|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/18 [chat]
19.12.2018 8:55:06   
emicaa
Jutro,ja skoro da nisam spavala.Cijelu noc me budio nos jer nisam mogla dusati.Pa onda bolovi i tako do jutros.I dalje na lijevo uvo cujem polovicno.
Ljiso ma ostani na salasu,bice vam super.Koliko volis salas da sam na tvom mjestu bila bih tamo do nedelje bar.
Sanjice sta ti je sa stomakom?
Pari kako grlo?Uzivajte i vi na slavi danas

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 901
19.12.2018 8:56:24   
vonavoj
Joj.ne grejemo nocu..grejemo se na gas..i grejanje do 21 radi. Po ostalim sobama nije hladno,samo nasa spavaca,kad je ovako hladno..moracu uljani radijator da donesem i ukljucim..Uzivajte na slavama,ja sw nadam da cu sama otici do kume,posto je T bolesna,ne vodim nikog od dece..neka ih mm cuva.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 902
19.12.2018 9:02:15   
bebilule
Maraj, on ne odustaje od špageta? user posted image

Ljisho, spavaj čovječe kod svojih, šta te briga ako probudi i cijeli komšiluk. Kladim se da tvojima to ne bi smetalo. Ili lijepo loži do jedno 23 i onda zapali opet vatru kad ustaneš. Ja se sjećam da smo kao klinci išli na selo kod maminih. Selo je na planini, slave Svetog Jovana, snijega i hladnoće kao u priči. Nas unučadi je bilo osmoro. Nije znao ko gdje i s kim spava. Puna kuća djece i gostiju koji su stigli noć ranije. I uvijek je sve prolazilo super i svi bili zadovoljni. Na spratu je bila neka mala pećica koju smo ložili. Vatra se naravno ugasi kada legnemo na spavanje, ujutru zaleđeni prozori. A mi ispod dva jorgana i dvije deke i pravo nam dobro. user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 903
19.12.2018 9:02:16   
Sanjica26 RR
Emi, dobila sam. Sofi su crvene i okice. Sad sam pisala doktorki ako radi da nas primi. Kasnije idem na jedan cas.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 904
19.12.2018 9:09:47   
emicaa
Bebi ne zive Ljisini na salasu,tu je ona prije zivjela.
Sanjice mislila sam da te neki virus hvata pa zato bol u stomaku.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 905
19.12.2018 9:11:24   
IvanaSK RR
Bebilule, kako me podseti na neke dane detinjstva.. Sa jorganom i dekom si me zabetonirala...
Von, i mi smo na gas ... Ne razumem kako si mislila.. Isključe vam gas u 21h?

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 906
19.12.2018 9:19:22   
vonavoj
Ne,mi gasimo u 21😂😂kuca je u pitanju..moracu da produzim,do sad nije bilo ovako hladno..velika kuca,pa veliki racuni..

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 907
19.12.2018 9:19:26   
Maraj
Bebi nam svima evocirala uspomene iz detinjstva user posted image
Moja baba imala onaj jorgan tezak...kad me mama pokrije, nema mrdanja do jutra user posted image

Da bebi, spagete su aktuelne. Samo menjamo sos uz spageteuser posted image

Direktna veza do poruke: 908
19.12.2018 9:24:47   
Sanjica26 RR
I ja bih jela svaki dan. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 909
19.12.2018 9:27:53   
vonavoj
Uh.ti jorgani.najbolji..a sad svi klize sa nas..Postali smo razmAzeni,smeta nam guzva,ko je onda pitao kako ces sa decom..a pri tom sad sve imamo da nam olaksa podizanje dece,haha.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 910
19.12.2018 9:36:05   
IvanaSK RR
Von, razumem...
Taj jorgan su kod nas zvali biljac user posted image
Kod tatinih smo spavali u nekim sobama koje se nikada nisu grejale. Toplo je bilo u dve prostorije, u jednoj je bilo ognjisteuser posted image tu je moj pokojni deda stalno sedeo..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 911
19.12.2018 9:51:35   
bebilule
A ujutru vruć hljeb, baba ustala u 5 da ga ispeče. user posted image
Pa svi na sankanje, dobićeš krišku kajmaka za užinu.

Direktna veza do poruke: 912
19.12.2018 9:52:14   
jess021
Kod nas se to zove dunja😊
Zato je centralno grejanje zakon, mi se ni ne pokrivamo, ja spavam u spavacici na bretele. 
Dobro jutro!!
Ja evo doruckujem, njih dve u vrticu. ..posle cemo na slavu. 
Pari, kako si danas? Uf nije Valjevo bas blizu.
Ljiso, gde tm radi? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 913
19.12.2018 9:55:36   
Ana RR
Idite bre u peršun, setih se svega iz detinjstva. Mama i ja čim nam je dosadno zapucamo iz Slavonije za Beograd pa produžimo dole na jug na selo. A tamo i u Julu čim sunce zađe za planinu moraš da obučeš džemper. Jorganom se pokrivaš cele godine. Milina.

Mi bogami grejemo celu noć. Biće račun za gas jedno 30 hiljada ali hladno je bre. Mada nisu radijatori vreli tokom noći već čisto drže temperaturu. Kažem mm da malo založi kotao na drva, mrzi ga. A ja više volim kada se grejemo na drva, bude mnogo toplije u kući plus radijatori budu vreli do jutra. Diiivnoooo!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 914
19.12.2018 10:14:39   
bebilule
Ja ako spavam u prostoriji koja se grije noću, ustanem sva natečena, šmrkljava, slinava i zapušena.... Ali ne bude ni prehladno ni pretoplo. Meni taman. Podešeno je paljenje peći ako padne ispod 17 ili 18, ne znam tačno. Nije se još nikad upalila.

< Poruku je uredio bebilule -- 19.12.2018 10:17:17 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 915
19.12.2018 10:16:42   
Maraj
Bebi a mi smo jeli na taj hleb namazana svinjska mast pa preko aleva paprikauser posted image
Svako krisku u ruku i na livadu user posted image
E Ana i moji su sa juga...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 916
19.12.2018 10:32:33   
Ana RR
Maraj, mi imamo kuću dole u jednom selu blizu Bele Palanke user posted image tu smo provodili leta. Inače, moj pradeda, dedin otac, je celo imanje sa kućom prepisao snaji, mojoj baki. Mnogo je voleo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 917
19.12.2018 10:37:07   
Sanjica26 RR
Hleb namazan sa mascu i sa alevom paprikom je nama tata pricao da su jeli. To je bila poslastica. I ja sam sa juga.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 918
19.12.2018 10:39:32   
milicicak
Jao, zene, blago vama. Ja nemam takve uspomene iz detinjstva... Odrasla u kuci sa centralnim grejanjem, nisam imala nikog na selu. Nije ni cudo sto sam smrzotina.
Smesko, ti bas zaredjala po Marvelu 😁
Mini buba jutros nije otisla u vrtic, crveno joj grlo i kaslje pa sam je ostavila kod kuce. Ja treba da dobijem, bas smor.
I dalje smisljam poklone za NG, poludecuuu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 919
19.12.2018 10:44:10   
IvanaSK RR
Mili, i ja sam smrzotina, a znam da je i Anauser posted image
Mi u nedelju organizujemo Deda Mraz ispred zgrade, nemam pojma sta cu u paketice.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 920
19.12.2018 10:46:15   
Ana RR
Mili, zato moje dete nema takve uspomene :( na žalost, više niko ne živi dole u selu, imali smo problem sa elektrodistribucijom koja je bespravno upala na naš posed i postavila dalekovod preko njega. Advokat koga smo imali nas je još više ukopao. Tako da više niko ne ide tamo, ponekad brat ode da obiđe kuću. Tužno jako.

Ja dobila jutros. Za sv. Nikolu ili sam bolesna ili dobijem, ili je Marko bolestan... svake godine nešto. Neverovatno.

Ja sam smislila poklone, još samo da odem da kupim. Verovatno ćemo u subotu posle rr deke da produžimo u šoping.

Direktna veza do poruke: 921
19.12.2018 10:48:24   
milicicak
Ivana, vi ne znate kakav je meni sok bio kad sam prvi put prespavala kod drugarice kod koje nije bilo grejanja nocu zimi 😂 mislim da sam sutradan dobila upalu jajnika 😂 jos uvek ne mogu da se naviknem da radijatori nisu topli nocu...
Stvarno cu da izludim sa paketicima i poklonima, ove godine mi je narocito stresno.

Direktna veza do poruke: 922
19.12.2018 10:48:28   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Mili, i ja sam smrzotina, a znam da je i Anauser posted image
Mi u nedelju organizujemo Deda Mraz ispred zgrade, nemam pojma sta cu u paketice.

Smrzotina na kub user posted image

Direktna veza do poruke: 923
19.12.2018 10:51:32   
milicicak
Ana, za moje dete je selo kad ode kod mojih u Obrenovac zato sto zive u kuci 😂 A stvarno nemamo nikoga na selu.
Mi smo kao pravili spisak al brate stalno nekog dodajemo... Sto je najgore, ove godine su nam finansije najmanji problem ja sam bez ideja i vremena 🙄

Direktna veza do poruke: 924
19.12.2018 10:51:56   
Ana RR
Sipao mi mm vrelo mleko u kafu user posted image ispekla sam jezik!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najlepša imena za decu rođenu na Božić
Ako je vaša beba rođena na Božić ili na drugi datum oko praznika, možda biste želeli da proslavite ovaj period godine ta...
Generacija Beta je stigla - bebe rođene 20...
Godina 2025. označava početak nove generacije. Jednostavno rečeno, generacija Beta se definiše kao oni koji su rođeni iz...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

kilaza :)
lepoticka

Kakva je vasa kilaza u odnosu na onu pre porodjaja

mrsavija sam (16%)

iste sam tezine (24%)

imam do 5 kg vise (30%)

imam 10 kg vise (17%)

imam preko 10 kg viska (13%)

Ukupan broj glasova: 191

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here