Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 8:53:30
|
|
|
|
Duškić
|
Ja poslala jedno dete u vrtic zbog proba. Ovo drugo evo nosam. Sta radite mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 8:57:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro jutro! Duskic, i kod nas ce biti nosanja, vec me drzi za nogavice 😀 🎶 upravo spremam dorucak ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 9:03:07
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam L ostavila kuci zbog vrtickih virusa... Mama mi jutros javlja da je i ona zaribala...uzas.... S nosam. Raspadam se od ranog jutra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 9:06:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj, je l' S bolje?
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 9:07:17
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutro. Rosi kako ste danas,prosla vizita? D je bolje hvala na pitanju. Bas bolje. Ali N nocas dobije temp. I evo davi je kasljanje. Posle cu i nju po terapiju.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 9:11:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Nema von. Ali kaslje bas onako laringealno. Iz grla. Bas puca. Nekad kad sisa oset___im kao da joj krci u grudima. Mene to i plasi. Ocas se to njima spusti na pluca Zato sam.joj odmah i dala terapiju. Uz konsultaciju rodjake maravno. Al.dacu joj i sutta 3 Dan pulmikort i ako.je pedojattica rekla da joj vise ne dajem Kazem ti nestadica beroduala. Mm jedva nasao...deca bolesna... Tako je bilo kod Eve skoro, prvo laringitis i pulmikort tri dana, onda na kontroli dr uvodi berodual 3x dnevno, pa do nove kontrole to tako traje, njoj skripi u grudima uzauzalisno ali dr nista ne cuje. Da bi ona dobila preko 39 temp i onda nam uvodi Tridox. Kaze da je bebe slala u bolnicu zbog upale pluca itd...ovogodisnji virus je bas gadan. 😕
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 9:17:09
|
|
|
|
jess021
|
Jutro i od mene! Pari, sta da ti kazem sem da ce proci i da ce sve biti u redu. Kad putujete? Rosi, javi kako je N? Moje su u vrticu, ja na poslu, posla preko glave. Gde nam je Sanjica?
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 9:37:05
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Maraj, je l' S bolje? Pa nesto je sva kejkava I sad je kao zaspala ali se budi . Jaukne. Nekad nastavi da spava nekad ne. Celu noc je jaukala. Nije se ni naspavala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 9:49:23
|
|
|
|
pari
|
Joj kad čujem koliko je dečice bolesno, neću da se žalim ni na šta. Važno je da svi budemo zdravi. Sve ostalo će se rešiti. Držite se mame! Da sve što pre prodje! Mi se danas selimo u stan koji smo iznajmili jer smo nas stan prodali, a u subotu putujemo. Plus to što ostavljam M ovde na tri nedelje. Plus što se brinem oko svega, šta će biti i kad....I tako sva sam zabrinuta i polu luda 🤪 a mm misli da treba da se opustim i nerviram ga što sam zabrinuta, a mene on nervira što je opušten...i tako 😁
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 10:09:24
|
|
|
|
jess021
|
Nema nam Rosi, nadam se da ce se ubrzo javiti. Ja doruckujem. Imacu 100kg ako nastavim ovako.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 10:14:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo me Jess. Bas sam nikakva zbog tate. Ne pise mi se. Hvala sto pitas gde sam. Od jutros mi je koleginica digla pritisak na 500. Cutala sam sve vreme, ali vise nisam mogla. Mozda pisem u negativi. Ja sam osoba koja cutim kad me drugi napadaju, ali ona konstantno nesto drobi. Verovatno sto mi se sve skupilo, pa mi je prekipelo. Mada, sam sebi odmah rekla neces Sanja da se nerviras. Sad mi je bolje. Dosao je muz po mene. Sad smo dali deci dorucak. Oboje se vracamo na posao. Ja samo na kratko, pa trcim kuci da deci spremim rucak. Posle imam i sedmi. Ljubim svu bolesnu decicu.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 25.12.2018 10:20:06 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 10:15:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja P sad uspavala. Bili da kupimo poklon za rodj. Danas ide kod drugarice. Sad cu da zovem dom zdravlja i zvacu da zakazem igraonicu za D
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 10:32:06
|
|
|
|
emicaa
|
Do kad traje tu skola? Pari ja te razumijem,nebi ni meni bilo svejedno da jedno od djece moram ostaviti.Za koliko posle bi de mogli svi pridruziti tm. Ljubite djecicu milu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 10:53:20
|
|
|
|
smeško
|
Eh, Sanjice...Nadam se da ti je tata dobro. Ja pocela nesto da se raspravljam na postovima po fb. To uopste ne lici na mene. Muka mi je od kukanja, vredjanja, nekulture, svako moze da kaze drugom majmune i sl...prsla sam nesto.😕 Vise reagujem na nacin komunikacije nego na sadrzaj. Sadrzaj me ne dotice, svako ima svoje misljenje... Treba mi mali oporavak ili neki izduvni ventil. Vrtim se u krug, deca, kuca, mm,...fali mi posao u kanc. Tamo sam imala divno okruzenje.Rosi, kako ste? Kako ste svi? Kako ste, mame? Niste ni vi nista manje vazne od dece, sve dok im trebate.Von, vi? Mari?Von, kakve knjizice su vam delili na roditeljskom?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 10:57:11
|
|
|
|
Rosita
|
Dan mame. Jako sporo ide. Dr kaže još puno pukota čuje. Voleo bi da to ide brže. Ali dobija sve od terapije pa nam ostaje da čekamo. Rsh virus. Puna je bolnica toga, kaže dr. Deca dobijaju ab i vraxaju se u bolnicu. Redja mu je stolica. A i rota je aktuelan. Slab je ubrzano diše, lovim minute budnosti o interakcije. Poz mame
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 10:58:32
|
|
|
|
smeško
|
Držite se, mila Rosi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:01:54
|
|
|
|
smeško
|
Kako je stariji? Ko je sa njim? On ne sme ni u poset_u kod vas, jer je mali. Pari, razumem tvoju nervozu. Meni je M na zimovanju od subote i toliko mi nedostaje. Sa N sam prvi put nekako lakse izgurala, radila sam. Ti ides mnogo dalje i duze.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:06:26
|
|
|
|
Rosita
|
Deda je došao. D večeras na kontrolu. Čujem da kašlje na telefon. Inhaliramo se na 4 h. Jako se opire. Šta je tu je, na pravom smo mestu. Privatno smo radili te srčane enzime. Dobri su.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:09:08
|
|
|
|
Rosita
|
Beba do nas, 1.5 m bila 7 dana na berodual + pulmikort i ipak je u bolnici. Nije pomoglo. Virus je katastrofa.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:09:26
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Rosi i D je dr u petak cuo te pukote. Ali ih u nedelju nije bilo. Da ga nisam odvela u petak ne smem da zislim sta bi bilo. Bice bolje pod terapiijom je. Daj mu neki probiotik preventivno.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:10:14
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Prima jale antibiotike a i zbog virusa. Jeste li jos na O2?
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:10:22
|
|
|
|
smeško
|
Sjajno za enzime! Jeste, na najboljem ste mestu. Proci ce, samo hrabro. Covece, kakvi su ovo virusi?! I dalje, alo vam nesto treba...mm radi jako blizu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:19:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod beba ide sporo oporavak. Secam se toga kad nam je dr rekla jer smo panicili sto Sofiji nije bolje. U stvari bilo je bolje po mrvicu svaki dan. Smesko, ne bas. :(
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 25.12.2018 11:43:18 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:22:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosi, nek bude u toku dana veeeliko poboljsanje rekoh ti, ako bilo sta treba zovi. Maca mi je u vrticu tako da mogu bilo kada i bilo sta...
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 25.12.2018 11:23:55
|
|
|
|
Rosita
|
Na o2 smo. 97 jutros saturacija. Pulmologe brine to oko srca, ali sad su rekli ako kardiolog tako kaže to je to. Ljudi su ovde stručni o ljubazni. Nadam se biće bolje. Sanjice, grlim te. Ljubim sve
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?