dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/18 [chat] (18.12.2018 23:40:11)
|
Bubi, neka si bolje, dobro je! Meni danas nema plihova (a sinoć su se opet bili uvećali), danas ništa, izgleda da nije onaj Pupp, već ili neka prolazna alergija kao što i reče dermatolog ili mi endokrinolog danas reče, virusna reakcija, što ti kažeš Bubi, pad imuniteta a i kašljem kao magarac danima, i svima sam prenela u kući, sada imamo takmičenje, ko će glasnije. Videću da li će se javljati opet ti plihovi .. Endokrinolog reče da je možda i od aditiva, jer sam pojela tu milku sa lešnikom, što S dobio u paketiću,a on ne voli, pa ja načeh. A mislim da celu trudnoću nisam liznula čokoladu. A jela sam i neke perece koje donesoh sa puta iz NS, opet grickalice, koje inače nikada ne jedem. I šaran u NS, opet prvi put jela u trudnoći. Ko će ga znati ... S mi je danas super tako da ga nisam ni vodila kod lekara, trajala ta T jedan dan, juče je bio smlavljen, danas kao da ništa nije bilo. To me obradovalo, lepo je jeo danas, za razliku od juče, juče je samo spavao i kukao na bol u stomaku. Zvala sam dr Julku pedijatra i ona kaže, traje taj virus od 2 do 5 dana, sa T, i kaže da ga ne cimam bzv do DZ, proći će. Mm snimao zglob, nema loma, dobio neku kremu, i dr mu rekao da valja flašu nogom. Celo stopalo je i dalje plavo, ali dobro, mora tako .. I imam UZ sledeće nedelje, baš dugo nisam videla bebu, jedva čekam, razmišljam da vodim i S. Odoh sada da popakujem neke paketiće, puno ih ima. Sutra na slavu kod tetke, a pre toga moram do grada da odnesem neke papire za firmu, nadam se da neću negde ljosnuti na ledu.
|
|
|
|