RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 19:56:26)

I evo vec se budio. Pa da se covek upuca majke mi. 
D nikako da vecera pa da i nju strpam u krevet. Jao najvise ih volim kad spavaju

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 20:01:03)

Covek vise nije pametan. Prakticno je svo svoje budno vreme danas prevristala. Evo sad je mm drzi pa je mirna ali mora stalno da joj peva inace krece da vristi cim on stane.... znam, izgleda ko grcevi.

milicicak -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 20:03:09)

Ljiso, ja mog nisam ni uspavala 🙄

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 20:05:56)

Jance pisala sam ti na fb. Moj je vristao ceo boziji dan svaki dan. Uvece bi jadan od premora zakucao i generalno odlicno nocu spavao. Znaci on nije vristao od popodne pa do 1 nocu zbog grceve kao moja D vec je vristao CEO BOZIJI DAN. Ceo dan. Da bih ista mogla uraditi strpam ga u maramu i nosam. Nisam mogla lezecki da gledam ffilm i da ga samo drzim da lezi na meni. Morala sam pod obavezno da stojim i cupkam. Tako odgledah tone filmova i srrija. Stojecki. A uvece nisam znala da su noge moje. A kucu otprilike napustila nisam. Krenemo s kolicima u set_nju posle 5 min vristanje i hajd brzo u maramu i tako stalno i i krug. Mesecima. Tiba ga i dalje boli. Sporo nam ide uvodjenje cvrste hrane. Evo ceo dan prdi i njari se. Kad treba da prdne dernja se ko blesav. Ja ne mogu da verujem i dalje. Zar je moguce?

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 20:49:35)

Ja ssm se iznenadila kad sam vidjela.Prvo mislila slucajnost ali sam posle vidjela da nije.Bas me obradovao.
Jance koliko ima sad?
Kuma mi isto sad pise da su im krenuli grcevi,10 dana ima mačak.

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 20:57:27)

Da. Skontah sad da si to ti.
Evo sad sam je stavila u krevetic pa se polako smiruje. Mrzim ovakve dane.
Ogija i Kiku sam sad okupala a nju veceras uopste necu, nebih ni znala kad posto je evo upravo zaspala i sam Bog zna kad ce se buditi ponovo.
Sto je najgore toliko sam utripovana da bih je najradije vodila kod dr ali nemam sta da joj kazem. Temp nema, jede lepo, spava lepo. Samo kenjka kad je budna. Eto. A savetovaliste tek za dve nedelje.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 21:06:59)

Joj majko kad se set_im grceva do 6-7 meseci i uvodjenja cvrste hrane i rasta zubica, e kad mi tad rogovi nisu izrasli, nece nikad.
Deca u krevecima, ja jos kosu da osusim pa odoh i ja da spavam. Danas smo set_ali, kupili deci patike sa 4000 snizene na 2000,tako da smo dobro prosli. Dva para za cenu jednih patika. 
Ja htedoh sebi neke da pogledam, ali od njihidve nije bilo sanse. 
Krenemo kuci i kako sam stavila A u sedište i zatvorila vrata, tako me neki ludak okupao ovom otopinom snega , mokra sam bila, cak su mi kapi leda usle u usta, oni slano od soli koju su bacali, fuj, psovala sam mu sve zivo. 

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 21:13:54)

Janče, razumem re. Teško je kad plaču a ne možemo lako da ih smirimo. Verovatno grčevi.
Ljišo, je l mu daješ nešto što ne bi smeo da jede? Možda mu mlečno stvara gasove? Baš mi je žao.
Ivana, mnogo si se napatila sa tim virusom :(
Pari, drži se. Deder ti i neku slaninu, beli lukac i tako to. Slanina je meni zakon😁. Ja mislim da se od nje i mršavi kad se jede ujutru, haha.
Emice, bravo za D 
Moji su dečaci danas bili ok. D išao na rođus, mi nigde, ne mogu kolica da guram po onom rastresitom snegu.

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 21:41:42)

Ipak smo je okupali. Uzivala je dok smo je kupali ali evo sad opet vristi. I tako u krug. Sto bi moja baka rekla verovatno ce promrna vremena. Bebe to jako osete. Pa hajd da kazem da je zbog promene vremena....

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 21:44:47)

I moja je danas bila.kenjkavija nego inace a evo sad ce 8 meseci i inace je jako vesela beba,puno se smeje...Doduse nosic joj curi,mozda je to muci...

Ja lezim ali ne spavam...misli nikako da odu...a na jogi smo ucili da misli pustis da dodju i prodju...a meni nikako da prodju...

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 21:46:31)

Joj Suzi, takvih kretena u autu na sve strane.
Mi popodne isli u Srbobran, iako sam rekla mm da necu vise nigde nedeljom poslepodne. One umorne, gladne, pranje kose...Ja se okupala, oprala kosu, skuvala gulas i sad cu da pogledam seriju. ...ako ne zaspim.
Lepo spavajte! 

vocicana -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 22:10:33)

E pehova koliko hoces na ulici. Dok ocistis auto, posle u kucu da ocistis sebe pa jovo nanovo. Suzi i neka si ga opsovala, majmuncina, odvratno voze.
Ja da pozelim laku noc svima koji su u horizontali, blsgo vsms btw, ja radim i sve mi neka knedla u zelucu stoji, jedva cekam pocetak marta da se slatko odmorim par dana od ove ludnice.
Dete slinavo danas, koji mu je djavo ja stvarno ne znam, ali ovako ok, veseo jede spavba lepo, inhalirala sam ga dva puta,. zacepljen je bio u tim momentima, ali sutra ga vodim u vrtic, pa sta bude.

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 22:22:54)

Laku noc Voci. I svima ostalima koji imaju tu srecu da su im deca zaspala. Bebuska se smirila evo kod mm na stomaku, mozda i zaspi.... Mene boli mozak od ovog vristanja. MiLj kako normalna ostade posle tolikog vristanja, ja sam van sebe posle danasnjeg dana samo.

vocicana -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 22:28:40)

Jance i ja se isto pitam kak nam MiLj, ostade citava ceo dan. Jeste strasno traumaticno, moj je imao te epizode kada je bio mnogo mali, ali od grceva, pa to prodje.
Vi lepo spavajte, ja cu jos po malo da sarkam ovde, jer kuci ne stizem nista, tj, nemam uslova da sednem i citam i da napisem koju.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 22:50:39)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha
Znaci on nije vristao od popodne pa do 1 nocu zbog grceve kao moja D vec je vristao CEO BOZIJI DAN.

Ljišo, izvini, ali smešno mi [sm=smiley36.gif] batketa ste u kupusu našli [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 22:52:26)

Ba stako. Kao da je on bre neki bez veze lik. Nemoj Ljiso, proci ce ga to. Nisu sva deca pa i od istih roditelja ista.

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 23:23:19)

Ili sam ja zaboravila ili ovo dvoje starijih nisu bili tako nervozni i kenjkavi. Bice da sam potisnula u mali mozak.
Ja se MiLj divim. Ali stvarno. Ja bih iskocila kroz zatvoren prozor...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (27.1.2019 23:52:34)

Jao jance evo vristi upravo. I prdi. Dobio je za rucak malo celera. A ne podnosi ga bas najbolje. Ali batke 80 posto hrane ne podnosi najbolje. Pocevsi od mleka pa na dalje.  
Jance ti kazes kenjka. Kod nas nema kenjkanja kod nas je vristanje iz sveg grla. Uvek. Mozes misliti beba vristi ceo dan. Vristi. Komsije mi dolazile sa raznoraznimpitanjima i savetima. Ma...sad mi kaze prvi komsija: e lepo vam je spavao P nisam ga cuo. Reko komso bice da si ti dobro spavao. Mozete misliti cuju ga komsije. Zima je i sve je zatvoreno. 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (28.1.2019 1:19:48)

Dodjoh davidim kad sam pisala na rr da vidim orijentaciono koliko dugo ga nosam pevam i td. Evo vristao. Mm hteo da ga vodimo kod dr. I reko sta cemo tamo? Nema temp nema nista.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (28.1.2019 1:37:29)

Tek je sad u keevecu i to se komesa 😭😱🤬

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (28.1.2019 4:03:10)

Jos uvek we nosamo. Strasno koliko ga Muci stomak. Podrigne i krene u najstrasniju dreku. Pa dreci dok ne prdne. Ne znam mislom da je od celera. Mada... mm mu juce dao dve kasicice tunjevine sa pavlakom i belik lukom. Beli luk je salo u kuvanju jeo. Nije on toga mnogo pojeo ali otkud znam njemu svasta smeta. Dere mi she celu noc. Svisnucu. A opet jadan on. 

smeško -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (28.1.2019 4:12:27)

Au, Ljisho, mislila sam da sam samo ja budna.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (28.1.2019 4:24:15)

Smesko,da sto pre prodje!

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (28.1.2019 4:27:04)

Opet opcija uredi,tamo citam,ovde pisem..Ljisho,za moj stomak nema vece bombr od tunjevine i luka.Inace,i mene boli stomak od sinoc.da li od pereca,testo,ili moram urin da proverim..nesto mi se cesto ide u wc i pecka...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (28.1.2019 6:57:55)

Dobro jutro. Kod nas je vec ono "ko prezivi pricace". Kazem mm jutros set_ila sam se da mu je na kasicicu dao juce tunjevine i belog luka. Kaze ali jako malo je pojeo liznuo tek dve tri kasicice. Liznuo. Reko to kod ovog naseg nema nikakve veze. Budan je cekam da se usere. Pa da normalno nastavimo valjda dan. Pravim mu dorucak. Mm otisao na posao jadan. On je mozda dva sats u cugu odspavao. Jaooo zasto tako lose vari?
Stvarno sam pri kraju zivaca. Ali stvarno. Kad pocne da njace odmah mi se smrkne. Ja samo zelim da se on smeje. Srecko moj. A stalno ga muci tibica.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>