Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (5.2.2019 0:04:32)
|
Znaci.... Dan nam je looodilo svima... Kazu mesec ulazi u skorpiju pa ce svima biti bez veze nesto do 14 februara...Ja inace prevodim neki vodic za zdravu ishranu... Jedno 100 vrsta ribe, a kao da radim u mesari naucih delove svinje krave ovce koze jareta jagnjeta bika kokoske pileta patke guske................... A onda su na red dosli pekmez dzem i marmelada! Pa kad se nisam tad samoubila necu nikad!!! Zavrsila sam sa jajima i pecurkama i rekla to je kraj za danas imam i ja dusu, od 5 sedim ppred kompa. Iznajmih komp od mm na tarifu... Jos nismo precizirali kolika je i sta hoce, tj kako da platim iznajmljivanje. Moj lap top se gasi sam od sebe, voli da ga molim izgleda. Sanjice, moras da odmoris, i ja sam ćopava malo, pala ispred Lidla u oktobru, ali to ću vam pricati neki drugi put, tragikomeNdija. Von samo tiho i neka te slusaju svi, a muzi samo kazi jao dragi pa ti si najbolji u tome, sve budi cile mile ima da te slusa, evo prenosim debelu mudrost 😊Ajd laku noc, odo da operem ovih 5cm kose pa u krevet
|
|
|
|