moloco -> RE: Beta HCG (5.7.2012 12:07:18)
|
i sve prođe. Isli na icsi..14 dan po transferu rađena beta negativna. Doktor inzistira na daljnoj terapiji kao nije kraj. danas opet samoinciijativno vadim betu opet manja od 1. i dalje koristim urogestan, estrogen , korikostroide sutra popodne na kontrolu, pregleda me ultrazvukom - prije 2 dana kao fin endometrij 14 mm. 13 dan po transferu bilo malo smedjeg krvarenja ni kap svega skupa- mali iscjedak. sinoć 17 dan po transferu mali koagulum crvene krvi... i tiš ina u kući, muž na putu. inače bili na 2 inseminacije 0; muz oligoastenozoospermija gr III. ja 2 laparaskopije prva paraovarijalna cista , druga endometrioza i miom odstranjeni. sad mislim možda ovaj icsi nije uspio zbog operacije mioma. drugi dan po punkciji mi vraćen dvostanični embrij . biolog bio sretan -kao školski primjer divan. i bila je slamka za koju se uhvatim ... anakon današnje bete slamke vise nema. malo se rasplačem pa stanem , boga pitam zasto da hoce ovo proći, da prihvatim da nema. dugo je bilo cekati 14 dana sad jos naredna pet, nema , pa slamka možda bude pa opet nema boli me duša i srce i sve Danas na kontroli vidi se krugic , betu ponavljamo u petak... Da mirujem...ova moja situacija je sva mimo razuma...razumijem ja beta negativna, a evo vec 19 dan od transfera , menstruacija kasni 9 dan jel to od utrogestana? Endometrij visok 14 mm - fin fin... ???? 20 dan danas, menge nema sutra opet beta
|
|
|
|