RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (17.2.2019 18:40:49)

Ne,sanjice,device su pedantne,i on je.kad hoce..ali je lenj.Mama jo,mislim da je bio rok za zamenu..da ces morati ponovo..proveri..

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (17.2.2019 18:48:51)

On je samo umoran od posla.

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (17.2.2019 19:49:19)

Vece mame
Vidim sanjica ne da na muza. [sm=smiley36.gif] ako , ako [sm=smiley1.gif]
Ja uspavljujem S. Imali i danas goste...lepo bilo...al me nervira kad nekontrolisano grickam. A to se desava jer ke hrana duze vremena na stolu.[sm=hudicek1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (17.2.2019 20:26:30)

Maraj, to kažem za muza od Von. Koliko prica da radi kontam da je previse umoran da jos i cisti. Ja sam samo na strani devica. :) 

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (17.2.2019 20:43:31)

Ja se ne razumem u horoskop [sm=smiley2.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (17.2.2019 20:57:53)

A ja se razumem u persun :D Znam samo kakve su device. I brat mi je devica. Uhvatila sam ga pre neki dan kako riba sporet. :D 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (17.2.2019 21:44:17)

Ne riba radnim danima,samo vikendom,hahaha.. ko mene pita da li sam umorna. On je lav/devica😉

jance -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (17.2.2019 21:56:59)

Vece. Evo javlja se jedan lab podznak skorpija 😁
Udata sam za devicu inace hihihi. Ja nisam lenja - ja jednostavno nered ne vidim. Ne smeta mi. Kad sam radila casove i isla ljudima po kucama, svi se kao nesto izvinjavaju zbog nereda a ja bukvalno sa upitnikom iznad glave.... kakvog nereda? Mislite na uredno sloxmzenu gomilu knjiga u cosku? Ili 4 prljave case u sudoperi? Niste vi videli nered 😂

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (17.2.2019 22:06:42)

Ja sve svidim,i sve me nervira.hahaha..

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 2:31:46)

Ja evo ustala, istuširala se, jela?!? i vratila... Užas za ovu promuklost i kašalj više. Razumem vas, pari, ivana, baš.
Nema ljiše?
Spavajte, pošteni svete :)
Laku noć.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 3:59:08)

Rosi i ja sam bila promukla 7 dana,a grlo me nije bolelo.. ti si dobra,u sred noci sve obavis i nazad u krevet.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 6:40:34)

Dobro jutro. Rosi videb tvoj post isto nocas u 3 😂 p i ja bili budni sat vremena igrali se. Probudio se i u akciju i onda je oko 3 i 15 zaspao A meni trebalo malo duze. Bili na salasu. Kaze mm: kako smo mi podigli D na salasu?😂😂😂 tamo hladnoooo hladnooo nocu. Lozili celu noc. Ovaj mi se drao. Promenio mesto. Jedva sam cekala da dodjem kuci. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 7:50:19)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

I ja...pa zvocam....

Dobro jutro. Rosi probaj inhalaciju sa fizioloskim i pantenolom. Mene je u trudnoci to spasilo.
Ljiso navikli smo cesce da te ima na rr[sm=smiley1.gif]
Suzi sta bi sa tvojim rodjacima, jesu bili u lipovici? Sta je sa onim holterom sto si nosila?

Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 7:54:44)

Jutro! Kako ste, mame?
Evo me na poslu, a  M ostaje kod kuće još ove nedelje. Uživali smo u ovom lepom vikendu, išle u šetnje, u šumu, kod babe. Brale smo "šumskve plodove" 😁
Ivana, pitala si za boginje - prošle su, ima još nekoliko krastica na glavi, ispod kose. Drago mi je da je tebi konačno bolje. 
Želim vam svima lep dan.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 8:33:14)

IZVORNA PORUKA: Maraj

I ja...pa zvocam....

Dobro jutro. Rosi probaj inhalaciju sa fizioloskim i pantenolom. Mene je u trudnoci to spasilo.
Ljiso navikli smo cesce da te ima na rr[sm=smiley1.gif]
Suzi sta bi sa tvojim rodjacima, jesu bili u lipovici? Sta je sa onim holterom sto si nosila?

Toliko se nerviram u ovom stanu sto nije po mojim standardima da jedva cekam da nesto nase sredimo. Npr. nervira me civiluk u hodniku, jer je sve tako nabacano. I haj sta me sve nervira. Zvocam sama sebi a mm kaže strpi se i mene nervira. 

Dobro jutro. Probudila sam se rano. Doruckovala. I vratila sam se u krevet. Deca spavaju. Grlo i uvo me bole. 

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 8:44:19)

Dobro jutro i od mene.Nadam se da ste sve dobro.
Mene nije bilo vise od 7 dana,stvarno nisam bila za forum.Ovaj februar je tako grozan,samo da prodje vec jednom.
Mi stansardno,odveli Doru,sad se mazimo pa dorucak.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 8:51:43)

Dobro jutro.
Rosi, kako si?
Mama Jo, javi kad muz proveri. Iskreno se nadam da neces morati opet polagati. Bolje da te pare das za privatne casove.
Sanjice, nas stan, a opet neke stvari nisu po mojim standardima[sm=smiley36.gif] sto zbog toga sto stan nije 100% onakav kakav bi htela, sto zbog manjka para da se nesto sredi, kupi..

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 9:01:48)

Znam ja to Ivana, ali u sledecem stanu znam sta necemo da imamo. Mm npr. non stop zakuca a nas ormar. U raspadu je. Nemam gde vise ni stvari da drzim. Ne zato sto ih imam previse, nego sto su tu stvari za sve sezone. Ormar mali. 

bubulence -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 9:06:31)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Mama jo,da li ti ta vazi? Imala je ona rok za zamenu?

Veruj mi da nemam pojma... iskreno se nadam da vazi [sm=smiley36.gif] ako ne vazi, moram ponovo da polazem, a to mi bas ne odgovara.
Secam se da sam se nesto raspitivala, i da sam zakljucila da vazi, li ne mogu tacno da se set_im objasnjenja koje sam dobila 🙄 

Moja je istekla 2011 i receno mi je da mogu da je produzim. Ako je ne preuzmes u roku od 6 meseci od kada polozis onda ti propada. Ali to vazi samo za prvo preuzimanje. Posle toga nema ogranicenja. Bar su meni tako rekli. Ja planiram sada ovih dana da radim lekarski i idem da je produzim. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 9:16:29)

Emice,sta bi?I ja bolje da ne pisem,bas sam lose volje,zatrpana konstantno,imam,ide kao ludo,u wc ne mogu kao covek,frustrira..Bila.mi juce drugarica i pita me da li imam izduvni ventil,kako izdrzavam,e pa nikako,pucam po savovima..jutros sam bas popucala..Mali se zagrcnuo,ispovracao ceo dorucak,tako mu malo fali da se nesto zgrozi,neka gromuljica i sve da povrati....

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 9:21:38)

Ma Von samo lose vijesti.Dosta mi vise svega.
Ja sam se prosle sedmice ukocila,jos sam pod lijekovima.Proslu srijedu mm ostao kuci do podne.Nisam mogla ni djecu spremiti a ni Doru odvesti.Nisam osjecala desnu ruku.Danas trebala na kontrolu i sad me zvali da otkazu.Bolesna mi doktorica.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 9:25:26)

Emice, šta god da je u pitanju, nadam se da si sada bolje. Ljubi dečicu.
Von, u pravu je drugarica, ali sigurno je teško naći izduvni ventil kad imaš toliko obaveza. Nemaš ni mnogo vremena za sebe. Ali verovatno će ti za koji mesec biti lakše, kada maleni još poraste. Meni znači da pred spavanje budem  malo sa svojim mislima, pročitam neku stranu knjige. Pola sata ili sat mira i kao nova sam. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 9:26:29)

O bre,stvarno dosta losih stvari..bas mi je muka. Uspela si da se ukocih,strasno. Jesi snimala kicmu? Sta kaze dr?

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 10:00:01)

Von nisam,dr kaze da su upalili ledjni misici.Ajo do danas ne popusti onda bi me slala na magnetnu ali mislim da nema potrebe za tum.A i ko bi djecu cuvao dok ja to 😂
Milena,ok sam.Pisacu posle detaljnije.Sad nije da necu nego nemam vremena

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (18.2.2019 10:03:33)

Dobro jutro, devojke! Što je lepo kad sunce sija, puna sam energije [sm=smiley1.gif] mada sam se uspavala za posao hahaha.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>