Rosita -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (9.11.2018 11:43:20)
|
Cao devojke. Pari, jesam, nova mi je dr sad, nije puno pricljiva ali ok je, dosla je iz neke prigradske sluzbe i vidim prate je zene- prebacile karton, zadovoljne su, pa se nadam da je ok. Nije puno pricala, kaze deluje joj sve ok. Papa za 2 nedelje. Pitala me jesam li posle porodjaja radila uz i kks, posto jesam, to je bilo to. Brzo da ozdravis, smes sigurno jos nesto uz dojenje, da olaksas sebi. Smesko, eh bre. Meni nije bilo svejedno kad N dobije t, a dobio je dva puta po jednu. Otkud znam, jos sam sa njim neiskusna, kako se ponasa... ono prvi put jedva sam i provalila, a on se budi sto puta. Tek kad sajm videla da se trese [sm=smiley13.gif]. Nadam se da ce ga danas proci. I ja sam imala nezgoda... uf. D kao beba strasno se zagrcnuo od upale kostice sljive u blender [sm=smiley13.gif]. N sam oci cistila gazicom sa sodom, namenjenom jeziku. Spanac i blitvu malo drzim u vodi sa sodom, pa perem pre spremanja, a juce sam umesto sode sipala tecnost za sudove. I tako... Ivana, je li sve ok? Ja juce pitala za uz dojki, kaze kad prestanem sa dojenjem. PS Ivana, super sto je sve ok!
|
|
|
|