|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
15.9.2012 12:43:26   
degu
Sunce tako dođe, otprilike 4. nedelja. Imaš na ovoj temi tabelu. Trocifrena beta, pa to je user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Suncepravde)
Direktna veza do poruke: 1676
24.9.2012 16:26:26   
Lota
Devojke, mozete li da mi pomognete oko bete? prvi put sam je danas vadila.
17.8. mi je bio poslednji ciklus, a tek 6.9. mi je lh tracica pokazala crticu, racunam da mi je ovulacija bila 7. ili 8.9. Danas sam vadila betu i ona je 38.7, dosta ispod prosecnih vrednosti. Sta vi mislite za ovu vrednosti?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1677
24.9.2012 16:38:26   
Maslacak15
Lota draga cestitam trudna siuser posted image to pod jedanuser posted image user posted image

ako si imala pozitivan LH test 6.og septembra ovulacija je bila 8. septembra. Prozor za implantaciju je od 8-12 dana posle ovulacije znaci 16-20 septembra. Danas je tek 24. septembar znaci jako jako je rano. Za betu HCG jako je vazno da raste i dupla se svakih 48 h u pocetku. Apsolutne cifre nisu bitne. Naravno moze da se kaze sto je beta visa bolje je ali to je stvarno jako individualno i ima jako puno zdravih trudnoca koje su pocele relativno niskim HCGom. Uradi ponovo prekosutra da vidis kako raste i ako raste prema ocekivanju mislim da nema razloga da se brines. Pozdravljam te puno

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 1678
24.9.2012 17:05:10   
Lota
Hvala ti Maslacak, draga, puno na brzom odgovoru user posted image . I jos jedno hvala sto mi se smirila user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1679
1.10.2012 14:56:37   
OpetJa
Pozdrav svim sadašnjim i budućim majkama ;)
Da neko od vas imao iskustava sa betom 8,1 na 13dt...
Naime vraćen mi je 3 st. embrij na 2 dan..jer sam imala samo jednu oplođenu jajnu ćeliju.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1680
1.10.2012 15:43:47   
NadaR
IZVORNA PORUKA: OpetJa

Ima li neko pozitvna iskustva sa ovolikom betom na 13dt?

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1681
2.10.2012 10:32:09   
mihi
Opet ja, imaš tabelicu po nedeljama pa vidi ona mora rapidno da raste ako uradiš za 2 dana trebalo bi da je višestruko porasla.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1682
2.10.2012 12:41:07   
gelica
da li neko zna kava je ova beta?20.sep je radjen transfer beta je vadjena danas 02.10 vrednost 3,9 u laboratoriji kazu da je mala i kao rano i da se javim svom lekaru u ns a tek sutra mogu da nadjem dr.ima li sanse????

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1683
2.10.2012 13:05:08   
Verolina
Beta ti je i suvise niska.user posted image Medjutim, ima zena kojima se beta u krvi ne detektuje, takva je bila nasa Meyo sa prvom trudnocom i ja uvek kazem dok ne stigne user posted image ima nade.

(odgovor članu gelica)
Direktna veza do poruke: 1684
2.10.2012 15:13:11   
OpetJa
Hvala mihi. Gelica, kad ti je bila punkija i kakav embrion ti je vraćen?
Nadamo se da će sutra biti dupla..jer je i kod mene malo veća beta..

(odgovor članu gelica)
Direktna veza do poruke: 1685
3.10.2012 16:04:04   
OpetJa
Moja beta danas 3.3 a i user posted image je stigla. Da li to znači da je bila biohemijska trudnoća?

(odgovor članu OpetJa)
Direktna veza do poruke: 1686
3.10.2012 16:05:33   
Verolina
Da. Po svemu sudeci da.
Zao mij je, ali glavu gore. Sledeci put ce uspeti.
Pridruzi nam se na crticamauser posted image

(odgovor članu OpetJa)
Direktna veza do poruke: 1687
6.10.2012 12:36:06   
jovana1901
Pozdrav svima, ja sam ovde skroz nova :) Juče sam radila beta hcg i 38000 (po mom računanju-6 je nedelja). Šta vi mislite, meni nešto puno zvuči :)

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1688
6.10.2012 13:39:31   
Verolina
Jovana, to je super beta. Uzivaj u trudnociuser posted image

(odgovor članu jovana1901)
Direktna veza do poruke: 1689
6.10.2012 23:17:00   
jovana1901
Idem kod lekara za par dana, nadam se da će sve biti ok, pa ću tek tad da se opustim. Hvala puno! :D

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1690
22.10.2012 10:42:44   
lakiaki
Nova sam na forumu. Imam jedno pitanje poslednju sam imala 20.9 uradila sam dva testa prvi 18.10 pozitivan i 20.10 isto tada sam radila i betu koja je bila 50,u utorak idem na uz,da li sam trudna ili ne?

(odgovor članu jovana1901)
Direktna veza do poruke: 1691
22.10.2012 10:43:46   
Verolina
Po beti jesi.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu lakiaki)
Direktna veza do poruke: 1692
22.10.2012 10:46:50   
Maslacak15
Lakiaki,
Jesi trudna ali mislim da ides prerano na ultrazvuk. Tako rano, ne vidi se nista osim zadebljalog endometrijuma. Ako si radoznala ponovi betu za par dana da vidis da li pravilno raste, a ultrazvuk ima svrhe za 10 ak dana ili jos bolje dve nedelje kada se moze cuti srcana akcija. Pre toga se vidi samo gestacioni mesak, i to tek od Beta=1000 a posle i zumancana kesa pa tek onda embrion.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1693
22.10.2012 10:56:01   
lakiaki
A da nije mala beta

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1694
22.10.2012 11:00:13   
Verolina
Beta je razlicita od zene do zene. Zavisi pre svega od toga kad ti je bila ovulacija. Ako ti je ovulacija bila 17-20 dc i ne moze ti biti veca od 50. Bitno je da se pravilno duplira.
Idi danas izvadi krv, pa cemo proracunati da li se to dupliralo kako treba.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu lakiaki)
Direktna veza do poruke: 1695
22.10.2012 11:06:09   
lakiaki
Hvala vam puno,nestrpljiva sam a ucinila mi se mala beta. A dr je reko da dodjew. Javljam sutra sta je reko. A od koliko se racuna beta da postoji trudnoca

(odgovor članu lakiaki)
Direktna veza do poruke: 1696
22.10.2012 11:07:21   
Verolina
Sve preko 5 ti je trudnoca.

(odgovor članu lakiaki)
Direktna veza do poruke: 1697
22.10.2012 11:18:46   
lakiaki
Hvala,hvala javljam rezultate. Nadam se pozitivne.

(odgovor članu lakiaki)
Direktna veza do poruke: 1698
22.10.2012 11:34:24   
J@n@
Lakiaki,navijam!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lakiaki)
Direktna veza do poruke: 1699
22.10.2012 11:43:30   
Anoniman
Lakiaki sve preko 5 je trudnoća...A na UZ idi kada budeš 6 ili 7 nedjelja do tada se nevidi ništa..

(odgovor članu J@n@)
  Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here