RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 12:10:34)

Smesko otkud T...da nije id vakcine? Jel on juce dobio vakcinu? Hoce da odreaguju na 2.dozu ako nisu na 1.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 14:17:04)

Smesko, kako ste, kolika je temp?

smeško -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 14:23:07)

Hvala vam na pitanju! Ja i mislim da je od vakcine. Ne prelazi 38, pa mu nista i ne dajem. Otoka na nogicama nema, ni crvenila. Ali, ima sline u nosicu, jedino me to nervira.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 14:39:02)

Smesko,  sigurno jeste od vakcine.  Stigoh kuci. Cekam devojcice da zavrse crtanje,  da mogu da postavim sto za rucak. 

smeško -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 14:43:48)

Je l'' musaka? Dobar izbor je napravila drugarica!

vonavoj -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 14:46:47)

Od vakcine je..prati.Mada i ovi virusi su mutanti..Mene boli glava,i izmerim pritisak 130/90..lose sam spavala,a i na polovini sam..hormoni su cudo..

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 14:55:27)

Ma von pusti hormone
Jesi li se ti nama spakovala za put [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 15:00:34)

Smesko, moram da ispunjavam zelje kad vec hoce da jede.  Inace dobijem ospice kad sednemo za stoz a, a ona gnjavi.  Sad jede. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 15:10:09)

Nisam jos,ne pitaj! Mm puno radi,M malo spava i nista ne stizem.Potrpacu se.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 15:49:53)

Dobar dan. Ja konacno da se javim. Plan je bio opak ali eto ispade nemoguc. Do 9 smo obavili mm i ja UZ neurologa i neurohirurga. I onda smo cekicali za gastro. I cekali i cekali. Navodno je otisla na neki sastanak. I onda sam konacno priupitala na salt_eri da li dolazi nasa dr. A i oni rekli a ne ne ona ce tek u utorak. Tu je dr ali nece doci u ordinaciju😡. Odem do alergologa pitam gde je dr kazu danas na odeljenju ne dolado ordinacije. Poludeli i mm i ja. Onda smo otisli da kupimo aptamil adc. I hajd da mu damo mm ne da. Kaze pise uz konsultaciju vaseg dr. Nas pedijatar rekao da konsultujemo gastro. Ona nije tamo i evo nismo otvorili kutiju ne mogu da opasuljim mm da mu nista nece biti od adc jedino moze da mu se ne svidi ukus. Ludnica sa nama. Pa nervozni oboje. Srecom P je ok. Dobar je. Nije razdrazljiv. Malo nakon popijenog mleka je bio ali nista strasno u poredjenju kako zna da bude i to je to. Ajd mozda sam mu sad olaksala s drugim namirnicama pa mleko nekako "prezivljava". 
Ja danas jos dva casa tteba da imam. Trebala sam 3 ali nisam mogla iskreno. A ledja ubise i noge. Kao i uvek sve vreme sam ga nosila. Srecom u marami. Inace nema GER utvrdjeno UZ. Neurohirurg kaze odlican je. Neurolog kaze vise nego odlican. Sve super. Naravno kontrole za 3 meseca. Klasika. 
Odob nesto da poradim pre nego sto mi dodje djak. Do utorka nista ondak

smeško -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 16:02:39)

Eh, Ljisho, tako je sa doktorima. Bar je P bolje. Nama raste temp, krenula da mu dam paracetamol iupadne mu u oko. Poludela sam za tri sekunde! Zvala sam i halo bebu da pitam da li moze da mu skodi. Kažu da ne moze samo da malo isperem fiziološkim. Mm ide na slavu sa N, a M ostaje sa J i sa mnom. Nekada mi, prosto, nije dan.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 16:28:10)

Smesko, drzi se, bice bolje. Ne može mu ocima nista biti, ne brini.
Mi se vratili iz Lidla, isli sinu da uzmemo cizmice. Sad cu u vrtic po macu.

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 16:37:54)

Smosko postoje dani koje prosto pozelis da prespavas.
Ljiso ma nece mu naskoditi to mlijeko,moze mu samo biti bolje.
Ivana kako ti se svidja Lidl?
Ja isla po Doru,sad pijuckam kafu.Posle idu sa lampama kroz selo,u 6 treba da budemo kod skole.Meni se iskreno ne ide.Ja bih radije da budemo kod kuce i da se mazimo,rodjendan je jednom godisnje.
Von nisam ispratila,gdje putujes?

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 16:42:58)

Zaspala, ali zvonio mi mobilni i razbudi se. Mm je bolestan. Uhvatio ga virus. Nije ni cudo kad i on puno radi.
Sofi spava. T želi da gleda "Otvorena vrata". Pustila sam ispočetka i svidela im se. [sm=smiley36.gif]
Uskoro cemo u muzičku,

Smeško, bice to dobro. Desavaju se razne nezgode. Samo da nisu gore. Grlim te

vonavoj -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 17:02:04)

Idemo u Istanbul.Samo da sve bude ok..mm mi javlja da mu je izbila alergija,urtikarija..nikad nije utvrdjeno na sta...nije mu izbijala 2 godine..Mene glava i dalje boli..

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 17:32:29)

Valjda CE SVE biti OK von. Da Vam ne pokvari provod. Lepo kad moze sestra da uskoci. Ja ne mogu da dobijem Ni tri sata zamenu a ne tri Dana....a nesto KUKA. Nemam pojma Sto je nervozna danas. Ja to ne umem Pa ne umem da ocenim. U svakom slucaju jedva cekam da dodje mm da mogu da kuvam U miru a ne da Mi dete Koje cvili visi sa kolena. Izludjuje me to...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 17:39:05)

I kad dodje muz kao da niko nije ceo dan kmecio[sm=smiley36.gif] Barem kod mene tako bude[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 21:35:50)

Pari, smesko, kakva je situacija?
Pozdravljam vas drage moje, odoh polako u krevet. Sutra opet trka i ludnica.

smeško -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (8.11.2018 21:42:00)

Evo strazarim pored njega. Nos mu curi sve vreme. Ocigledno se prehladio juce u dz, jer im je prostorija za vakcine bila hladna. I bas mi nije svejedno vakcina i prehlada zajedno. Jedva cekam da prodje. Temp. ima i pored paracetamola, mozda ga odvedem odmah ujutru kod lekara.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (9.11.2018 5:51:06)

Dobro jutro. Joj smesko kako ste? Kad god se spomenu nezgode set_im se kako sam D sipala uljani razredjivac laka za nokte umesto hidrogena jadno dete mi dobilo i ab tad jer se zalila na uvo a nijedan dr nije video upalu jer je nije ni bilo. Ona duvala nos i zapusio se kako je dunula i ja reko ajde da otpusimo da ti mama sipa hidrogen heheh... a iste bocice ja nisam gledala sta pise i eto belaj. Desava se svasta. Me brini nista mu nece biti ali po meni cepici za bebe su zakon. Tu nema greske. Sirupe pljuju povrate prospu i td. 
Moji spavaju ja sam sva ukocena. Deran ima 9550g tezak mi je da ga nosim. A nosam stalno. Sad cu dorucak da mu spremim pa kad ustane da rucka. Danas mi je malo laksi dan. 

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (9.11.2018 8:05:17)

Dobro jutro.
Pari, kako si? Smesko, vi?
Ja odoh u grad da zavrsavam sta imam.

pari -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (9.11.2018 8:08:20)

Ja sam bas lose jedva preziveh nocas...sinusi ubijaju kasljem stalno,sad sam i promukla skroz...Jos sr T stalno budila,pa nije mogla da zaspi od mog kaslja...pa mi se i M probudio oko 3,isla kod njega...i tako veselo,ne znam da li sam spavala nesto malo. Zakazala sam doktora da odem ipak danas...sve mi je losije.

Smesko,kako ste vi?

Ivana,da ti bude lep dan danas!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (9.11.2018 8:11:50)

Hvala Pari [sm=smiley31.gif]
Imas biljne sirupe za kasalj, uzmi nesto, nemoj da se mucis. Javi sta je bilo kod dr.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (9.11.2018 8:14:37)

Jutro drage.
Ja ne pamtim losiju noc kod nas, obe su se naizmenicno budile, ne znam da li sam sastavila par sati spavanja. Opet me ceja jedan dug dan, nadam se da cu izgurati zdravog razuma [sm=smiley36.gif]

Pari, da sto pre ozdravis. Zelim vam svima miran dan [sm=smiley31.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (9.11.2018 9:24:40)

Pozdrav mame.
Ja oko S. Sad hicu da napravim neku tortu....

Pari zasto se ne inhaliras malo bar sa fizioloskim...mene u trudnoci uhvatio kasalj , dok se nisam inhalirala nije prosao. Mozes pantenol i fizioloski. Jel imas inhalator

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>