eugenija -> RE: Šta forumašice slušaju? (bendovi, pravci, muzika) (27.11.2009 14:39:50)
|
IZVORNA PORUKA: lence Pa eto smo par nas fino napisale sta volimo, a ti Eugenija? A ja sam ti slušala sve i svašta.. I metal, i punk, i rock, i grunge.. Pa sam od svega probrala, danas slušam šta mi se svidi... Ostala mi je velika ljubav Iron Maiden i njih ću slušati do groba. Nirvanu sam apsolvirala i magistrirala, čudo jedno koliko sam se ložila na njih, kao i na Alice in Chains kojeg i danas slušam besomučno (jel gledao neko novi spot?). Imala sma tu kvaku kad se nameračim na neki bend, onda samo njega slušam mesecima.. Tako sam imala fazu Napalm death, pa fazu Sepultura, pa fazu Panthera... Onda je krenulo Satan Pananoski jedno dva meseca momački i udarno... Pa naletih na Green day... Onda faza R.E.M. (imaju odlične koncerte)... ma mućkalica teška.. Ma svašta sam slušala. Ložila sam se i na Metallicu. AZRA mi je način života. Inače hrvatska rok scena mi je do jaja.. Haustor, Urban, Majke, Hladno pivo............................ Ukratko, i otprilike... A o muzici bih mogla danima i satima, kod mene je linija uvek upaljena, sad mi i dete naviklo da se uspavljuje uz ziku, pa i sam peva nešto,,, aaaa,,, Ne mogu da zamislim život bez muzike.
|
|
|
|