|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
26.8.2010 22:32:14   
Nensi*
Daj Boze da se raduje sad i da slavi pa ima dobar razlog sto je zaboravila na nas...user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 451
26.8.2010 22:53:46   
mickybap
nista devojke,kao bila iohemijska otislo menstruacijom,beta 0,1 pa mi je rekao da ponovim jos jednom??a jel cu moci opet posle ovoga,jel mi nece biti to sledeci put?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 452
26.8.2010 22:57:24   
anuksunamun
micky drz se..kako god da je dobro je!!!!ako nije bebara onda i dalje heftanje za sve pare !!!

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 453
26.8.2010 23:12:09   
Nensi*
Slobodno muckajte posle ovoga,i Smeshkica je imala biohemijsku trudnocu i posle je ostala trudna ako se dobro secam odmah sledeci mesec...

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 454
26.8.2010 23:15:32   
Anoniman
Glavu gore i ajmo ponovo user posted image !Drzim fige i daljeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 455
26.8.2010 23:18:33   
mickybap
nego sta cu,odma muckanje hvala devojke puno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 456
26.8.2010 23:26:42   
mickybap
a zasto je to tako,jel to mozda znaci da se nesto,sto ja kazem odigrava,da ce mozda biti ovaj mesec...?

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 457
26.8.2010 23:29:13   
mickybap
nek mi se smeskica javi da cujem njeno iskustvo!!!!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 458
27.8.2010 6:54:30   
dejana007
Bas jmi je zao mickybar , ali drzi se ovo je znak da će uskoro biti user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 459
27.8.2010 10:40:59   
mickybap
kako znak?? user posted image

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 460
27.8.2010 11:10:46   
dejana007

IZVORNA PORUKA: mickybap

kako znak?? user posted image

Pa da vec narednih meseci vec ostanes trudna. Bilo kakava trudnoca je pomak za nekog ko godinu ili jace ne moze da ostane udrugom stanju. Meni bar tako rekli. user posted image

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 461
27.8.2010 11:26:21   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: mickybap

nek mi se smeskica javi da cujem njeno iskustvo!!!!

Pusti Smeshkici pp

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 462
27.8.2010 13:08:35   
dejana007
Stigli mi rezultate bete, mada mi nisu bas jasni. Ovako, porasla je preko 500, ali posto u klinickom centru nemaju parametre za preko 500, morali da razrede krv i sa tom razredjenosću beta je 7.000 i nesto. E sad sta to znaci pitaćemo doktora pa ćemo videti, ali mislim da je skocila preko 700 user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 463
27.8.2010 13:09:51   
mickybap
znaci da se ipak nesto odigrava kadmi se ovo desilouser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 464
27.8.2010 14:27:37   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: dejana007

Stigli mi rezultate bete, mada mi nisu bas jasni. Ovako, porasla je preko 500, ali posto u klinickom centru nemaju parametre za preko 500, morali da razrede krv i sa tom razredjenosću beta je 7.000 i nesto. E sad sta to znaci pitaćemo doktora pa ćemo videti, ali mislim da je skocila preko 700 user posted image

user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 465
27.8.2010 14:28:48   
pahulja76

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 466
27.8.2010 14:49:51   
smeško

Extra!

Koristi idalje vaginalno Utrogestan, tako brze deluje. I nemoj da pipas stomak, to iritira matericu. Bice sve u redu. Ako se beta hcg duplirao, bice to super! Drzimo ti placeve idalje, cekamo sa tobom taj uz.

Direktna veza do poruke: 467
27.8.2010 22:15:04   
dejana007
Hvala vam puno devojke user posted image user posted image
smesko skroz si u pravu, čim obučem nesto da mi bar malo stegne stomak boli me. Samo sam u haljinama. Takodje i od slatkisa me boli stomak. danas ih nisam jela i ni jednom me nije zaboleo user posted image Utrogestan koristim 2 ujutru i uvece. I extra se osecam, da ne cuje zlo user posted image

Imam nalaz kod sebe, pise 7760 user posted image Pretpostavljam da kad krv nije razredjena vrednost je 776, sto je bas onako kako je doktor rekao user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 468
28.8.2010 11:01:34   
smeško
Extra!

Sad samo jos par dana i na uz!user posted image

Inace, creva usporavaju peristaltiku i zbog beta hcg-a i zbog Utrogestana, da znas ako pocnu da te muce.
Cuvaj se, miruj, ne dizi nista tesko i malo opusti mozak. I to je bitno. Zelim ti da sve bude super!

Direktna veza do poruke: 469
28.8.2010 11:32:55   
dejana007
Moguce da kad me zaboli stomak da je to zbog creva, je se uvek prepadnem user posted image
jutros opet imala nesto braonkasno, nije tecno nego tako, gusce i sasvim malo... Nadam se da ce biti prolazno obzirom da vaginalno koristim utrogestan.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 470
28.8.2010 13:06:21   
smeško
Obavezno miruj. Lezi. Kada sam ja imala krvarenje pojacana mi je terapija Utrogestanom, na 3x2 tablete.

Direktna veza do poruke: 471
28.8.2010 13:11:20   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: smeško

Obavezno miruj. Lezi. Kada sam ja imala krvarenje pojacana mi je terapija Utrogestanom, na 3x2 tablete.

dejana, kao sto ti je smesko napisala, i meni su, kada sam prokrvarila, povecali utrogestan na 3x2 i sve se brzo stabilizovalo ,ne brini se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 472
28.8.2010 13:38:57   
dejana007
Pila i ja utrogestan 3x2, ali dr mi rekao kad prestane da krenem vaginalno. Medjutim evo posle 3 dana vaginalnog opet nesto malo. Ako se opet pojavi krenucu opet da pijem 3x2. A da mirujem, mirujem, mada je jako dosadno user posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 473
29.8.2010 10:07:38   
dejana007
Ponovo sam od sinoc pocela da pijem 3x2 i iskljucila vaginalno jer imala i na donjem vesu nesto svetlo braon... Sutra cu kod lekara. Plasim se da nece izadje na dobro ovo ponovljeno da ga nazovem krvarenje...

Direktna veza do poruke: 474
29.8.2010 11:18:20   
smeško
Na vaginalno koriscenje se prelazi bas kad dodje do krvarenja, jer je na taj nacin resorpcija mnogo brza. Sto se tice same krvi, svi ce reci da je dobro dok je braon, ne valja kad je svetlo crveno (a cak ni tada nije odmah najgore) ili kad ga prate veliki bolovi. Idi kod lekara. U medjuvremenu, lezi sto vise. Ustaj samo do kupatila. Sto bih ja rekla, zalepi d..e za posteljinu!
Ta krvarenja nisu redak slucaj, nemoj odmah da se plasis. Ja sam krvarila dva puta. Prvog puta je bilo i svetle krvi, a drugog puta samo braon, jer se materica cistila od malog hematoma koj se stvorio prilikom prvog krvarenja.
Moja drugarica je u trudnoci, imala braon krvarenja svakog meseca po par puta. I sve je bilo u redu. Samo nije smela previse da se napreze.
Bice sve u redu. Ajde, javi sta je doca rekao.user posted image

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here