RE: Beta HCG (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Suncicabg -> RE: Beta HCG (16.4.2012 16:12:30)

Yag duso cestitam [sm=smiley1.gif]

monini -> RE: Beta HCG (17.4.2012 1:17:38)

Yag duso bravoooo,bas sam se prijatno iznenadila..cestitaaaaam[sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif] i navijam da se beta pravilno duplira :)

twinkle -> RE: Beta HCG (24.4.2012 20:17:06)

ženske drage, šta mislite o ovome :
rezultat bete mi je 3.12 a referentne vrednosti pišu 0-2.50 ???
Kako vam se čini ???
Poslednja [sm=hudicek1.gif] mi je bila 28.3. a dobijam na 28-30 dana ... ovulacije je bila negde oko 12-13.3 ..... mnogo bi mi značilo mišljenje .. hvala puno [sm=smiley13.gif]

malenac76 -> RE: Beta HCG (24.4.2012 20:20:31)

nisu mi jasne te ref vrijednosti. obicno je trudnoca kad je beta iznad 5. ali ako tvoja lab ima neke druge vrijednosti po ovome sto si napisala to je onda trudnoca jer je tvoja beta iznad 2.5
malo zbunjuje ali nadam se da je to to [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ponovi ti nju za koji dan. ako raste nema sta da brigas [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

twinkle -> RE: Beta HCG (24.4.2012 20:21:49)

rekli su mi da obavezno ponovim za 48 sati ... i mene su zaprepastile ove vrednosti .....

malenac76 -> RE: Beta HCG (24.4.2012 20:23:15)

po ovome sto si napisala bitno je da je beta iznad 2.5 [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] cuvam fige i prasim da sve bude kako treba

twinkle -> RE: Beta HCG (24.4.2012 20:37:06)

hvala malenac mnogo [sm=smiley31.gif]

JAmy -> RE: Beta HCG (24.4.2012 21:17:05)

Uh,Twinkle,jaaaaaako drzim fige da ne bude i tebi ne daj Boze biohemijska,bas je nesto ucestala u zadnje vrijeme.
Valjda se previse rano rade testovi,a inace,vecina takvih trudnoca prodje nezapazeno.
Da budem iskrena,ako je vjerovati toj laboratoriji,vise bih voljela da je ta vrijednost veca.[sm=smiley13.gif]
Ne mogu da vjerujem da je test detektovao tako mali porast bete.
Ili je test extra-senzitivan,ili je nalaz iz krvi netacan[sm=zmeden.gif]
Kad si vec krenula u taj zacarani krug vadjenja bete,onda ponovi nalaz za koji dan,ovako,ta brojka ti nista ne znaci...
Kako znas kada je bila ovulacija?Izvini ako si negdje vec pisala,ne mogu sad da trazim unazad po postovima.
Zelim da ipak izadje na dobro,nema odustajanja...[sm=smiley31.gif]

twinkle -> RE: Beta HCG (24.4.2012 21:20:15)

JAmy nema greške ... obe laboratorije su pokazale isti rezultat potpuno [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] samo su referentne vrednosti različite i mene boli stomak .... baš sam se uplašila i jako sam tužna [sm=smiley19.gif]

17 joka -> RE: Beta HCG (24.4.2012 23:31:27)

draga twinkle pokusaj malo da se smiris i obavezno ponovi betu,nadam se da ce sve biti tada kako treba.

twinkle -> RE: Beta HCG (24.4.2012 23:43:22)

hvala joko puno i ja se iskreno nadam da će sve biti kako treba [sm=smiley31.gif]

JAmy -> RE: Beta HCG (25.4.2012 0:02:47)

Kako god da se ovo zavrsi na kraju,ovo je jedna dobra lekcija i tebi i ostalim crticama koje citaju kroz sta prolazis ovih dana...
Pouka je:nikad ne raditi test ni iz urina niti iz krvi prije nego sto menstruacija izostane najmanje 5 dana,ovo je velika glavobolja...
I ako sve krene kako treba,stres koji prezivljava osoba u ovakvoj nedoumici, moze da naudi ranoj trudnoci u njenom najosjetljivijem stadijumu,a to je definitivno period od trece do pete nedelje trudnoce...

twinkle -> RE: Beta HCG (25.4.2012 9:57:09)

baš tako JAmy ... baš tako ...[sm=smiley19.gif]

Janncica -> RE: Beta HCG (26.4.2012 9:00:55)

Drage moje

Nova sam ovde...treba mi vase misljenje,posto sam zbunjena [sm=zmeden.gif]...
imam dete od 4 god,neredovne menstruacije i policisticne jajnike...[sm=smiley13.gif] (mozda i jos nesto,ali ne mogu da se setim... [sm=smiley36.gif] )
Od novembra pokusavamo da napravimo bebu...i bas nam i ne ide.
Poslednju menstruaciju sam imala pre dva meseca (to je kod mene ponekad normalno)...
Pre mesec dana radila sam test na urin i bilo je negativno...Juce sam radila betu (mesec dana od testa) posto mi je i prosli put doktor to trazio(pa rekoh da se pripremim)...i rezultat mi je 11.10 referentna vrednost <10... u laboratoriji su mi rekli da dodjem da ponovim za nedelju dana... Zanima me vase misljenje...[sm=smiley13.gif]

Molim vas za odgovor bas sam zbunjena...da li mislite da je kasnija ovulacija...pa je tako mali rezultat ili nista [sm=smiley19.gif]

Maslacak15 -> RE: Beta HCG (26.4.2012 9:50:12)

Draga Janncica,
Nemoguce je odgovoriti na tvoje pitanje[sm=smiley36.gif]. S obzirom na dijagnozu PCOS i jako dugacke cikluse vrlo je moguce da je ovulacija bila jako kasno. Moraces da ponovis betu i vidis da li raste. Srecno[sm=bravo.gif]

Janncica -> RE: Beta HCG (26.4.2012 10:00:36)

ipak mislis da je moguce [sm=bravo.gif]...hvala...mislila sam u subotu da uradim test na urin (ne mogu da docekam), a sledecu sredu ponovo krv... [sm=smiley13.gif] Bas sam nesto...bezveze...[sm=smiley13.gif]

Hvala u svakom slucaju...javljam sta je bilo...[sm=smiley1.gif]

Maslacak15 -> RE: Beta HCG (26.4.2012 10:24:45)

Naravno da je moguce,
Mislim, ja sam sigurna definitivno da si ti zatrudnela, ono sto ne mogu da znam je da li se trudnoca normalno razvija ili je u pitanju biohemijska... Ali navijam jako za prvu varijantu!! Javi se[sm=smiley36.gif]

Janncica -> RE: Beta HCG (28.4.2012 7:23:50)

Upravo uradjen test na urin...Ni mm nisam rekla... [sm=jezicek.gif]
Znaci 3 dana od vadjenja krvi,test na urin pokazuje [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=duda.gif][sm=nosecka.gif]...hahahha
Doduse, T crtica je bleda,ali se vidi... [sm=bravo.gif]

Sto znaci,da mi je u sredu bilo 11.10 i taman se dupliralo i jos malo doslo do 25(da bi test mogao da pokaze) ...
Ipak u sredu cu da ponovim betu...

Yag -> RE: Beta HCG (28.4.2012 7:59:01)

cestitam draga pridruzi nam se u prvom tromesecu

Janncica -> RE: Beta HCG (28.4.2012 8:40:37)

[sm=smiley36.gif] Nova sam ovde...kako da udjem tamo???[sm=smiley13.gif]

JAmy -> RE: Beta HCG (28.4.2012 8:42:17)

[sm=bravo.gif] Janncice,kaci sliku u crtice,ne znam kako drugi,ali ja obozavam slike pozitivnih testica,tako djeluju ohrabrujuce i mocno...
Zelim ti sve najljepse,da sve bude u najboljem redu...[sm=smiley31.gif]
Rubrika "trudnoca",forum "u ocekivanju deteta",tamo je tema "prvo tromesecje"...

Janncica -> RE: Beta HCG (28.4.2012 8:47:54)

Bleda je...ne vidi se na slici...[sm=smiley13.gif]... Pokusavacu na raznim podlogama,pa cu staviti... Ali ne znam kako...hahhahaha...ubacicu do sutra...[sm=smiley36.gif]

Skroz mi je cudan osecaj...samo bih plakala od srece... [sm=smiley36.gif]

Yag -> RE: Beta HCG (28.4.2012 10:59:55)

Jami[sm=smiley36.gif]....evo i prvog tromeseca KLIK eh sto ga ja tebi danas naklika[sm=jezicek.gif]

JAmy -> RE: Beta HCG (28.4.2012 11:10:38)

Yag,nisam nikad do sada postavljala link,pa nisam bila sigurna da li cu dobro uraditi,zato sam Janncici postupno objasnila kako da dodje do teme[sm=smiley36.gif]
Kod mene inace u zivotu vazi pravilo "sto prosto,kad moze komplikovano...?"[sm=jezicek.gif]

Yag -> RE: Beta HCG (28.4.2012 11:13:20)

hehehe pametnice moja kopiras link i u prozoru gdje pises poruku napises npr.KLIK povuces misem da poplavi i kliknes gore naopciju gde pise link otvori se novi prozor tu kopiras link prtisnes ok i to je to samo posaljes poruku...ajd skokni do prvog hitno mi treba savet sigurna sam da cu cuti koju pametnu[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>