Malaruskinja -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/18 [chat] (29.10.2018 15:17:25)
|
Dobar dan lepsim polovinama! Ovo je iskreno prvi put da pisem na bilo kakvom forumu... Ali su mi potrebni saveti i podrska.Sumnjam da sam trudna i zelim da sam trudna, ali nikako jos da utvrdim. Imam sve moguce simptome trudnoce, osecam se kao da sam trudna iako nemam dece, ne mogu vam opisati da moje telo to oseca. Ali me jos mnogo toga me zbunjuje...Bas krajem proslog meseca, moj dragi je zavrsio u meni i bila sam sigurna da cu zatrudneti, a to je bilo tri dana pred menstruaciju koju ja dobijem, mada je krv nekako bila drugacija i krvarila sam za koji dan krace nego inace. Pocela sam biti nervoznija nakon nekog vremena, umornija jako, culo mirisa i ukusa mi se poremetilo nacisto, pa pomislih da 6 dana nakon svega uradim test koji je pokazao negativno, logicno... I tu se tad privremeno uverih da nekim cudom nisam zatrudnela. Medjutim proslo je mesec dana i malo jace od ocekivanog zaceca, menstruacija mi kasni sada 3 dana sto se ne desava, uglavnom porani ako nije u dan... Grudi su mi se nekako uvecale, oset_ljive su, imam sve cesce mucnine, glavobolje, mnogo mi je vruce gde god da sam i kako god da sam obucena, zavrti mi se u glavi cesto, ravnotezu gubim, sve sam umornija, stomak mi je nadut, čitam simptome trudnoce, svi su prisutni. Ali opet sve to moze biti i uzrokovano drugim necim? Zbunjena sam. Ne znma sta da mislim. Uradila sam posle 12 dana od moguceg zaceca test koji je opet bio negativan, ali ne osecam se tako... Ja eto vec mesec dana ne mogu sa sigurnoscu znati. Testovi jedno tvrde, ja se drugacije osecam. Osecam da se nesto cudno i drugacije desava u mom telu...oprosite na dugom pisanju...
|
|
|
|