Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oktobarska kafanica 2.10.2018 18:03:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo i ja cas_tim. Dobila mi je Teodora 5 iz srpskog.Sad cekamo matematiku.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 2.10.2018 18:17:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Cestitam! Pametna decica!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 2.10.2018 18:51:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Decica pametna Svaku peticu da stavite cast u kafanicu
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2018 6:13:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo curee Ja da vam mahnem. Izadjoh na terasu da popijem kafu na miru dok decovi ne poiskacu iz kreveta. Bas je brrrrrrr Kako ste svi?
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2018 8:05:17
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,Anck ti si bas poranila. Ja se jos nisam pomirila sa cinjenicom da je gotovo ljeto 😞
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2018 8:06:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro!Kakva terasa u 6,brrr.ja sam ispratila devojke,hranim malog,pa da ja jedem i pijem kafu😁
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2018 8:18:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Von, mi pušači drhtuljimo na terasi
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2018 11:16:30
|
|
|
|
emicaa
|
Ja to volim,umotam se u cebence i uzivam 😂
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2018 18:52:23
|
|
|
|
lesica
|
Kafa? Čaj? A nudim i ćebence za puš pauzu 😂 Kako ste devojčice? Šta se radi? Ja sam u nekoj jurnjave ovih dana, i to od rane zore do kasne večeri, organizacija mi nula, e tako.
< Poruku je uredio lesica RR -- 3.10.2018 19:24:50 >
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2018 19:23:23
|
|
|
|
Duškić
|
Pustili nam grejanje, uzivancija, pa svud toplo. Moze caj
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2018 19:44:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I nama su pustili. Kakva uzivancija.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 3.10.2018 20:28:46
|
|
|
|
Maraj
|
Kakvo grejanje?!?! Kod nas na N.Bg nema. Smrzoh se. Palim i uljani radojatpr i klime.... Gde to.ima grejanja?
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2018 14:37:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene,ajde kafica. Kod nas danas vetrovito ali toplo.Setala sam do malopre sa Ninom.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2018 15:18:18
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Kakvo grejanje?!?! Kod nas na N.Bg nema. Smrzoh se. Palim i uljani radojatpr i klime.... Gde to.ima grejanja? Savski Venac. Od juce poceli. Bas im hvala. I ja ukljucivala uljani pre par dana. Ma i kad im placamo ovoliko treba da greju.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 5.10.2018 7:37:20
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,juce me nije bilo cijeli dan.Nesto mi prebrzo prosla ova sedmica,kao juce da je bio vikend. Neko za dorucak 😊
|
|
RE: Oktobarska kafanica 5.10.2018 22:06:51
|
|
|
|
Duškić
|
Ajde jedno pivce za spavanjac..
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 5.10.2018 22:08:57
|
|
|
|
emicaa
|
Ja cu zaspati i bez pivceta,jedva gledam 😊
|
|
RE: Oktobarska kafanica 5.10.2018 22:11:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mm zbrisao na fudbal...deca spavaju a sad cu i ja uskoro!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2018 18:13:26
|
|
|
|
emicaa
|
Neko za kaficu.Konacno sam sjela da popijem prvu za danas
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2018 19:41:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam se danas naradila. Dosta od mene. Cisti, kuvaj. Cim deca legnu i ia cu da se spakujem. U krevet.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2018 20:22:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da posluzim neki koktel?
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2018 21:21:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moze Ivana. Davno nisam pila nista.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2018 21:29:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2018 21:56:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana pravo picence za vece. Deca jos budna,nece da spavaju jer sutra ne idu u skolu,mm radi,ja da poteram smizle na spavanje pa da gledam tv. Kuvam bundevu,ajde ko voli.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2018 22:01:10
|
|
|
|
emicaa
|
Ja bih koktelcic,bundevu ne volim.Moja djeca spavaju a sve mi se cini da cu i ja za njima.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?