|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/19 [chat]
16.1.2019 21:38:05   
suzi kju
Dobro vece, deca zapala, pa odoh pod tus i na spavanje. Ana bezveze za muza, smrtno se danas cekajuci 😃😃, jesi rekla coveku izvini od mene.Nemam reci za ne davanje infuzije, strasno! 
Jess diklofen nikada ne ide iv. Moze paracetamol iv za temperaturu. 
Ema je danas popravila zub, dusa moja, malo je pred kraj plakala, kada joj je susila zubic. 
Sutra ne znam kkao cu se s posla vratiti, dolazi Putin, zatvara se skoro ceo grad, nemam reci. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 601
16.1.2019 21:42:46   
Rosita
Sad me podset_i, suzi. Nas zubareva sestra zvala da nam otkaže sutra termin zbog Putina😬. Izvinjava se, ali centar grada je u pitanju, ima i pravo.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 602
16.1.2019 21:48:26   
milicicak
Ana,nemam reci za nedavanje infuzije,strasno!
Jao, Putin dolazi sutra!!! Ceo dan iz kuce necu moci da izadjem user posted image
ja kao nesto radim i nerviram se, definitivno necu dugo.
i tako mi se jede Nutela da je to strasno a tegla prazna user posted image mm opet nije sklonio ambalazu

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 603
16.1.2019 21:52:39   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pa ja mislim da je hladno kada temp pređe 39, tako je i Marku. Tada je bitno da se utople ruke i noge (pošto obično budu ledene) da bi se preznojili.

Pa zar se ne obuvaju mokre carape!? Bar ja tako mojima..ono kao u alkohol i vodu umocene.pa preko suve..ili u sirce.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 604
16.1.2019 21:58:47   
milicicak
Von, dok su im hladni ekstremiteti temperatura raste, tek kad se zagreju mozes da ih hladis. I nikako ne bi temperaturu trebalo obarati alkoholom. Mm i mini buba na sve reaguju visokom temperaturom, mm se trese koliko mu je hladno ali cim popije brufen i pokrije se on se preznoji i spadne mu. Mini bubu smo samo jednom pokusali da pokrijemo da se preznoji, za pola sata joj je tem sa 39 skocila na skoro 40... Muka mi je i kad se set_im. Od tada samo hladjenje. I to je ne kupamo nego je uvijamo u mokre pelene...

< Poruku je uredio milicicak -- 16.1.2019 22:00:09 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 605
16.1.2019 21:59:11   
jess021
Suzi, otkud se ne daju diklofen amp?  Nisam mislila iv, vec kao injekcije. U kom obliku Paracetamol ide iv? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 606
16.1.2019 22:00:44   
jess021
Von, kao sto Mili kaze. Mokre carapice iskljucivo na tople nogice. M kad ima temp noge budu led ledeni, ja odmah masiram i grejem. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 607
16.1.2019 22:04:20   
Ana RR
Von, ja nikad nisam stavljala alkohol na noge (niti bilo gde drugde). Marko ako ima ispod 39 onda moram da ga raskomotim i vruće mu je ali ako pređe 30 onda se sav ohladi i ne znoji se sve dok mu ne zagrejem ruke i noge.

Hahaha Suzi, reći ću mu sada, i ja sam zaboravila user posted image ali ne brini, sve će to vince rešiti user posted image

Saaaav se preznojio od injekcije, pidžama mu je bila natopljena kao da se ispolivao. Užas. Ali bolje se oseća čim je spala. Sad sam skuvala čaj da popije.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 608
16.1.2019 22:08:06   
Rosita
Biće to super, ima on sjajnu negu :).
Kad je reč o T, samo se u lekove uzdam.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 609
16.1.2019 22:11:06   
Duškić

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Dobro vece, deca zapala, pa odoh pod tus i na spavanje. Ana bezveze za muza, smrtno se danas cekajuci 😃😃, jesi rekla coveku izvini od mene.Nemam reci za ne davanje infuzije, strasno! 
Jess diklofen nikada ne ide iv. Moze paracetamol iv za temperaturu. 
Ema je danas popravila zub, dusa moja, malo je pred kraj plakala, kada joj je susila zubic. 
Sutra ne znam kkao cu se s posla vratiti, dolazi Putin, zatvara se skoro ceo grad, nemam reci. 

Opsada. Ne izlaziti na terase i ne prilaziti prozorima i jos x stvari ..

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 610
16.1.2019 22:30:23   
vonavoj
O bre,naopako sam onda radila...njima noge uvek hladne.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 611
16.1.2019 22:33:38   
jess021
Suzi, ja imam dva Samsunga i oba rade besprekorno. 
Nasa dnevna je nekih 15kvm, a tv je dijagonala nekih 80cm , u spavacoj je nesto manji cini mi se.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 612
16.1.2019 22:39:26   
jess021
Pogresna tema i pogresne dimenzije 😂😂😂
Mm kaze da nemam pojma o velicinama. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 613
16.1.2019 23:37:24   
Rosita
N se vec 2* budio, oj hoj. Kad prestanu da se uz vrisku bude, ljišo? Duga noć me čeka, a svima nek bude laka, što lakša :*

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 614
16.1.2019 23:46:46   
pari
Mene panika hvata...sutra uvece putujemo nas dve...ne hvata me panika od puta nego sto idemo odavde,sto mm ostaje, a mi cemo biti tamo,sto se ne zna kad ce i sta ce biti...Uf,onaj nemir u stomaku,znate na sta mislim?Dva meseca cemo sigurno biti razdvojeni,i to je minimum...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 615
16.1.2019 23:47:16   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: jess021

Mm kaze da nemam pojma o velicinama. 

Jel to dobro ili loše po njega user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 616
16.1.2019 23:48:08   
Ana RR
Pari user posted image baš teška situacija, nadam se da će se brzo rešiti user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 617
17.1.2019 8:03:09   
suzi kju
Jess nisam mislila da ne daje, nego se nikada ne daje iv. A venski dajemo paracetamol od 500 mg ili 1000mg.
Dobro jutro, ja na poslu, dodjoh do pola puta autom pa cu nekako pesaka do auta pa kuci. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 618
17.1.2019 8:33:45   
emicaa
Dobro jutro.
O kakvim se velicinama ovde pise 😂
Pari mnogo gadno,ne znam ni sta bh ti rekla.Kako se tm nosi sa time.Svidja li mu se na poslu?
Nisam se javljala juve posle dermatologa,sad nas je ovaj uputio u Bazel kod neke doktorice koja je specijalizovana za djecije kozne bolesti.Ni on nije zadovoljan trenutnim stanjem.
Ja sam toliko umorna,umornija se budim nego sto lijezem

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 619
17.1.2019 8:42:21   
Maraj
Jutro mame
Ja sam slusala da alkohol ne valja zbog isparenja da se stavlja deci. Kod L je najdelotvorniji bio krompir u carape. To mu je uvek obaralo T
Rosi...tesko ti je bas.... sto neko rece, kako je njemu tam kako se snasao na poslu sta on kaze za razdvojenost jel te razume oko M

A Putin....ja svakak9 ne izlazim iz kuce . Ko zatvorenik sam od decembra meseca. S danas 7.dan boginja

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 620
17.1.2019 9:04:01   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Rosita

N se vec 2* budio, oj hoj. Kad prestanu da se uz vrisku bude, ljišo? Duga noć me čeka, a svima nek bude laka, što lakša :*

Kod nas identicna situacija. U toku novi. Do ponoci vec 3 puta a celu noc imam utisak da nista nisam spavala. Al jesam od ponoci do 2 😳 
Kad prestaju vristeci da se bude. Pa nasa deca do minimum godinu i po. 😱 
Juce bili do psihologa. Odlican je. "Polozio". Hehe...cak je u nekim stvarima napredniji. Ali kaze dr da vezbamo sa sitnim preddmetima pinceta zahvat. A tacno sam znala. Ne dajemo mu niata sitno jer sve non stop trpa u usza. Zbog stomaka i dalje jede pasirano. I eto ne vezba. Secam se D je sa 9 meseci vijala prsticima kuvani kukuruz po tanjiru. Al dobro. Navezbace. On spava. Meni dusa spava al morM cas da drzim

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 621
17.1.2019 9:11:50   
jess021
Jutro! 
Ana, ne znam sta bi ti rekla, nema problem sa velicinom😂😂😂
Ljiso, super za bebana, daj mu npr da cepka toalet papir, pa i ako stavi u usta nista strasno. 
Suzi, koji auto si kupila?
Emice, jel ima neku terapiju? 
Kod nas bas lepo vreme, moracemo popodne u skitnju  

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 622
17.1.2019 9:13:14   
bebilule
Emice, znam da ste svasta probali, ali nije na odmet ako nesto pomaze. Moja koleginica je sinu rijesila problem nekom prirodnom kremom Revita. Raspitaj se, mislim da neko ovdje u Bosni pravi, jedva su je nasli. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 623
17.1.2019 9:16:12   
Maraj
Emice kako je prosao nakon susreta sa friziderom? Htela sam da pitam al sam zaboravila. Sad sam se setila. Jel se bese sa friziderom sudario

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 624
17.1.2019 9:39:11   
emicaa
Dva puta sam pokusavala pisati i prekinem u sred pisanja.Ode prst na pogresnu stranu 😂
Maraj sudario se sa zamrzivacem,dobro je sad.
Nisam ispratila do sad da i S ima boginje,kako podnosi.
Jess on ima stalno neku terapiju,juce je dobio Prednitop.Da koristimo pp dok ne ode u Bazel.
Bebi ja nesto ne vjerujem u te prirodne lijekove,mislam da ako mu ove kreme ne mogu trajno pomoci nece moci ni tako nesto.A vrlo je moguce i da grijesim,ko ce ga znati

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here