dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/18 [chat] (13.10.2018 22:43:58)
|
Mama Ivane, i ja bih kao i Lesli rekla da to liči na kontrakcije. Da li je tvoja dr na pregledu ustanovila da nema kontrakcija? Ja sada uspavah S, malopre smo stigli sa rođendana, obavili kupatilo za 5 minuta, i evo ga već spava. I sinoć smo do kasno bili u jednom restoranu na Zvezdari, sa mojom A iz Dubaia, do 22 smo bili napolju u bašti, koliko je bilo toplo, i to u šumi, pa posle smo malo i unutra na muzici, a jutros je rano ustao za školicu sporta, sav se premorio, pa je sada posle rođusa odmah zasovio. Ja sam od juče bolje, danas sam se našetala, do školice sa njim, pa bili u parku, pa da kupimo poklon drugarici, pa večeras na rođendan ga vodila, ali bar nisam radila danas, toliko me iscrpeo posao poslednjih dana, toliko da juče bukvalno od ujutro pa do 17h sekund nisam stala, osm za doručak i piškenje 2 puta. Sada ću na tuširanje pa da pustim sebi neki film, mm je na nekom turniru, S mi spava, uživaću u tišini i filmu/seriji [sm=smiley36.gif]. Nadam se da ste sve ostale dobro [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|