Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 4.4.2011 11:08:39
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* Branko kockica, Čarolija, Kolibri, Dragan Laković....a bila sam kul tip To se podrazumeva, zauzima mi pola memorije u telefonu, imam ih na laptopu, imam i mp3 u kolima
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 4.4.2011 11:20:54
|
|
|
|
Jeca*
|
Pa kad stizes da slusas i ostalo? mi na poslu slusamo neku drndavu radio stanicu, na putu do posla ako stavim sluske slusam radio i dizanje uz Goricu i Nešu (oni me lepo razbude i nasmeju), kod kuce Luka DJ-iše.... šalu na stranu, ja slušam sve sem narodnjaka i ovih novokomponovanih hitova. Znači dobar stari rock, alternativu, pop, od domaćih Balaševića, Azru, Bijelo dugme, Bajagine prve albume obozavam, Parni valjak, Idoli, Kerber...svu tu staru muziku bas volim. Volim klasicnu muziku. Volim ambijentalnu muziku. I tako...
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 4.4.2011 11:23:32
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* Pa kad stizes da slusas i ostalo? mi na poslu slusamo neku drndavu radio stanicu, na putu do posla ako stavim sluske slusam radio i dizanje uz Goricu i Nešu (oni me lepo razbude i nasmeju), kod kuce Luka DJ-iše.... šalu na stranu, ja slušam sve sem narodnjaka i ovih novokomponovanih hitova. Znači dobar stari rock, alternativu, pop, od domaćih Balaševića, Azru, Bijelo dugme, Bajagine prve albume obozavam, Parni valjak, Idoli, Kerber...svu tu staru muziku bas volim. Volim klasicnu muziku. Volim ambijentalnu muziku. I tako... Bravo Jeco, sto bi se ja mucila da pisem kad si ti sve lepo napisala
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 4.4.2011 11:28:01
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Ici cu ja i na Stinga-a I ja bi na stinga ali ko sto alexis rece moja provincija je daleko od Beograda.
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 4.4.2011 11:44:12
|
|
|
|
Dada81
|
Da ,evo npr. Sting ,u poslednje vreme ,uz Minju i Branka Kockicu''navukla''sam dete i na Stinga Inače sam ''šarenolika'' što se tiče muzičkih pravaca .Što reče Alexis,izgubim se i ''osramotim''kad odem na neko slavlje ,jer narodnjake ne slušam ,niti se trudim. Očarao me samo Luis ,kada sam jednom daaavno otišla na njegov koncert ,super atmosferu napravi i jaako je prijatan ,eto njegove pesme znam ,mada sad dok pišem pokušavam se setiti kada sam ga zadnji put slušala...Nekako ću pre naći i pustiti Evanescence..
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 4.4.2011 13:13:36
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: verolino Najveci utisak na mene je ostavio koncert AC DC..Bilo je feeeeeeeenoomeeenaaaaaaaaalno Iiiiistoooooo! Inače, najviše slušam punk (u našoj kući kad ne slušaš "ništa" slušaš to.) i ponešto od alternative. Novije stvari su Green Day, Maroon5, The Muse i Linking Park (a za to me mm zeza da je vreme da pustim tinejdžerima njihovo ). A sad je u planu koncert Guano Apes.
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 4.4.2011 21:42:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Odrasla sam uz reggae , hc , punk , kasnije me odvukose na jednu zurku i tu ostah 10ak godina uz trance i proggresive , pa sam malo iskulirala idem i na operu , slusam je i kuci , obozavam klasiku , ambient i ajs nigrutina slusam mnogo pravaca , zavisi od dana prvi sledeci koncert je Moby i Amy , a ako se usudim pre toga otici cu sad 08og na sick of it all
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 4.4.2011 21:58:35
|
|
|
|
Anoniman
|
New Mom i ja bi na Guano Apes, i mala mi je trudnoca i mislim da to ne smeta, uzecu neka sedeca mesta ako bude bilo, dalje od bine. Moj zet je muzicar ( u pozoristu) ali i ima neki bend pa su zimus svirali a na repertoaru je izmedju ostalog bila i pesma I've Got Asthma od Toy dolls-a Koncert Massive Attack i Roisin Murphy su mi bili mozda od najboljih. Bez obzira na pravac ima nekih muzicara koje jednostavno obozavam a medju njima su K.D. Lang, Kate Bush i Peter Gabriel i sve bih dala da mogu na njigove koncerte
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 5.4.2011 16:12:36
|
|
|
|
nencydrew
|
Ja bih išla na koncert Amy Winehouse, ali kažu da je na njima uglvnom stondirana, a i karta je baš skupa-3 500, čini mi se
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 5.4.2011 16:14:33
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 5.4.2011 16:18:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam naucila da ama bas nista ne ocekujem od koncerata. Oni koncerti kojima sam se besomucno radovala su bili bzvz, a oni od kojih nista nisam ocekivala su bili fantasticni. Bolje spustiti ocekivanja, pa se iznenaditi Nikad ne znas kakav koncert moze biti. Mozda ona tada bas bude trezna. A mozda ne ume da peva ako nije drogirana
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 5.4.2011 16:23:55
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Misu to ti je prednos kad zivis u glavnom gradu. Kulturnih dogadjanja koliko volis. Kod nas u provinciju u najboljem slucaju moze da dodje Rundek i to ti je. Ja se ne zalim, samo dok je Rundek U Zrenjaninu nema cesto koncerata, ali desi se...sto kazu neki, jedan ali vredan...prosle godine pamtim Bajagu...ove godine Rundek... odemo i u BG kada je neki dobar koncert tako smo bili na Queen...a mm je bio na AC/DC, ja sam nazlost tad bila sa stomakom do "zuba" ...a Claptona i Dylana smo propustili zbog bebca... steta... tako nesto se desi jednom, pitanje da li ce oni ikada vise doci u Srbiju
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 5.4.2011 16:28:03
|
|
|
|
jovicaa
|
andrea ti si iz zra? da izdvojim 5 omiljenih grupa: the pixies pink floyd the beatles velvet underground faith no more tool alice in chains mr bungle haustor i naravno jos mnogo grupa ali eto ove su mi bas _ebiga ne moze 5 mora vise
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 5.4.2011 16:32:25
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa andrea ti si iz zra? da izdvojim 5 omiljenih grupa: the pixies pink floyd the beatles velvet underground faith no more tool alice in chains mr bungle haustor i naravno jos mnogo grupa ali eto ove su mi bas _ebiga ne moze 5 mora vise Da... iz Zrenjanina... uzgred, dobar izbor jovice
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 5.4.2011 16:33:11
|
|
|
|
jovicaa
|
ali naravno moj muzicki ukus varira... slusala sam jos tuce grupa, i mnoge koje mozda nemaju uopste veze sa gore navedenim. kao na pr ... dusty springfield ili jet ili duffy ili cajkovski.. znaciiiii sirokoooo
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 5.4.2011 16:33:47
|
|
|
|
jovicaa
|
hvala a ovih dana slusam muse, ne znam sta me je napalo
< Poruku je uredio jovicaa -- 5.4.2011 16:37:12 >
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 7.11.2013 21:46:19
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam pre slusala psychedelic trance,sada slusam svasta.Nisam neki ljubitelj narodnjaka,a ni nasag popa,ali ima pesama koje mi se svidjaju.Omiljena pesma-godine tvoje(Van Gog)...
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 7.11.2013 22:51:02
|
|
|
|
isidora88
|
slusam sve sto vole mladi u poslednje vreme retko slusam muziku, nekako mi smeta, ali nekad mi dodje pakad sam sama pustam sve i svasta. pre sam slusala house i techno, sada povremeno to, mada i narodnjaci prodju na veseljima ili kad mm i mene nesto udari u glavu sad se bar setih grupe morandi i slusam love me inace omiljena grupa iz mladosti night shift i prodigy
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 7.11.2013 22:55:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja mogu da slušam sve i svašta ali volim najviše klasičnu muziku
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 8.11.2013 6:35:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja bas volim rammstein i prodigy da slusam kad sam u ludom raspolozenju kad hocu nesto lagano onda slusam Norah Jones i Sade kad hocu da budem u zenu onda slusam Erik Satie volim i francuske sansone, instrumentale, volim da slusam iskreno radio i da budem u toku sa novim desavanjima pa od tih "novih" bas volim Justina Timberlake (a i beka ga bas voli) slusam eto sve i svasta ma i Mensona i kojesta a od narodnih samo samo one stare i to uglavnom znam refrene ali se dobro zabavim i uz njih. Od domace muzike slusam smak, neverne bebe i tako to i uglavnom sve malo starije. Ovo novo nista ne znam iskreno. Duduk sam.
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 8.11.2013 10:38:13
|
|
|
|
NadaR
|
Slusam bukvalno sve ! Samo zavisi od toga kakav mi je dan i kakvo je raspolozenje.
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 8.11.2013 11:18:51
|
|
|
|
vukosava
|
Jovice i AndreK a Panta Siklja Nafta?
|
|
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 20.11.2016 11:59:10
|
|
|
|
branki*
|
sve slusam,bukvalno sve.narodnjake,stare,kafanske,nove,popularne,sve.stare zabavne,nase domace,rok stare,strane koje me podsecaju na ranu mladost i pubertet,nirvana,r.e.m,madona,prodigy..kad mi dodje onda nase hitove 90-ih,sve bukvalno.
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 20.11.2016 12:03:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, i ja isto Mozda bih mogla da izdvojim rok, ali stvarno sve slusam.
|
|
RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci... 20.11.2016 12:05:09
|
|
|
|
branki*
|
ja obozavam muziku ,stvarno,bas volim i da se veselim i da igram i da placem uz muziku,prozivljavam sve.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Jel vam se svidja ime Lorena? :)pisuljicaPrimetila sam da je sve cesce...
Da (
30%)
Ne (
70%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!