IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (4.2.2019 6:42:40)
|
Dobro jutro. Milicicak, Von kako ste? Smesko? Sanjice? Maca se budila nekoliko puta. I u pola pet skontam da sinoc nisam unela neke podatke u lap top sto sam trebala sinoc. Ustanem da unesem, program me drnda, nece nikako. Muz ustane da vidi jel sam dobro, rekoh, bas sam divno. On pokusavao da mi pomogne, ne moze, nije do nas. Bas sam se iznervirala. I vrati se on u krevet da odspava jos sat vremena, ja nastavim da se nerviram, naravno. I cujem masinu kako mi cudno radi, al sve mislim da umisljam. Eto muza ustaje i kaze da ce se polako spremati i popiti caj. Masina zavrsava i uzasno se čuje, rekoh mu da vidi sta je sa masinom. On otvorio vrata, pomera masinu,ja samo pricam da zatvori vrata, probudice decu. On vice ovo ce probuditi zgradu, a ne samo decu. Iskljucimo je iz struje i izvadimo ves. Neki moj stari brus, ispala zica iz njega! Nisam ni znala da ima zicu. Sad ne znam da li je uopšte imao i drugu zicu posto druge nema u njemu. I dodjem na rr, ne mogu da prebacim na desktop verziju [sm=smiley36.gif] Kakvo jutro Boze mili. Nadam se da ce ostatak dana biti normalniji.
|
|
|
|