jjelena78 -> RE: Dr. Eugen Jonas (10.8.2011 23:48:35)
|
Cure, nisam preozbiljno shvatila, ali ipak sam imala 2 spontana pobacaja i kad ovako nesto procitam, nije mi svejedno! Inace, nigde na netu nisam mogla da nadjem da kada se crna tacka poklopi sa crvenom linijom, da tada ne smemo imati odnose! Ja sam to ovako razumela: zena je najplodnija u periodu kada dodje meseceva mena u kojoj je rodjena! Obzirom da je kod mene crna tacka (mlad mesec), ja sam shvatila da sam rodjena u periodu mladog meseca i zato su mi crvene linije uvek tamo gde i crne tacke! Poznajem jednog astrologa i zamolicu je da na osnovu mojih podataka izracuna u kojoj sam mesecevoj meni rodjena pa cu tada valjda da razresim dilemu! Ajde bacite pogled i vidite kako je kod vas, da li se crvene linije poklapaju sa necim ili je to samo kod mene! U 2009.-oj godini sam imala cele godine ovo isto poklapanje! Prosto ne mogu da verujem da za mene po tome ne postoji bezbedan period i ne rizicna trudnoca! Mada, meni je dijagnostikovana trombofilija(sindrom gusce krvi) pa je mozda logicno da ce mi trudnoce uvek biti pod odredjenim rizikom!
|
|
|
|