suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (26.1.2019 19:48:25)
|
Maslacak ne zameram taman posla.😆😆Samo mogu da kazem jos da te ljude treba videti, provesti sa njima samo jedan dan da bi shvatili da je sve sto ja pisem istina. Moja najbolja drugarica je bila u istom fazonu kao Maraj, mozda se plase, mozda se stide, mozda mozda mozda, a sada ih je upoznala i njen komentar je bio da ne poznaje ljudi poput njih. OK, sigurno ne misle lose svom detetu, al i doveli su ga ovde jer"ne mogu vise da slusaju matore kako zvocaju da dete ima problem ", mozda je i to neki odbrambeni mehanizam,ne znam. A sto se tice oka, kada sam ih pitala da li su primetili da mu jedno oko set_a, imao je 5-6 meseci rekli su mi da ne pametujem previse i da gledam svoja posla, i operacija je zakazana kada je imao godinu dana a sada ima tri i jace i receno je da je operacija jedino resenje. Kada su im rekli n aprvom pregledu da mu trebaju zatvarati zdravo oko flastetom tri meseca pa kontrola oni su to radili nepunih nedelju dana i prestali, jer nema efekta. Necu vise na ovu temu, da ne smaram vas a i da se ne nerviram ni ja vise. I neka smo mi jetrve, ja to dete obožavam, jer lici na mm, jer ga moja deca vole, jer mu fali paznja, jer je to je jedno malo i nedužno bice. Przim palacinke ko voli nek izvoli. Moja deca ih jedu samo sa secerom 😆😆😆
|
|
|
|