jelena038 -> RE: Beta HCG (19.3.2010 13:00:09)
|
g drugog d IZVORNA PORUKA: mina@ To sam draga i napisala, svakog drugog dana se duplirala + 30% od toga.... mozda nisam dobro objasnila, ali kod blizanacke trudnoce beta je veca nego kod jednoplodne trudnoce, a kod mene bila je veca nego za jedan plod ali mala za dva.... pa je doktor odmah posumnjao da postoji i vanmatericna pored tog ploda u materici, i kao sto rekoh nazalost bio je u pravu.....[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] mina, ima neceg dobrog u svemu tome, makar si imala dobrog dr, i nisi nastradala kao jedna moja poznanica. njoj su konstatovali trudnocu u ne znam kojoj nedelji i posto se plod jasno video, nisu joj betu ni radili. nakon par nedelja dobije jake bolove, unutrasnje krvarenje, i na kraju je otvore i nadju joj raspadnut jajovod, imla je pored ydrave i vanmatericnu trudnocu na koju niko nije ni pomisljao. izgubila je i zdrav plod, naravno. treba da se zapitamo sta je sa zenama koje ne vise na netu kao mi i pojma o svemu ovome nemaju...
|
|
|
|