dole (gde je bio uključen stari tv). I preostala 2 izvoda za 2 spavaće sobe. I SBB-ovac me ubeđivao da na tom gornjem nema signala, tako da mi je novi tv prikačio na donji izvod, a to je izgldalo blago rečeno nakaradno, kabl debeo preko pola zida + S zapinje a i mi, tj. svakog trenutka možemo da oborimo TV. J kao laik sam kontala da nema šanse da dole kabl ima signal, gore ne. I naravno da je lika iz SBBa mrzelo da radi, a i da razmišlja. Ispostavilo se da je trebalo samo da prespoji ta dva kabla, 2 minuta posla. To mi je sada ovaj majstor uradio, ali SBBće svakako morati da opet dođe i zategne sve, skrati kabl, jer za to treba neki alat koji samo oni imaju. [sm=lev.gif] Nato, odmarkaj, Miki, Dejanče još malooo. Ostale trudnice, nadam se da ste dobro sve!
|
|
|
|