|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/19 [chat]
16.1.2019 12:50:34   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Danas cookies user posted image

Ana daj recept . Jesi pisala gde user posted image moj L obotava te suve keksice

Inace S je bolje. Suse joj se. Jedino u predelu pelena
Tu su i dalje sa punim mehurima
Inace zaspala je. Valjda ce da dremns malo duze. L gleda pevaj sa Sandrom.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 576
16.1.2019 12:51:09   
Maslacak15
hahahha Lesli ja mozda zvucim strogo ali nit sam stroga nit sam okrutna- to mi zvuci bas okrutno. Pokusavam nesto slicno sto si upravo opisala sa smanjivanjem frekvence . Evo sad se igra malo sama, cudo jedno, ne proganja majku. Vreme je ovde gorzno uzasno, opet sunca nema. Bar da je prava zima mnogo bi lepse bilo. Ovako tmurno i depresivno....Nastavila sam junecu supu. Al ako pocnem nesto smisleno da radim znam da ce da me prekine istog sekunda.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 577
16.1.2019 13:00:36   
Ana RR
Maraj, napisaću ti recept u temi šta smo danas pravile. Nemam vremena da stavljam u c kuhinju.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 578
16.1.2019 13:10:23   
Rosita
Dobar dan.
Noć naša je budibogsnama, ali to je već standard. Ja sam davno prestala noću da gledam na sat. Sve se dešava kao u nekom magnovenju. Jutos sam eto pogledala sva izmorena u pola 4, do pola 5 se čovek prevrtao, kašljao, dizao, sedeo, stajao, sisao. U pola 6 sam uključila zvuk fena, odavno to nisam, stavila ga u krevetac i otišla da se tuširam i pustim mašinu. U 6.15 je zaspao, ubrzo i ja, jedva ustala u pola 10, on u 10. Svi čergarski kod dr, pa napolje malo. Ok je sve, samo toaleta nosa i dade nam neomicin- d, al ni ne znam da l to da stavljam.
Emice, nadam se da će biti dobro sa kožom!
Bebi, -16 😨.
Ana, kad će vaši rezultati? 
D mi je zdrav, al neće do pon u vrtić.
Poz mame.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 579
16.1.2019 14:12:14   
pari
Rosi,i ja imam osećaj tog magnovenja u toku noći...tačno to...nekad bude na sat i po,a kad imam sreće 2h...nekad se probudi oko 4-5 pa bi da se igra...Evo sad baš razmišljam kad je sisala poslednji put i nemam pojma...

Još me i kašalj zeza u toku noći pa me i to budi...

Maslačak,i mene si nasmejala sa onim: da njoj ti neko javi...hahaha...ne odustaju oni lako od sisanja... 

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 580
16.1.2019 15:41:27   
vocicana
Dobar dan mame, ja pristigla u belu ladju, radno radno! Nasmejale ste me sa magnovenjem, joj bas jeste nezgodno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 581
16.1.2019 18:38:39   
Ana RR
Muž se razboleo, temperatura skoro 39. Veselo. Samo da nas sve ne pokosi.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 582
16.1.2019 19:30:40   
milicicak

IZVORNA PORUKA: lesli

IZVORNA PORUKA: milicicak Lesli, drago mi je sto si se javila i sto je bebana dobrica 😁 
  Hvala milicicak 🤗Kako je deckonja, osim sto zeza sa spavanjem?

Deckonja je super, niko nece da ga cuva 😂 i svi me grde da sam razmazila sina i da ne moze stalno da se nosa i tako... Uglavnom, sad je u fazi mama, zaceni se od placa kako mu izadjem iz vidokruga, svima nam je zabavno. Isprobavanje cvrste hrane nam ne ide nikako, ima jasan stav po pitanju ukusa koji mu se ne dopadaju 😂 ako bude kao sestra, pisacu vam iz neke institucije 😂
Maslacak, A ti je genijalna 😁 verujem da ti nije lako al je bar zabavno 🙂
Jance, a zasto skupljas papire za roditeljski? Zar to ne ide po automatici, tj. zar se ne zavrsava sve u porodilistu?
Maraj, super sto su oboje bolje! 
Rosi, stavljaj mu neomicin u nos, smanjice otok sluznice, manje ce da slini i lakse dise.
I meni noc prolazi u magnovenju, dam mu da sisa kad trazi ne gledam na sat.
Anci, da tm ozdravi sto pre

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 583
16.1.2019 20:20:52   
Ana RR
Vodila sam mm kod lekara user posted image temperatura preko 39. Dobio injekciju diklofenaka i infuziju - međutim pošto je bilo 19 i 45 kažu nemaju vremena za infuziju. Htela sam da se svađam (i počela sam) ali me mm izvukao napolje. Pa da li je to normalno? Nemaju vremena da čoveku daju infuziju??

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 584
16.1.2019 20:26:06   
pari
To nije normalno ana!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 585
16.1.2019 20:29:55   
Ana RR
Ludilo mozga, majke mi. Kako ja nemam živaca za državne službe.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 586
16.1.2019 20:32:02   
pari
Pitam se da li je do tih institucija ili do ljudi...Svakako smo se pretvorili u vrlo bezosecajan narod,svako gleda samo sebe...empatije nema...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 587
16.1.2019 20:39:48   
Ana RR
Da, ima i toga, što je najgore. Ljudi gledaju samo sebe. Pa dovoljno ti je što trudnicama više niko ne ustupa mesto u prevozu. Tuga.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 588
16.1.2019 20:41:20   
vonavoj
Ana,a sta mu je? Pa je dobio diklofenak?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 589
16.1.2019 20:44:34   
Ana RR
Ima visoku temperaturu. Jutros je ustao nešto kilav i temperatura krenula da raste. Ja se nešto ne sećam da sam ikada pila diklofenak zbog temperature, baš sam se iznenadila.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 590
16.1.2019 20:46:52   
Maraj
Zar diklofenak nije za bolove u zglobovima/misicima...

Mene S urnise. Nece da spava. Evo je pored mene prevrnula se na stomak i nesto prica. Prispavalo joj se oko 18h. Dremnula 15-ak min. I evo sad zeza

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 591
16.1.2019 20:50:31   
jess021
I diklofne snizava temp. Sad razmisljam i mislim ni da nema nista drugi da se da iv sem diklofena. 
Mi se uspavljujemo. Popodne malo proset_ale, igrale se i sad spavanjac. 
Ana jel mu bolje? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 592
16.1.2019 20:50:57   
Ana RR
Maraj, i ja znam za to ali nisam znala da se prepisuje za obaranje temperature.

Jess, spava, posle ću ga buditi da izmeri. NJemu je hladno a ja samo luftiram, ubiće me. Ali ako se i nas dvoje zarazimo tačno ću da prsnem.

< Poruku je uredio Ana RR -- 16.1.2019 20:52:21 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 593
16.1.2019 20:55:28   
vonavoj
Da znas Ana da je odraslima hladno kad imaju visoku temp..ja sam bila pre 2 godine bolesna kao nikad u poslednjih 20godin..temp 39.2..ja sam spavala u bqde mantilu,pokrivena do glave😁i svaki deo tela mi se tresao..a decu kao treba skidati, uvek se set_im toga i stresem se..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 594
16.1.2019 21:01:33   
Maraj
Von i ja pamtim kad sam mladja bila i kad imam T da se tresem koliko mi je hladno. Zato ni meni nije jasno to sa razgolicavanjem dece kada imaju T. Sad kad razmislim ja ne znam kad sam imala T zadnji put...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 595
16.1.2019 21:04:51   
Misha i Ljisha
Mame nesto bijem glavu. Koliko litara soka da kupim za otprilike 25toro dece?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 596
16.1.2019 21:05:56   
Ana RR
Pa ja mislim da je hladno kada temp pređe 39, tako je i Marku. Tada je bitno da se utople ruke i noge (pošto obično budu ledene) da bi se preznojili.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 597
16.1.2019 21:07:02   
Sanjica26 RR
Ljiso, imamo temu KLIK user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 598
16.1.2019 21:30:53   
Rosita
Ja pijem lek odma'', pokrivam se i čekam da deluje. Ne golitim se, grrr. Jadna deca, kako li im je hladno :(.
Da što pre prođe, Ana!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 599
16.1.2019 21:32:52   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Moje spavaju. Odoh da se istusiram i da gledam film koji sam jutros krenula i nisam zavrsila. Bas mi se dopada.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Podgrevanje maminog (humanog) mleka
Ponekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here