Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (16.2.2019 14:19:07)
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Smeško, baš se radujem! Jess, kako ste vi? Ma da, ja isto uvelk uzimam u obzir nameru. Ali mu kažem i 3 nepažnje= jedna namera. Ključno je kontrolisati se i ne nervirati oko nekih "čari" ovog perioda. Ali teško nekad, da. Sanjice, ne zezaj se nego se leči. Doduše, ko ti kaže. Ja sam promukla skroz. Al ko me pita. Muž mi ostavio sinoć sudove. Evo šaljem mu poruku kad sam sama sa decom da to ne radi. Od čega odvikavanje kod te drugarice? Ivana, kako si ti? Ako i mom N bude trajala ova zapušenost toliko, izludeću. 3 beroduala dnevno, malo mu. Pun je šlajma. U pon kontrola. Bili napolju malo, vratili se, pasulj sam stavila. Valjalo bi da radim nešto.... Uf. Makar je N podnošljiviji noću bio. Prvo buđenje u 1, a ustali u 9. Pozdrav, mame. Rosi, a sad vidim da nisam dodala. Mala jos uvek sisa. Nece da se odlepi od nje. Od juce je presekla. Ne moze vise ni sa kilazom da se bori, a ni sa dojenjem. Kaže dosta je vise bilo 25 meseci. Sad cekamo da nas zovu, ali ja cu svakako za to vreme da prilegnem. Deci sam rekla da odu u sobi i da leskare i citaju. Nek bude malo vise tisine. Inace, sad smo u gledanju kuca, stanova. Do kraja godine ili cemo da resimo ili odustajemo od toga.
|
|
|
|