|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
16.10.2018 13:54:20   
Misha i Ljisha
ju sto mi se spava. A P evo bas sad nasao da drema. Treba po D u vrtic da idemo. Posle kukovi. U tom stize i vece i onda posao za sefa. Ko prezivi pricace. Jako mi se spava a deran spava covek nocu sve u 16. Prosto me sramota da kukamuser posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 501
16.10.2018 14:26:56   
smeško
Evo i moj bebac ima 38.2.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 502
16.10.2018 14:33:26   
Maraj
Joj smesko.... i mene strah zbog S. Bas su mali. A em sam ja lose em L sa visokom T....

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 503
16.10.2018 14:58:28   
vonavoj
U bre..gde sad temprature..Da sto pre ozdravite!Gotov mi auto,posle 10 dana..odlepila sam..kad zavisimo od majstora,kojima se nigde ne zuri..Mm ide po njega danas,komp je crkao..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 504
16.10.2018 15:30:08   
Sanjica26 RR
DObar dan. I moja T sa bori sa temperaturom. Jako blaga. Cisto da nemas mira. Posle je pala, pa sam je poslala u skolu. Grlence je malko boli. Brzo ce njoj to da prodje. Sofi odmara. Ja pravim kiflice. Kad se vrati T da prezalogoji ako bude isla u muzicku.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 505
16.10.2018 15:43:07   
Maraj
Sanjice dobro ti stizes i da mesis izmedju dve smene u skoli....
Ja sam sva nikakva. Bas me kosti bole. Ne pamtim kad sam bila "bolesna". Ovo bas ko virus da je...
L opet dobio T kad je prestalo dejstvo brufena. Sad je bolje pa gleda crtace.
S zapala pa sam popila brufen, zbog sisanja ne znam ni sta smem da pijem. Pa sad popih brufen dok spava ...da ne sisa odmah...

< Poruku je uredio Maraj -- 16.10.2018 15:44:43 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 506
16.10.2018 15:45:27   
emicaa
Zar je moguce da su virusi ovko rano poceli.
Ljubite djecicu,nadam se da ce sto prije ozdraviti.Ja pokusavam Davidu ocistiti nos ali neda mi ni da se priblizim.Moze on disati ali ima jedan sasuseni u nosu koji meni oci bode.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 507
16.10.2018 15:49:02   
smeško
J je ovo drugi virus. Prvi je dobio proslog meseca. Ali sada ima i sekret u nosu. Bojim se da nece moci da sisa, vec je smanjio obroke.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 508
16.10.2018 15:51:59   
Sanjica26 RR
A sta da radim Maraj. Zao mi je da jedu gluposti. Stvarno uzivam da spremam deci posebno sto je T problematicna.
To sto sam u dve smene vec sam se navikla. user posted image Petkom sam slobodna, pa izdrzim ta cetiri dana. Kad sam rodila ove dve i pocela da radim shvatam koliko mama fali. Evo danas nisam imala sedmi, pa sam T postavila sto i sipala koliko treba da pojede. Juce je bila sama i ono sto je pojela, pa ne pojedu ni bebe. Ja na poslu. Kad mi je javio mm poludela sam. Sipala je jednu supenu kasike zapecene boranije.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 509
16.10.2018 16:24:19   
pari
Smesko, da sto pre prodje bebicu!

Maraj,drzi se! Proci ce vas sve,sad je malo zeznuto...

Ja sam uspela jedan francuski film da odgledam i krenula konacno jednu knjigu da citam...Sad smo opet napolju malo...koristim dok je lepo da budemo sto vise na vazduhu...

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 510
16.10.2018 16:28:41   
Maraj
Zeznuto je to u dve smene. Ja nisam vozac. Treba mi sat vremena u jednom pravcu prevozom. I da se vratim , to je skoro 2 sata dnevno u prevozu. Pa jos kad bi isla u 2 smene. Uzas. Ne bi imala vremena ni za sta....
Mene ledja, ruke, noge ubise. I zeludac mi je malo bljak.... kad ja ne jedem...znam koliko je sati user posted image
Samo da se S ne razboli od L i mene.
L kad deluje brufen, on je ok....videcu do sutra kako ce mu biti

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 511
16.10.2018 16:30:52   
pari
Maraj, probaj da jedes i pijes tecnosti. Ja sam pila paracetamol pred spavanje...pomoglo mi je...Nece se S razboleti...samo nek sisa i spava i bice dobro...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 512
16.10.2018 16:42:39   
smeško
Hvala! Proci ce! Dala sam mu paracetamol. Maro, niste otisli kod dr?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 513
16.10.2018 16:43:24   
Maraj
Pari i ja nocas popila paracetamol. Nemam ga vise pa sam uzela brufen
Guglala sam na netu. Pise da i brufen smem. Videcu kad dodje mm s posla da ode da mi kupi paracetamol. Sve me zivo boli. Ne pamtim da sam skoro ovako zaglavila

Smesko, ne odosmo. Kod nas je malo zeznuta situacija. Otvorili smo L karton na skroz drugoj opstini. Treba oko sat vremena kolima da se vozimo do tamo. Ma bas sam pogresila sto sam mubtamo otvorila karton. Jos dr jutros radila pre podne. Nije imao kk da nas vozi. Mm na poslu a ja nisam vozac....

< Poruku je uredio Maraj -- 16.10.2018 16:46:20 >

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 514
16.10.2018 16:59:42   
Sanjica26 RR
Izgleda smo svi zaglibili. Drzite se. Odoh sad na cas. Bila sam jednom pre podne.  Vratila sam se, pa samo vodila T u skolu.  Opet u svoju skolu.  Posle me ona molila da joj citam svet oko nas. Ajde posto ima kontrolnu.  Posle vodi je u skolu.  I sad idem na jedan cas,  pa da je uzmem iz muzicke.  Mm ce je odvesti. Nekad se pitam odakle mi ovoliko energije. 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 515
16.10.2018 17:00:35   
Maslacak15
Maraj to Sto ima L nije Virus. Tako da Ako te ob zarazio i kod tebe Su bakterije...brufen smes slobodom. Pisala Sam vise puta, ovde se daje brufen preferencijalno U bolnici posle carskog i doji sve vreme. Da brzo ozdravite!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 516
16.10.2018 17:38:35   
smeško
Kad moze beba da ga pije za temp. mozes i ti.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 517
16.10.2018 19:08:57   
pari
Maraj,kako ste?Smesko,kako beba?

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 518
16.10.2018 20:17:40   
milicicak
Maraj, smesko, nadam se da su decica bolje.
Ljiso, ne daj da te otkace sa zabavljajte dete, trazi sve analize kojih dr moze da se seti.
Nama je danas bio super dan. Mini buba je dosla kuci iz vrtica sa medaljom jer je bila pametna i poslusna, pa smo nas troje isli na sladoled da proslavimo. Onda je isla da vadi krv i na kraju dana nas je suncokret obradovao, udvostrucio je kilazu sa dva meseca i 10 dana (a ima i 120g preko).
Mene stomak boli ali je podnosljivo. Kad bolje razmislim, vise me je boleo u trudnoci 😂

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 519
16.10.2018 20:42:06   
Misha i Ljisha
Dobro vece. Ja vec mrtva a tek me ceka posao. A moram da radim nema mi druge. P je danas dosta plakao jadnicak. Imao je dva obroka danas. Sve se mislim previse mu to. Videcwmo kakva ce biti noc. Bas puno decice dobilp temp. Da vas sto pre prodje. 
Maraj prebacite L blize. I mi smo moju D prebacilo blize iako smo bili zadovoljni sa proslom dr ali tamo vecito guzve i daleko je. Tako da smo sad na 5 min od doma zdravlja. 
Jao ako sklopim oci na pet min otboriti ih necu

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 520
16.10.2018 20:42:45   
Misha i Ljisha
Mili odlicni ste covece. Svaka cas_t deranu. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 521
16.10.2018 20:49:06   
IvanaSK RR
Kako su decica veceras?
Jel ima ovde neka devojčica sto nosi velicinu 80?

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 522
16.10.2018 21:20:08   
Maraj
Mame pisah u temi Temperatura...
L skace i pored brufena user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 523
16.10.2018 21:58:20   
Milena18
Veče!
Maraj, jeste li probali da kombinujete paracetamol i brufen? Mi smo tako jednom radili, ali ne mogu da se setim u kom smo razmaku davali. Vodi ga ujutru kod lekara, sa tom krvnom slikom sigurno će dobiti antibiotik i brzo će mu biti bolje.
Smeško, kako je tvoja beba?
Moje čudovištance spava. Ja ću malo čitati knjigu pa ću joj se pridružiti. Pravila sam večeras pancerote i ručak za sutra, nešto se baš umorih. Naravno, i dalje sam polugluva.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 524
16.10.2018 22:01:19   
Duškić
Ja zadremala pa sad da nateram ovo moje starije da spava, nemoguca je kako nece da spava, ima obaveza lom pred spavanje.
Da ukljucim mAsine i nazad u krevet.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here