pahulja76 -> RE: Beta HCG (23.4.2010 15:14:02)
|
IZVORNA PORUKA: ljubilica Izvini sto pitam, ali kako se na kraju zavrsilo. Bojim se jer mislim da sam matora, pa zbog toga ide sve sporije[sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: pahulja76 IZVORNA PORUKA: ljubilica [sm=smiley31.gif] opet iscekivanje a sad ne znam ni kada ce [sm=hudicek1.gif], niti kada ce plodni dani samo nemoj da se nerviras, prosla sam 1000000x kroz to [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ne verujem da si starija od mene [sm=smiley1.gif], 1,5 god.smo se mm i ja " mucili" i svaki put kad dobijem pomislili bismo da nesto nije u redu i onda kad sam prosle god. dobila urinarnu infekciju i uopste nisam razmiljala o tome ja zatrudnim-psiha cini cuda (jedino sto se ta trudnoca zavrsila spontanim pa opet tuga, obavezna pauza posle toga od jedno 6 meseci) da bih poc. dec. opet zatrudnela opet bez razmisljanja o tome jer smo mm i ja planirali da se prvo zaposlim pa posle sve ostalo (sad samo imam opet problem, beba mi ima u predelu jetre cistu pa zadnjih 1,5 mes. samo "visim" po lekarima i na ispitivanjima da vidimo da li da nastavim sa odrzavanjem trudnoce-a sada sam u 22.nedelji) ne smem vise o ovome da kuckam [sm=smiley35.gif] jedr cu "dobiti" po prsticima [sm=smiley35.gif]
|
|
|
|