Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2018 8:28:03
|
|
|
|
vocicana
|
Hajde zene kaficaaaa Meni treba jedan termos da zalijem, bas sam nesto bljak, ne mogu da se probudim, dete me je izmestilo iz koloseka totalno. Tek mi je pocelo radno vreme, a ja jedva cekam da idem kuci.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2018 13:59:46
|
|
|
|
Duškić
|
Uvek moze kafica. Bas sad pijuckam, deca dremaju.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2018 15:00:51
|
|
|
|
smeško
|
I ja sam popila kafu! Ura! Gde si Von? Kako ste? Kako ste se uklopili svo petoro?
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 7.10.2018 18:12:48
|
|
|
|
emicaa
|
I ja pijuckam kaficu.Ledja me bole vec par dana,dobro bi mi dosla neka masaza.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2018 8:30:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro i ovde. Ja odoh do opštine da podnesem neke papire pa se vraćam da lecim sina.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2018 8:32:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jutro. Doruckovala sam, pa na radne zadatke.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2018 9:04:35
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,i mi smo zavrsili sa doruckom.Sad svako svojim poslom,T ce da pokupi igracke u svojoj a ja u D sobi. Ivana ljubi djecaka 😊
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2018 14:35:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Ajde opet kafica,popodnevna Nina spava,ja sredila po kuci,oprala kosu,kasnije malo u setnju. Ivana ljubi lepotankovica :*
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2018 12:24:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene pa gde ste,prazna nam kafanica. Nudim pice po zelji.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2018 12:40:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Slabo se dolazi u kafanicu. Posecujemo drugu temu.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2018 12:51:39
|
|
|
|
jess021
|
Veselice, nema se para za kafanu😂😂😂
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2018 13:29:25
|
|
|
|
mama Jo
|
1., i 15.kafana najposecenija Mada ja jako volim onu: ,,novac potresen u kafani je novac ulozen u uspomene"
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2018 14:46:23
|
|
|
|
Duškić
|
Nego sta,.Meni pelinkovac jedan!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2018 16:09:55
|
|
|
|
mama Jo
|
moze, ja evo pijem kafu a mogla bih posle i nesto ljuto 😊
|
|
RE: Oktobarska kafanica 11.10.2018 9:13:07
|
|
|
|
emicaa
|
Sinoc sam u 11 popila ouzu sa muzem 😂 Pisite malo vise ovde,ovo je nekad bila najzinimljivija tema.Svi bi da kukaju,niko nece u kafanu 😂
|
|
RE: Oktobarska kafanica 11.10.2018 9:15:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da vise niko ovde ne pisu sto ne znaci da su prestali da piju
|
|
RE: Oktobarska kafanica 11.10.2018 19:22:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice bas se slabo pise ovde,ne piju zene vise,postale fine
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 11.10.2018 22:09:19
|
|
|
|
emicaa
|
Neka mogu ja piti i sama 😂
|
|
RE: Oktobarska kafanica 11.10.2018 22:40:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja u kafanu vise ne smem! Bila sam prosle subote,izgleda da sam kaznjena..crkao mi auto kad sam trebala krenuti kuci..ostao u gradu,a sad je jos i kod majstora..ne zna kvar.Tako da za mene samo limunada i kucna varijanta😂
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 12.10.2018 8:31:38
|
|
|
|
emicaa
|
Von trebala si odmah tad uzeti taksi 😂 Dobro jutro,neko za kafu 😊
|
|
RE: Oktobarska kafanica 12.10.2018 9:11:36
|
|
|
|
Duškić
|
Moze, Emice. Bas mi se pije, nisam smela piti juce, grcevi me scepali .
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 12.10.2018 9:34:06
|
|
|
|
emicaa
|
Evo je 😁
|
|
RE: Oktobarska kafanica 16.10.2018 15:02:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice ajde na kafu
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 16.10.2018 15:46:14
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi bojkotujem ovu temu,necu da kuckam sama sa sobom 😂
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2018 17:30:20
|
|
|
|
vocicana
|
Emice nisi sama, nego zene izasle van, sa decicom, bas je ovako varljivo, a sunca jos malo, kada krene onaj haos od lozenja i smrdenja u kuci, bice vise pisanja. Evo ja kuvam ako je neko za posle rucka, samo izvolite.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?