RE: Dr. Eugen Jonas (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

degu -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:31:56)

[sm=smiley36.gif] a dobro World tebi je oprošteno u stvari tm i mm, jer oni jadni imaju retke pauze, jer retko kad stigne [sm=hudicek1.gif] da se okrepe [sm=smiley36.gif]
Pratim nego šta, zemljo ja sam tvoj mesec :))))

Anoniman -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:32:18)

Ne znam, ali i to pogađa. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

jjelena78 -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:33:35)

Ne znam ni ja, mada nama nije bitno da li je bata ili seka, neka samo bude zivo, zdravo i pravo! A nije mi jasno ni kako zna da izracuna kada je trudnoca rizicna a kada ne? Valjda se neke planete posmatraju koje su na razlicitim mestima tj. poljima u odnosu na datum rodjenja

Anoniman -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:34:31)

A kako su označene trudnoće koje su rizične?

World -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:35:04)

IZVORNA PORUKA: maslackic

meni je tu sve jasno kako funkcionise...sa ovulacijom,al neznam odakle tom dr. informacija jel bata ili seka..[sm=zmeden.gif]

nasla sam i to negdje, ali znas kad sam procitala jedno 100 sajtova, pa ne mogu da ti stavim link, ali mozes izguglati... uglavnom ako je nesto tipa taj mjesec u nekim zenskim znakovima (npr. ribe, rak, itd. lupam sad), a to sve ako je tvoj mjesec na rodjenju bio takav i takav, onda ce biti curica i isto za djecake...
e jesam objasnila svaka mi cast[sm=smiley36.gif], ali mislim da si skontala sta hocu da kazem...

jjelena78 -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:37:06)

Pa to za rizicne trudnoce ne dobijas ako imas onaj kalendar koji se dobija besplatno! Kad narucis kalendar za ne znam koliko para, onda dobijas sve isto ali ti obavezno naznace kada su trudnoce rizicne! Tash, kako znas za pol da je tacno? Jel to provereno?

maslackic -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:38:15)

Meni je za period od 7 meseci samo ovom mesecom u kom sam zatrudnela pise da je curica...a ostalih 6 meseci pise decak...videcemo...

World,mislim da sam razumela [sm=jezicek.gif]

maslackic -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:39:54)

IZVORNA PORUKA: jjelena78

Ne znam ni ja, mada nama nije bitno da li je bata ili seka, neka samo bude zivo, zdravo i pravo! A nije mi jasno ni kako zna da izracuna kada je trudnoca rizicna a kada ne? Valjda se neke planete posmatraju koje su na razlicitim mestima tj. poljima u odnosu na datum rodjenja

nije vazno,samo me zanimalo kako je taj dr to racunao...vazno je da su bebice zive i zdrave [sm=bravo.gif]

jjelena78 -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:41:52)

O maslackic pa ti si trudna [sm=bravo.gif]! Mozda si negde i pisala a ja nisam videla, izvini! Super,cestitam! Jesi li se oslanjala na ovu metodu ili ne?

Anoniman -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:42:23)

Sad ću da proverim još jednom za drugo dete.
Za oba deteta sam ostala trudna po Jonas-u. Za prvo sam proverala u nazad, kada sam napravila prvo, nisam znala da Jonas uopšte postoji [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image], i jeste i pol i datum pogođen.
Za drugo je datum pogođen (merila sam i bazalnu temp, poklopile su mu se redovna O i ova O), sad ću još da proverim pol, mislim da je i to pogođeno.
Čak sam naterala i mamu da uradi i za mene i za brata, i i njoj je pogodilo za oboje, mislim, za brata je pogodilo pol, datum baš i ne verujem da se seća, a za mene zna okvirno i datum kad je mogla ostati trudna, jer je tata bio u vojsci i došao je na vikend. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

jjelena78 -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:46:06)

U sustini, prilicno je vazno da se poklope redovna i kosmicka O. Meni se ne poklapaju naredne cele godine i sanse su malo manje, bar sam ja tako citala, neka me neko ispravi ako gresim!

Anoniman -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:48:07)

U sustini, prilicno je vazno da se poklope redovna i kosmicka O. Meni se ne poklapaju naredne cele godine i sanse su malo manje, bar sam ja tako citala, neka me neko ispravi ako gresim!

I ja mislim da su tada najbolji izgledi.

Evo proverila sam, i jeste pisalo da će biti dečak, i jeste dečak. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

World -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:52:56)

Ja sam isprovjeravala na svim zenama koje znam, a koje se mogu sjetiti kad su se[sm=smiley35.gif], tj. kad su ostale trudne. Poklopilo mi se za njih 5-6, samo za jednu nije, ispalo je 3-4 dana ranije nego sto ona tvrdi (mada, ne znam koliko joj je vjerovati pamcenju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif])

jjelena78 -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:53:52)

U 2009.-oj godini mi se poklapale ovulacije i tada sam ostala trudna! Nazalost, spontani! Ove godine se ne poklapaju pa to mozda znaci da ce biti drugacije u svakom pogledu, mislim pozitivnom!

Anoniman -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:54:23)

Kad sam pokušavala da ostanem trudna, i ja sam isproveravala na svim mogućim ženama. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

degu -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:55:38)

Pa iskreno i ja za mog bratanca kad sam računala potrefilo se[sm=smiley1.gif]

jjelena78 -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:55:58)

Kazite mi samo da li znate neku zenu koja je ostala trudna a da joj se O nisu poklapale? To bi me bas razveselilo

^iva^ -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:56:57)

proveri za mene [sm=smiley1.gif] deguuuu

Anoniman -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:58:14)

U 2009.-oj godini mi se poklapale ovulacije i tada sam ostala trudna! Nazalost, spontani! Ove godine se ne poklapaju pa to mozda znaci da ce biti drugacije u svakom pogledu, mislim pozitivnom!

Čitala sam te i u temi o trombofiliji. Jako si se opteretila, moraš da se opustiš malo, ovako ćeš poludeti a i teško ćeš ostati trudna ako si pod tolikim pritiskom. Znam da si nestrpljiva, ja sam umela da plačem nakon sexa, imala sam histerične napade, a nisam imala spontane, već sam imala jedno dete, i uopšte nismo dugo radili na bebi, nepunih pola god, ako se dobro sećam. Hoću da kažem da razumem tvoju zabrinutost, nestrpljenje, pošto sam ja bila histerična zbog mnogo manjih razloga nego što su tvoji... ali moraš da pokušaš nekako da rešiš to, da se opustiš. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

degu -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:58:51)

A mislim da su kod tebe ona prazna polja, kod tebe je sve neizvesno, ti si poseban lik, misteriozan [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Dr. Eugen Jonas (13.8.2011 23:58:56)

Kazite mi samo da li znate neku zenu koja je ostala trudna a da joj se O nisu poklapale? To bi me bas razveselilo

90% žena nema pojma kad im je redovna O.

Anoniman -> RE: Dr. Eugen Jonas (14.8.2011 0:00:33)

IZVORNA PORUKA: Tash

Čitala sam te i u temi o trombofiliji. Jako si se opteretila, moraš da se opustiš malo, ovako ćeš poludeti a i teško ćeš ostati trudna ako si pod tolikim pritiskom. Znam da si nestrpljiva, ja sam umela da plačem nakon sexa, imala sam histerične napade, a nisam imala spontane, već sam imala jedno dete, i uopšte nismo dugo radili na bebi, nepunih pola god, ako se dobro sećam. Hoću da kažem da razumem tvoju zabrinutost, nestrpljenje, pošto sam ja bila histerična zbog mnogo manjih razloga nego što su tvoji... ali moraš da pokušaš nekako da rešiš to, da se opustiš. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Ja sam ostala trudna kada sam odlučila da ipak neću da budem trudna jer su me proglasili za tehnološki, pa sam mislila da je možda bolje da prvo potražim nov posao. Ne znam dal me razumeš šta hoću da kažem.

degu -> RE: Dr. Eugen Jonas (14.8.2011 0:00:41)

Pa obično ide naizmenično, dečak, devojčica, ako tako računam ipak će biti devojčica [sm=smiley1.gif] a možda i blizanci s' obzirom na ta prazna polja [sm=smiley1.gif]

World -> RE: Dr. Eugen Jonas (14.8.2011 0:01:07)

Pa ove sve zene na kojima sam ja provjerila, nisu se svima dvije O poklapale, to smo skontale po ciklusima... nekima jesu...
Ali pazi, ciko kaze da, ako se poklapaju da onda 99% dolazi do [sm=duda.gif], a negdje 80% ako se ne poklapaju...
kaze da samo 15% zena zatrudni na onu svoju skolsku O, u slucaju da se ne poklapa sa ovom njegovom....

Anoniman -> RE: Dr. Eugen Jonas (14.8.2011 0:09:17)

IZVORNA PORUKA: World

kaze da samo 15% zena zatrudni na onu svoju skolsku O, u slucaju da se ne poklapa sa ovom njegovom....

Da, da

http://www.ringeraja.rs/forum/Verovatno%C4%87a_da_zatrudni%C5%A1/m_39294/tm.htm

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>