Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:31:28
|
|
|
|
Rosita
|
Toliko vas mi je nudilo pomoć. Vi ste zlatne.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:37:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nebi bile zlatne da ti nisi zlatna 😂 Salim se malo... Cim krenem da jedem kasljem, svaki zalogaj tera na kasalj.. Mogu misliti kako je njima tako malim
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:38:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Uh.nista se ne razumem u te pukove..i viruse..ali grozno zvuci.M je jeo,ali je kenkav,zaigra se pa cvili,trazi me..Smesko i meni je dosta kuce,odlepicu,mnogo sam nervozna sa njih troje po ceo dan,jos malom nikako bolje...Dobila je knjizicu na polugodistu,iako nema ocena,ima ishodi i opis kakva je za svaki predmet. Za matem.naravno nadarena je3😁svuda je zaokruzeno samostalno obavlja zadatke.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:51:47
|
|
|
|
jess021
|
Ivana, onda nemoj da jedes 😂😂😂 Salim se malo. Von, bravo za djaka!
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 13:48:36
|
|
|
|
pari
|
Rosi, samo da što pre bude bolje, dobro je da ste tamo! Kako zastititi decu od virusa? Jedino da ih ne šaljemo u vrtić a i to je pitanje da li je dobro... Ja sad razmišljam da ova tri dana M ide u vrtić na kratko, do 1-2 npr.iako mu je tamo interesantno,svašta rade...
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 13:56:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Legne da odmorm malo,hladno mi je.i dok sam se pokrila on se vec probuio,reko cuvajte ga.dremnula 15min.nemam snage.Pari,kod nas sad nista ne rade,raspust za skolu,pa i vaspitacice se raspustile..spoje po 2 nedelje slobodno.spoje grupe i boli ih uvo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 13:59:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas je sve normalno. Vrtic ne radi 01.02. januar i 07. januar. Deca od 29.12-08.01 slobodni. Jess, moram malo da jedem
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 14:26:32
|
|
|
|
Duškić
|
Rosi, drzi se, bice bolje. Gledamo crtac, bas mu se svidja. A meni se spava. Ja pojma nemam za nas vrtic.
< Poruku je uredio Duškić -- 25.12.2018 14:27:09 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 14:26:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja upravo zvala da zakazem sutra kod dr, kažu po tim simptomima javite se u hitnu. E bas mi je to trebalo. Nista, lecicu se sama.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 14:26:59
|
|
|
|
Milena18
|
Von, super što nema temperaturu! A mogu misliti koliko si ti iscrpljena, što od brige, što od nespavanja. Rosita, držite se i javi se kad možeš. Mislim na vas. Pari, nadam se da će ti uskoro biti lakše i da će vam situacija postati malo jednostavnija. Teške su to stvari. Na poslu nam je neka frka i mnogo je negativne energije. Jedva čekam da stignem kući u zagrlim moje milo dete.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 14:43:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan mame, ja evo sedim u banci cekam svoj red.Rosi gde lezite, u Tirsovoj? Samo polako, bice bolje. I kod nas je na poslu haos, jedva cekam petak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 14:53:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivana, zar tako? Nemoj se saliti, obavezno kpd dr...
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 14:54:20
|
|
|
|
Duškić
|
Svud redovi i cekanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 14:55:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, nema decu ko da mi cuva. Mislila sam da zakazem za sutra pa da idem u dom zdravlja. U hitnoj je sigurno haos i cekacu ko zna koliko. Pri tom ni ne znam u koju hitnu da idem
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 15:00:18
|
|
|
|
Duškić
|
Leci se sama gde ces jos nesto da pokupis ovo je haos.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 18:47:07
|
|
|
|
milicicak
|
Vece mame. Drago mi je sto su bolesna decica bolje Jel se javljala Maraj?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 18:50:07
|
|
|
|
Rosita
|
Suzi, na IMD. Isto smo, manje više. Malo je nešto pojeo. Par kašikica variva i par keksa sa vodom. Išla sam do kuhinje. Moja i njegova ishrana su specifične, oni hoće koliko god mogu da izadju u susret. Stvarno su svi ljubazni. Redja mu je stolica, odmah su uzeli uzorke za rotu. Pun, pun je šlajma. T je bila do 38 od juče. Zna i sama da padne. Uglavnom spava. Vrlo malo je budan. Tad je kenjkav, neevira ga i stanje i kablovi, braunile. Pojacali su mu o2 na 2 l. Poz mame.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 18:53:38
|
|
|
|
Duškić
|
Rosi, bice bolje , drzite se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 18:55:25
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi i moja S je skoro imala virus. Najverivatnije rota. Kakila je bukvalno vodu. Jedva da je malo sadrzaja bilo. Sve voda. Inace S mi se sad i osula . Iznad guze i oko rebara. Da l je to virusni osip...pojima nemam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 19:45:08
|
|
|
|
milicicak
|
Rosi, daj mu Bulardi. Dr u Misovicu je insistirao da uzmemo njega i stvarno se stolica brzo normalizovala. Drzi se. Ljubim puno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 20:04:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosita, ne znam ni sta da ti kažem... ❤️
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 20:07:40
|
|
|
|
Duškić
|
I kod nas je to trajalo, a i mi uzimamo bulardi. Ovom tek treci dan normalnije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 20:29:12
|
|
|
|
Maslacak15
|
mi se sutra vracamo za Berlin. A slini i kaslje, bez tempmerature cini mi se da ide na bolje. nego osula se danas po trupu prilicno pa sam sad u rebusu. Ili je neki njen virus ili reaguje na mojum MMR vakcinu . Ja kod sebe ne primecujem neke rekcije ali ipak ja imam 40+ godina a ona 9 meseci. Posto proslo je vec 6 dana smatram da nije nemoguce, osipi su na spisku mogucih reakcija. Sisa i dalje bar 5-6 puta dnevno tako da dosta ona popije mleka mog... Ona jemi protiv rota virusa vakcinisana oralnom vakcinom koja se tri puta daje sa 2,3 i 4 meseca. Rosi nadam se da ce situacija sutra brze da se popravlja. Iako je vazno naravno da ide napred sigurno je jako tesko da ga gledas nemocnog. Ljubi maleckog.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 21:05:33
|
|
|
|
Maraj
|
Maslacak nisam ispratila gde ste bili... I meni se S veceras osula. Razmisljam da nije od virusa..a vama...moze li vama da bude virusno ako joj curi nos (jel bila prehladjena) Ja sam S istusirala i namazala joj malo sudokrema.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 21:12:03
|
|
|
|
Maslacak15
|
moze moze da bude od virusa znam to. Teku joj potoci slina. Mi smo uvek za K bozic kod svekrve u Ruhrgebietu. To je zgodno sto smo razlicitih veroispovesti i kalendara pa svi stignu na red za posete
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?