dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/18 [chat] (28.12.2018 17:15:59)
|
Ženeee, ja ne mogu da verujem da je današnji dan gotov, pa šta je ovo biloo [sm=smiley36.gif] Od jutros u 9 sastanci (3), u različitim delovima grada, a drugi mi je bio u 11 na Novom Beogradu, ne da sam imala sreće u povratku (izbegoh gužvu nekim čudom), pa savršeno, javljaju mi da je sada kolaps totalni. Sve završila, bila i do banke na NBGD za račun za bolovanje nešto da sređujem, za firmu, pa onda to nosila u Vladetinu u zdravstveno, pa malopre poslala jednu hitnu ponudu, i kooonačno da kažem, gotova je ova 2018. što se posla a i proslava tiče, sa moje strane (proaslava i žurki mi je isto preko glave, trebalo je na sve otići sa ovim stomakom, ali dobro, misija ispunjena, klijenti zadovoljni). Juhuuu! Nadam se da ste dobro sve [sm=smiley27.gif] Ja još nisam sigurna koliko ovaj antibiotik deluje (4. dan ga pijem), i dalje kašljem, možda za nijansu manje nego ranije. Danas sam lujka, greškom stavila telefon klijenta u svoju torbu, i krenula na naredni sastanak, pa sva sreća da je ženu neko zvao pa mi zazvonio u liftu u Ziri, a ja u zbunu, šta to zvoni, kada moj telefon tako ne zvoni [sm=smiley36.gif] Trudnički mozak, ali sve mi opraštaju [sm=smiley36.gif] Odoh da se konačno igram sa svojim sinkom i da na miru mazim stomak [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|