Mariya
|
Helou mame!! Evo ene, jednom mesečno da vam se javim Kod nas ništa specijalno, lu u školu, ja kući sa malcima, i mi smo bolesni salno. Pre 2 nedelje je Lu imala upalu pluća, L upalu ušiju a H je slinila i kašljala 3 nedelje pa je zbog produžene prehlade dr na kraju i njoj dala palitrex, tako da su svo troje bili na AB. A što je još strašnije, 2 dana nakon ispijenog Sinacilina L se opet prehladi, slinio je 10 dana, pa bio zdrav 3 dana i od nedelje je opet bolestan, od ponedeljka ima T, sa sirupom mu ne ide ispod 38,7 ,nakon 3 sata mu je na 39,5, tako da mu dajem na 4 sata paracetamol i brufen. On jadan skoro ništa ne jede, prespava ceo dan a ono što je budan je sav ošamućen i stalno se kači za mene kao krpelj, samo da ga nosam. Vodila ga danas kod dr, uši super,ima malo sekreta i crveno grlo, virus je. da skidam T, inhaliram fiziološkim i prskam tantum verde. eto to se dešava kod nas. Draga jess, baš mi je žao, da što pre ozdravite. Tako je i kod nas, ako se neko razboli, na kraju se svi zarazimo, a pogotovo kad su deca mala. Kako su curice inače? Milena, koliko znam to je bakterijska infekcija, i to je baš visok, moja Lu je imala 40 kad je imala upalu pluća, ali je imala i povišene le i sedimentaciju. Idi kod dr, verovatno će ti dati ab. ako ne možeš kod svog izabranog idi kod pulmologa. Moja drugarica je isto kašljala dugo a nikakvih drugih simptoma, bez T, znakova prehlade, sline i sl. i imala upalu pluća, 3 nedelje je pila AB Pari, moja deca su dobila neodexacin kapi u nos 3x dnevno po 2 kapi, a prošle nedelje sam L stavljala Gentokulin kapi u nos, isto 3x dnevno po 2 kapi. uz to ako je zapušen, a obično jeste, operil p 7 dana a posle ako se ne otpuši adrianol T još 5 dana . Tako me je naša dr savetovala.
< Poruku je uredio Mariya -- 21.11.2018 23:59:03 >
|