Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 9.10.2018 21:00:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Ja danas kao produktivna. kuca stoji, kakvo crno osvezavanje pored ovog mog. Sad je jos poceo da drami kad mu izadjem na sekundu iz vidokruga. Strasno. D mi to nije radila. sveki mi ga je pricuvala nekih sat vremena dok sam bila na roditeljskom i pokupi se zena i odeee...Ne bi sekunda duze ostala valjda. A dobro. Tako mi je sudjeno. Idem da ugovorim neki cas i da se cujem sa sefom. Jos sudomasinu da nastelujem i sve sam zavrsila za veceras sto sam imala na umu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 7:53:51
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro! Misho, ni ja vise nemam pomoc u cuvanju J da uradim nesto. N i M mogu da cuvaju, J ne. Moju mamu boli cela ruka i ne moze da ga podize. Ima neki sijaset_ dijagnoza vezanih za kicmu i reumu i kada se spoje dobijes tako nesto. Kada treba da odem negde vodim racuna da je sit i da je zaspao. I sto pre se vracam. Kad pocne da sedi mozda mami bude lakse. Zao mi je kada vidim koliko bi ga drzala, a ne moze. Ali, J je divna i dobra beba. Niki je u to vreme bio azdaja. Stalno je bio budan i stalno je trazio da se nosi, a tezak kao trut. Sve sam sama radila i nosala ga. Potpuno sama, nisam bila blizu mojih. Nije ni spavao preko dana, mozda dva puta po 15 minuta. Tako da mi ovo dodje kao odmor.:)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 8:01:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro svima. Pokusavam da se probudim... kad dobijem - prva dva dana su mi katastrofa, jos danas da preguram i sutra ce vec biti lakse 😊 Za danas imam rucak, tako da mi dodje dan kao praznik 😊
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 8:12:35
|
|
|
|
pari
|
Otkucala sam poruku i izbacilo me...M mi se opet zalio na stomak celu noc i evo sad...ne znam sta je...mislila sam da ga je proslo...imao je to u petak povracanje i dijareju...posle je bio skroz ok...i evo sad opet stomak boli 😔
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 8:14:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, je l' ima temperaturu?
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 8:17:53
|
|
|
|
pari
|
Nema,samo ga boli stomak i imao je malo redju stolicu jutros...i hoce da lezi...to mi je znak da nije bas dobro
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 8:21:56
|
|
|
|
smeško
|
Mozda je ,,uhvatio" novi stomacni virus, kažu kod nas da ih ima nekoliko.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 8:23:46
|
|
|
|
pari
|
Stvarno? 😩 ja sam mislila da je to proslo...Uf,ubicu se...Jos sam ja preumorna...
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 8:35:53
|
|
|
|
smeško
|
Nasa vrticka grupa, cak i odeljenje u skoli je deset_kovano i vec 15-ak dana se vrte u krug. N je doneo dva, ali srecom ne traju dugo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 8:40:46
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. Ja na poslu, jedem tortu. Dobismo novu koleginicu, pa časti. Sad nekad i pojedem nešto slatko, završila sam s onom ishranom i za sada mi se ne vraćaju kilogrami. Ljiso, neće kuća pobjeći. Sad je tako kako je i ne nerviraj se. I ja nekada zapustim, pa šta. Odavno sam poravnila. Hvala svima koji mi pomognu, ponude se i sl. ali nije neophodno, snalazimo se i bez toga. Dovoljno mi je što nas mama pozove na ručak nekad i pošalje svega. Ona je divna, uvijek tu za nas. Ali radi, a i M i ja smo navikli da budemo upućeni jedno na drugo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 8:43:46
|
|
|
|
smeško
|
Pa, kad ti donose torte na posao...😂😂😂Ovo poslednje su smajliji koji placu od smeha, jos ne snalazim sa rr aplikacijom za telefone.:)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 8:45:26
|
|
|
|
bebilule
|
Mito i korupcija. Ja bih ljetovanje, ali nema. Život je nemilosrdan!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 8:53:31
|
|
|
|
smeško
|
I pitala sam se sto ti je sve ravno.😂 Nema stresa, polako, kuca ne bezi...😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 9:43:40
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Ja po kuci. 3.masinu vec palim. Dok sredim kucu, ispeglam, doruckujem... S drema u dnevnoj , ja nakon dorucka grickam slanu plazmu. Užas. Kao da imam rupu u zeludcu. Sve zbog dojenja. Nekad ne mogu da odolim hrani. A 10kg viska je tu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 9:53:21
|
|
|
|
jess021
|
Jutro!Ja doruckujem, sa tezinom sam jos u ljubavi pa nemam neka ogranicenja. Bebilule, letovanje a?cccc...kako si skromna. Pari, pa sta je sad opet? Kako je M sad? Ajte u temu pegla, moram da kupim novu.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 10:00:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, i peglu i mikser... Pari, bas si me sad zabrinula, nadam se da se mom sinu nece vraćati taj stomacni.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 10:03:56
|
|
|
|
pari
|
Znam...bas bezveze...a pri tome je isao u vrtic samo juce i prosle srede...to je to za ove 2 nedelje...Ali smo isli na 2 rodjendana u nedelju,doduse nije se baa nesto druzio sa decom ali ipak je bio tamo...Ma nemam pojma vise. Samo se zali da ga boli i hoce da lezi i nece da jede,a ovako je ok raspolozen
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 10:48:08
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sm nacisto poludila,nemamo vode niko nije rekao da ce nestajati.Guska koja cisti zgradu me jutros vidjela i nista.Zadavila bih je sad samo da nije vec otisla.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 11:06:36
|
|
|
|
Maraj
|
Emice, pa kad dolazi jer mozes da pogledas na netu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 12:02:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Samo da mahnem. I bezim u skolu. Imam i posle podne. Sofija je u vrticu, ali videcemo do kad.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 12:59:19
|
|
|
|
pari
|
Mi bili napolju samo da kupimo malo povrca da napravim supicu da jede M. Toplo je bas bas. On se zali da ga boli stalno pogotovo napolju se zalio. Sad se igra i nista se ne zali 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 13:27:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, nadam se da ce ga proci, da je bilo nesto malo samo. Mi smo bile napolju, sad dosle i napravile torticu, onu brzinsku visnje petit i jogurt, mm obozava tu. Ovog puta sam istopila a ne izrendala cokoladu. Kad smo kod miksera, i meni treba, nkada da kupim. Sad smisljam sta da radimo 😏
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 13:42:20
|
|
|
|
pari
|
Mama jo,kako pravis tu torticu? Napisi negde 🙂 Stalno se zali na stomak iako se igra i raspolozen je...ne znam sta je...A u petak imaju izlet na kalemegdan u dino park,zao mi da ne ide sa drugarima...A opet posto ide na more u nedelju, mozda bolje ne...
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 13:43:34
|
|
|
|
jess021
|
Pari, daj mu probiotik, malo dijetalnu ishranu...proci ce. A gde ide na more? S tatom jel? Smrzoh se na poslu
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 10.10.2018 14:09:34
|
|
|
|
pari
|
Da da...evo pije malo supice...obarila sam sargarepu i krompir...ispekla stari hleb u rerni... Idu u Egipat,nadam se da ce im biti lepo vreme i da tamo nece imati problema sa stomakom. Ide sa tatom i babom...nece mi biti lako bez njega 10 dana...ali dobro,samo da mu bude lepo,raduje se.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?