RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (10.12.2018 22:04:25)

E da, jelka nam se polomila. Ono postolje. Poletece u kantu. Sofi se prepala kad je pala. Pravda se kako je nije ona kriva. A ja nisam ni znala da je polomljena. To mm postavlja. Posle kaze on bila je vec naceta, nego je on vezao.Slozile smo se nas tri da kupujemo jelku ali neku mini. I nema potrebe da dokupljujemo ulrase.

jess021 -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (10.12.2018 22:13:20)

Ej mame gde ste! 
I ja sam nekoliko puta ulazila da vidim da li se Maraj javljala, dobro je. Sto nisi ostavila L kuci ove nedelje, da se oporavi, ako mozes naravno. 
Ivana, soda? Ja praktikujem bebi puder😆
Ja sam spremila stan, prala kosu, razgovarala sa mm-sto bi Ljisa rekla i sad odoh na spavanje. 
Ana, za afte je doba Tantum sprej ili Apis gola. 
Ljiso, bitno da je batke dobro, probaj da se ne nerviras. 
Lepo spavajte! 

smeško -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (10.12.2018 23:06:05)

Dobro je, Maraj, što ste, ipak otišli, da ne izludiš kod kuće od brige. Nije svejedno kad su tako mali.
Jess, super za razgovor![sm=smiley36.gif]
Idem i ja malo da razgovaram, sutra rano ustajem.[sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (10.12.2018 23:11:27)

Dobro vece mame i laku noc 😊
Jedva gledam 😊
E, i mi smo se pre sinoc siti ispricali [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (10.12.2018 23:20:40)

Svi smo obavili razgovore, to je dobro [sm=smiley36.gif]

Jess, kupila sam neki Propomint sprej za decu pošto nam je Apis gola istekao iz roka.

Laku noć, ujutru treba poraniti za laboratoriju.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 5:37:48)

Dobro jutro. Vec sat vremena sam budna i ustadoh da pijem kaficu. I mm isto. A deran je naravno nastavio da dzonja. Ja se sracunavam i preracunavam. I u krug.    Danas cas i standardne obaveze. Moram D srediti kimono. Kaze mi D " mama ja hocu poklon od pravog deda mraza a ne od laznog" 😂jaoo kako cu sad to izvesti? Znaci na rr deki ce biti lazni ocito (provalilo dete nije pravi) a kako ce joj pravi doneti. U toku noci mozda ma ne znam smislicu.  

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 5:41:04)

Maraj bice S danas ok bitno da nije dehidrirala. ana opao mu imunitet. Ja cim dobijem afte znam da mi je opao imunitet i da ce mi se svasta zaredjati. Nadam se da ce nalazi biti ok. 
Vidim izrazgovarale ste se sa muzevima heheh..neka neka i treba. Nadam se da su decica dobro. 

jess021 -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 5:54:20)

Ljiso, mogle smo zajedno piti kafu 😂
M me probudila pre 5h pa je trazila da doruckuje jogurt i slaninu, tako da evo nas u dnevnoj. Pijem kafu.
Nista od spavanja do veceras, ali nema veze, naspavala sam se.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 6:40:43)

Dobro jutro, ja budna deca spavaju, navika ranog ustajanja i na slobodnim danima.Jess kako je na poslu? 

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 7:06:14)

Dobro jutro.
Suzi, koliko si na bolovanju?
Jess nemam bebi puder, ovo je druga solucija[sm=smiley36.gif]
Ljiso batketu bolje stomak?

Anci.Ja. -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 7:08:08)

Dobro jutro...Stres moze da pocne 😂

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 7:14:02)

Jutro mame.
L ode u vrtic. S za sad spava.
Jess ma gde cu ga kuci. S ne moze ni da dremne od njega. Kako vidi da je zaspala, smisli nacin kako ce da je probudi. I onda kaze " Vidi mama, probudila se S" [sm=smiley29.gif]
A i sad krecu desavanja u vrticu oko Deda Mraza. I slikanje u vrticu...
Hocu da nekako zavoli Deda Mraza....kaze da ne zeli poklon od njega. A vidim da ga se plasi...ko i vecina dece...

pari -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 7:18:09)

Dobro je Maraj da spava.  Biće bolje sigurno danas!

Mi imamo sad u subotu deda mraza kod mm, videćemo kako će proći...a sledeće nedelje imamo priredbu koju spremaju u vrtiću, to jedva čekam, slatki su tako mali kad pevaju i igraju 😊

Trebala bih do nekog h&M da zamenim nešto, nemaju uopšte telefone svojih radnji što je bezveze...ne mogu da proverim gde imaju

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 7:37:46)

Pari saljem ti sad sms. Nasla sam tel.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 8:20:54)

Dobro jutro, žene! Samo da vas pozdravim.Drago mi je da su dečica bolje.

smeško -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 8:35:12)

Dobro jutro!Dobar razgovor cuda cini. Evo, sedim u autu ispred vrtica i ne nerviram se. Jutros smo kasno izasli iz kuce, pa sam vozila N da kupumo nesto za uzinu. Onda ga ostavim ispred skole i set_im se da nije poneo opremu za fizicko. Ostavim ga tamo, a M i ja nazad po torbicu sa opremom. Otrcim do drugog sprata da dam N torbu, vratim se u auto, pa M u vrtic. Ovde u 8h krkljanac, parkirala sam se, ali ne mogu da se isparkiram.😱Nikako mi nije jasno od koliko sati ovi roditelji rade. Nemoguce je da svi rade od 9,10h. Zato ja volim ranije da ga vodim. No, kuliram. Stala sam bas ispred zdrave hrane, kupila bademe, sedim u autu i uzivam.😂

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 8:40:56)

Smesko [sm=bravo.gif] no sikiriki [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 9:21:28)

Smesko, znam kako je to, s tim da sam ja jedna od tih sto rade od 8h, pa kad me zagrade, dodje mi da ostavim auto i idem peske. 
Pa zar ste i jutros razgovarali? 😂
Suziiiii, na poslu je dobro, posao k''o posao, negde mora da se radi. Kako si ti? Tvoje srce?  Ljubim vas punooo 
Nesto mi je M sumnjiva, moracu popodne da je odvedem kod dr da je preslusa, nakrpice me dr jer sam trebala da zakazem kod pulmologa i alergologa jer cesto ima bronhitis, a nisam. Cim ozdravi, ja kao nece vise i eto.

pari -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 9:27:25)

Smeško,bravo za pozitivan stav!

Napolju sunce ali hladno...M se opet rasplakao u vrtiću kad sam ga ostavljala :( posle svakog vikenda tako,juče nije išao

Jeca1 -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 9:33:32)

Mamice sta radite?

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 9:51:15)

IZVORNA PORUKA: jess021

Ljiso, mogle smo zajedno piti kafu 😂
M me probudila pre 5h pa je trazila da doruckuje jogurt i slaninu, tako da evo nas u dnevnoj. Pijem kafu.
Nista od spavanja do veceras, ali nema veze, naspavala sam se.

Carica [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 9:57:30)

Jaoo zakazivanje. Ja moram opet ocno privatno da odradim 6500din kod Dzinica pregled za P. Ima strabizam izgleda. Mada ja primetim da mu oko malo pobegne kad je umoran. Ne moze valjda tad da kontrolise misic. On spava. Kratko ce treba sad u 10 da rucka. Pa cemo onda pokusati malo da sredjujemo kucu. Ja se prijavila za nagradnu igru koristite visa karticu i osvojite putovanje u Dubaji 😀 a i ako dobijem nagradu kako cu ici hahah...neka nek se igra. A vidim zivo i na forumu od nagradnih igara. 
Batketa stomak standardno zeza. Vratismk ga na mleko od kog ima gasove al nema kiselinu. I rece mi jedna zena njene bliznakinje su pile adc i imale kiselinu najstrasniju. Mada sam kupila od humane neke elektrolite sa komoracem za kiselinu al nikako da se konsultujem sa dr okk toga. Juce zaboravih. I tako. Razmisljam o svemu i svacemu. Zivotu. Svom bratu i o onoj sestri. I tako. Videcemo kuda ce nas zivot odvesti. 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 10:09:29)

Dobar dan. Kad stignete da kucnete poruke.[sm=zmeden.gif]
Ja sam evo doska kuci. Imala sam cas u specijalnom odeljenju. Samo sam dosla kuci da izdinstam deci meso sa musaku. Vracam se u skolu, pa opet kuci da zapecem rucak njima. I posle jos jedan cas.

Bas sam umorna. A sad dok dinstam ovo meso iskuliracu sa jednom posnom strudlom.[sm=smiley1.gif]

smeško -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 10:11:17)

Jess, moj N prepisuje od vas! Doruckovao je slaninu i jogurt. Ali je, kao zdraviju varijantu, dodao integralnu pogacu.😂😂😂 Problem je što mi zivimo u Kaluđerici. Cak i da zanemarimo cinjenicu da se deca ne smeju dovoditi posle 8h, nema sanse da svi roditelji rade u kraju, a za ostale delove grada ti treba dosta zbog guzve u to vreme.Nismo razgovarali bas pred polazak, ali se razgovor od sinoc pomerio za nocas.😂😂

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (11.12.2018 10:16:55)

Maraj bas me cudi da se plasi Deda Mraza, moje mackice obozavaju deku neki dan smo bili na podeli paketica pa su ga tako zagrlile i pocele de vicu deda mraz stigao si, jedva smo cekale da dodjes, i ispricale mu sta zele za novu godinu, pricale kako su bile dobre, deset_ak minuta su caskali, jedva se sklonise da se i druga deca slikaju.
Sada cekamo da nama donese ono sto smo pozelele 😃😃
Ivana par dana samo, u cetvrtak verovatno na posao. Ali uz vikend bas dobro doslo. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>