Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 2.11.2018 18:38:57
|
|
|
|
emicaa
|
Koliko sam u pocetku kukala sad mi se bas svidja ova verzija.Jedini minus trenutno je opcija uredi k sto se ne vidi slika i sticker
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 3.11.2018 21:24:47
|
|
|
|
Dora89
|
Ja sam nekako sentimentalno vezana za staru verziju... 😂
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 3.11.2018 21:32:34
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja sam, i bilo me strah kako cu postavljati i uopste rasporediti/prodati banere, medjutim sad mi se bas dopada nova verzija. Jeste da imam dosta vise posla jer sad postavljam banere posebno za desktop a posebno za mobile, ali izdrzljivo je 😊
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 4.11.2018 23:19:43
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Koliko sam u pocetku kukala sad mi se bas svidja ova verzija.Jedini minus trenutno je opcija uredi k sto se ne vidi slika i sticker Slažem se. I citiraj.
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.11.2018 22:51:58
|
|
|
|
Dora89
|
Znači, u mobilnoj verziji trenutno nema "Moja Ringeraja" i albumi sa slikama? Takođe, volela bih da umesto ovog plusa u donjem desnom uglu stavite opciju "podeli" ili "dodaj" u istom nivou gde je "odgovori". Često zakačim plus dok kucam komentar.
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 25.11.2018 1:18:22
|
|
|
|
Mariya
|
Jao meni se ova verzija uopšte ne dopada, ne mogu da se snađem i nekako mi je nepraktična, navikla sam na onu staru.
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 25.11.2018 10:00:18
|
|
|
|
Duškić
|
Dok se malo naviknemo. Nekako je nepregledna
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 27.11.2018 7:27:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke, jeste se malo navikle? Meni smeta sto nema pp i opcije uredi pa vise koristim staru verziju. Istina, nova jeste "modernija"
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 27.11.2018 7:36:00
|
|
|
|
pari
|
Ivana,i meni to smeta
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 27.11.2018 8:48:45
|
|
|
|
emicaa
|
Me i najvise smeta sto nema opcije uredi.Ostalo je ok,snalazim se
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 27.11.2018 9:34:41
|
|
|
|
Mariya
|
E a kako se na mobilnom vraáa na staru verziju?
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 27.11.2018 9:49:13
|
|
|
|
Milena18
|
Mariya, ne znam koji pretraživač koristiš. U mom su u gornjem desnom uglu tri tačkice. Tu izabereš Desktop site. Ja sam mislila da se nikada neću navići na mobilnu verziju, a sada samo nju koristim, osim kada treba da uredim post. Meni najviše fali ta funkcija.
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 27.11.2018 9:50:51
|
|
|
|
jess021
|
Milena, isto tako. Samo sto ja ne uredjujem post, ja pisem novi 😅
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 27.11.2018 9:54:46
|
|
|
|
Mariya
|
Jeej, uspela, hvala!!
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 13.1.2019 12:48:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Elem vec duze vreme hocu da napisem ne znam da li je iko primetio i da li su programeri primetili ali broj posta korisnika pise samo za korisnika ciji je post u vrhu stranice. Pored nickova svih ostalih korisnika nema broj postova. Ne da je sad to pa nesto bitno. Nego eto primetih
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 13.1.2019 13:12:02
|
|
|
|
Rosita
|
Sad vidim. Oko sokolovo :)
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 13.1.2019 14:24:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja sam vec navikla na novu verziju, iako smatram da je stara bila mnogo bolja, no dobro.Nema opcije uredi post, ili ja ne umem, pa pisem dva zaredom 😆
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 13.1.2019 17:07:20
|
|
|
|
gagana83
|
Ja ne umem da predjem u novi pasus?!Svaki put krenem nov red, a kad se poruka objavi sve se spoji.
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 13.1.2019 17:16:30
|
|
|
|
Rosita
|
Gagana, klikni razmak 2*.
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 13.1.2019 17:35:08
|
|
|
|
gagana83
|
Ahaaa Cekaj da probam
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 13.1.2019 17:36:24
|
|
|
|
gagana83
|
Opet nece Duduk!
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 13.1.2019 17:36:52
|
|
|
|
gagana83
|
Ooo! Uspela!
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 14.1.2019 17:10:34
|
|
|
|
marketing RR
|
Sređeno. IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Elem vec duze vreme hocu da napisem ne znam da li je iko primetio i da li su programeri primetili ali broj posta korisnika pise samo za korisnika ciji je post u vrhu stranice. Pored nickova svih ostalih korisnika nema broj postova. Ne da je sad to pa nesto bitno. Nego eto primetih
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 14.1.2019 17:26:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Bravo!Bas sam htela i ja da napisem.da radi..ququ..koliko imam postova!
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 14.1.2019 20:09:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa ja sam pretpostavila da im se potkrala greska. Tj da su hteli da bude broj postova ali da su se zeznuli pa ispalo samo da se vidi prvi na strani 😂 mislim eto lepo. Sad vidimo da pisemo ko nenormalne 😂😂😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?