Anoniman -> RE: Dr. Eugen Jonas (14.8.2011 0:00:33)
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: jjelena78 U 2009.-oj godini mi se poklapale ovulacije i tada sam ostala trudna! Nazalost, spontani! Ove godine se ne poklapaju pa to mozda znaci da ce biti drugacije u svakom pogledu, mislim pozitivnom! Čitala sam te i u temi o trombofiliji. Jako si se opteretila, moraš da se opustiš malo, ovako ćeš poludeti a i teško ćeš ostati trudna ako si pod tolikim pritiskom. Znam da si nestrpljiva, ja sam umela da plačem nakon sexa, imala sam histerične napade, a nisam imala spontane, već sam imala jedno dete, i uopšte nismo dugo radili na bebi, nepunih pola god, ako se dobro sećam. Hoću da kažem da razumem tvoju zabrinutost, nestrpljenje, pošto sam ja bila histerična zbog mnogo manjih razloga nego što su tvoji... ali moraš da pokušaš nekako da rešiš to, da se opustiš. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Ja sam ostala trudna kada sam odlučila da ipak neću da budem trudna jer su me proglasili za tehnološki, pa sam mislila da je možda bolje da prvo potražim nov posao. Ne znam dal me razumeš šta hoću da kažem.
|
|
|
|