Brana
|
nina slazem se donekle sa tobom,ima divnih ljudi koji cuvaju decu,ali njih treba naci,imala sam dosta primera oko sebi koji su tako nadrljali sa dadiljama,da je to strasno...super sto si ti uspela da nadjes dobru osobu Za svekijevce se slazem,i ja mojoj svekrvi ne bih smela da ostavim Lakija,dobro ona je sada stvarno bolesna i sprecena u svakom slucaju da cuva bilo koga..ali opet i tu ima izuzetaka,ima svekijevaca koji su super i zele da cuvaju svoje unuce i da pomognu...Sve je to individualno...Ja u moju mamu imam najvise poverenja,slusa me sve,vaspita ga kao i ja,lepo saradjujemo i ja sam joj do neba zahvalna na tome..Tata mi je dosta meksi,i sve mu dozvoljava,zao mu je da ga izgrdi,da mu nesto zabrani,tu se malo sukobimo ponekad,ali me ipak skoro sve poslusa kada ga pritisnem... A to kada moji krenu sa pametovanjem,ja se samo iskljucim i kazem::"Vi ste imali priliku da se dokazete kao roditelji,sada je red da tu ulogu pripustite meni,a vi da preuzmete nove uloge i pomognete meni, time sto cete saradjivati i prihvatiti moje vaspitanje,i kraj",i oni stvarno saradjuju,i Lakija lepo cuvaju dok sam ja na poslu.
< Poruku je uredio Brana -- 4.10.2011 21:34:29 >