|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
22.10.2018 18:46:08   
Maraj
Vece mame
E da pari...obicaji...i ja znam za taj obicaj... kada se ruca/vecera, zajedno se ustaje sa stola i odlazi, ne jedan po jedan...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 701
22.10.2018 18:53:15   
pari
Mm ce tek oko 8...oduzio mi se ovaj dan nesto bas bas...pojela sam sve zivo po kuci,od juce krambl sa jabukama,proju sa dzemom,banana bread...a i rucala sam...uzas blagi 🙄

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 702
22.10.2018 22:50:28   
Rosita
Ovo je sad za žalbu na mobilnu verziju, iskucah post i otvorim drugi prozor da iskopiram link, nazad na post, obrisan, prazan :(
Pari, ja isto, preterano jedem u muči me želudac zbog toga.
Dadoh ušteđevinu na sajmu. Ah, kao da mi je neka :). Super smo pazarili, za svakog po nešto. Drago mi je da odvedoh veliko dete. Pokazala bih vam nešto baš odlično što smo za malenog kupili. Jako simpatično. Klik

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 703
22.10.2018 22:54:49   
Sanjica26 RR
Rosi, mene zanima za starije detence sta si kupila.user posted image

A za maleno bas je slatko. Trebalo je sutra da idem, ali nazalost nema ko decu da cuva. Kaze mm ako sam planirala da idem mogu i sama busem kad bude on kod kuce. A ja sam uvek neodlucna. Sad vidim na koga je moja Teodora.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 704
22.10.2018 23:01:01   
Rosita
Sanjice, nismo bogzna šta. Većinu dobrih naslova mi smo pozajmljivali iz biblioteke. Razočaraću te :). Ovaj put želeo je knjigu o fudbalu, pa smo našli jedno ozbiljno štivo :). Uzeli i 2 vulkančić kviza.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 705
22.10.2018 23:03:19   
Sanjica26 RR
A sto da me razocarasuser posted image Ja bas volim fudbaluser posted image

Ne bih trebala da idem na sajam, jer bih za decu dosta kupila. Za sebe manje vise. T je odusevljena Gradimirom Stojkovicem. To moram u pravu temu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 706
23.10.2018 7:31:46   
smeško
Rosi, super je malo pozoristance!I mi smo N kupili knjigu o kosarci, a Makiju o fudbalu.😂😂

Direktna veza do poruke: 707
23.10.2018 7:37:59   
Milena18
Dobro jutro!
Evo me kod orl, čekam produvavanje. Svakog jutra idem, valjda će uroditi plodom.
M je konačno krenula u vrtić posle dve nedelje pauze.
Ljišo, danas idete kod gastro? Javi šta je rekao.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 708
23.10.2018 8:02:35   
vonavoj
Jutro. Nesto mi hladno,brrr.Cekamo nesto novo od Ljishe😂

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 709
23.10.2018 8:42:30   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.P drema kad ustane idemo kod gastro imamo zakazano u 10. Idem da spremim torbu i sebe da picimo kad se deran probudi.Javim se po povratku.

Inace poceo je da govori Ba BA BA user posted image

Seka u vrticu. Zaljubljena do usiju, ne dao Bog da ijedan dan propusti hhhe...Juce smo se familijarno vozali kolima. Cak je i P skapirao da su druga kola u pitanju jako je bio smesan.

Odoh mame.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 710
23.10.2018 8:43:16   
Maraj
Jutro . Ja kuci sa njih dvoje. Danas ce L kod dr pa valjda od sutra u vrtic...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 711
23.10.2018 9:45:04   
jess021
Jutro! 
Ja tek sad skontah da je nagradna igra.  Nista spavala nisam, a ukocilo mi se sve sto je moglo.  Jedva sam se dovezla na posao.  Uzas kako me boli.😢

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 712
23.10.2018 9:49:36   
pari
Nas dve napolju. Noc standatdno,budila se na 2-3h...I dalje jedem i jedem,od jutros i ovsenu kasu i banana bread...kao zdravo je 😁 sutra mi se vraca M sa mora,jedva cekam!

Ljisho,cekamo da se javis...

Ivana,kako si?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 713
23.10.2018 10:35:36   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Pari, hvala na pitanju, nije bas sjajno, ali bice bolje... Jos me i sin ubija sa njegovim ucenjem.. Pritisak ne smem ni da merim user posted image
Mogu misliti kako si se uzelela sinauser posted image
Jess, ja inace imam problem sa kicmom. Posle druge trudnoce bas, bas. Retko kada prodje dan da me ne boli, nekad manje, nekad vise. Najgore mi je kad me boli donji deo pa ujutru ne mogu pet minuta da ustanem sa kreveta.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 714
23.10.2018 10:38:28   
jess021
Ivana, mene je taj donji deo prestao, iako je i mene to dugo bolelo. Ovo sad su vratni prsljenovi I siri se na lopatice, uzas.
Pari, stize M, sad ce biti pun utisaka. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 715
23.10.2018 10:39:02   
pari
I mene ledja bole vise posle ove trudnoce...

Drzi se Ivana! Ne daj sinu da te sekira 😉

Da,bas sam se uzelela M...cula sam ga samo 2 puta preko vibera na par sekundi, a bivsi muz mi je samo napisao da je dobro i to je to...nista ne znam,sta radi,kako mu je,da li se kupa,igra...Eh,tako je to...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 716
23.10.2018 11:17:51   
emicaa
Gdje ste mamike 😊
Meni neki virus uhvatio,cas mi vruce cas hladno.Cijelo tijelo boli,a kao u inat danas perem ves.Uspjela sam usisati i prebrisati podove.Posle cu kupatilo cistiti.
Jos malo pa idemo po Doru,ona je danas u sumi sa skolom.
Ljiso javljaj sta su vam rekli.
Ivana nedaj se nervirati,a za kicmu znam kako ti je.
Sanjice pa idi sama,zasto da ne.Uzivaj na sajmu,a mogla si i mene povesti 😁

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 717
23.10.2018 12:19:51   
Sanjica26 RR
Dobar dan.  Legla sam u 3, a probudila sam se u 6. Bojim se da se ne onesvestim. Idem sad kyci da dovrsim rucak,  pa po T. Ptobacu da dremnem dok ne budemo krenuli u muzicku.Emi,  da si u Bg-u zvala bih te. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 718
23.10.2018 12:23:50   
Rosita
Dan!
Pari, divno što ti dolazi sin. Mogu misliti kako je to... Ali sve će biti dobro i on će izrasti u divnog čoveka.
Ivana, mani se sekiracije oko škole. Oko ocena, pogotovo.
Sanjice, ne znam šta da ti kažem, kad znaš šta hoćeš vredi doći na sajam...  A za fudbal, haha, navikla si od D neku literaturu srodnu ukusu tvoje dece, zato, a super je fudbal i čitanje o njemu. Kaže hoće dobro da prouči igru🤓.
Uspevam sa N da radim po kući ali grize me savest da ga zapostavljam... Nikad ugoditi. 

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 719
23.10.2018 12:30:50   
pari
Ja se bogami smrzla napolju, moram kupiti neke duboke postavljene cipele...iako za vikend najavljuju preko 20 stepeni.

M u petak ima maskenbal. Ne znam sta da mu smislim interesantno da hoce da nosi...

Rosita, ne zapostavljas ga...radite zajedno,tu ste zajedno

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 720
23.10.2018 12:36:15   
Sanjica26 RR
Rosi,  zao mi je da trosim ovu crkavicu sto imam. Evo danas je sigurno dato 100 evra za popravku auto. Mm hoce da proda auto. Nikako da vratimo dug. Ja ga odgovaram. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 721
23.10.2018 12:42:01   
Rosita
Sanjice, razumem te... ja sam placala od svoje ustedjevine za nesto drugo, eto, da bi D nacinila ugodjaj najvise. Drago mi je da sam uspela. O kolima mi ne pricaj. U kvaru su, majstor zatrpan, nikako da ih uzme, 250 do 300 evra ce kostati...

Pari, da, ali eto... sad se trudim da sve radim dok je budan da bih poslovne stvari radila dok spava... Ujutru ne mogu oci da otvorim. D pozdravim kad krene u vrtic i ako maleni spava jos se vratim malo. Tata ujutru sprema i odvodi D. Jutros mi je rekao idi mama spavaj, bas sam se nekako osecala kao neka lenja mama... proslo me je.

Sanjice, sto si tako kasno legla?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 722
23.10.2018 12:54:47   
vonavoj
Znaci i vama su kola na popravci.kukala sam u negativi..dali smo 240e..i sad opet nesto trece pise..odlepicu..prvo komp,pa akumulator,strah me i da sednem da se vozim..sad pise nesto kao neka baterija..muka mi je vise..Isla sam po roditeljski,to jos nijedan mesec nije otislo u stek..nego iskrsne nesto😭

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 723
23.10.2018 12:57:12   
Misha i Ljisha
Poslali nas na test za nutritivne alergene i kod ORL. I UZ abdomena opet. Ludilo. Javim se kasnije jos. Pcaj moj je siz friz sad

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 724
23.10.2018 13:53:00   
smeško
Joj, bre, Ljisho! Da odlepis.Evo i ja cu. Nervira me sto J ne kaki, nervira me sto mi nije dobro, hvata me nesto glava mi puca, a treba i sa N da vežbam za kontrolni iz pravopisa. I temperatura mi raste. Divno.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here