Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 21:54:02
|
|
|
|
lesica
|
Ih Sanjice, što si škrta na objašnjenju😂 Htedoh da čujem da je lakše mnogo nego što je bilo. Nema više korišćenja servisa za upload fotki, već se direktno iz galerije telefona ubacuju fotke. Link ne treba pisati pa obeležavati pa unosio link, već se u tom iskačućem prozoru napiše naziv, i ispod odmah ubaci link, potvrdi i to je to.
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 22:00:13
|
|
|
|
milicicak
|
Evo, sad isprobah opciju za ubacivanje fotki. Odlicna je, bravo 👏 mnogo je lakse nego ranije.Drago mi je sto su sugestije korisnika ozbiljno shvacene i sto se stvari popravljaju.Jos samo da nam uvedu opciju edit 😊
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 22:01:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 22:01:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Les, cekala sam da ti objasnis Sve sam to isprobala jos prvog dana kad je pusteno. Mili, bice i toga. Jedno po jedno.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 5.9.2018 22:02:14 >
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 22:04:54
|
|
|
|
lesica
|
Al morate priznati, bez opcije edit nemamo prava da bičujemo za kršenje tema, pogotovo tokom nagradnih igara 😂😂😂 Da ne zaboravim, ko kaže da nema smajlija 😁 evo ih - generisani na tastaturi telefona. Nije neophodno da ih kuckamo.
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 22:09:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Evo idem ja da probam u slike nase decice
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 22:11:12
|
|
|
|
lesica
|
I link, i link 😀
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 22:21:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ceo da vidim janovaj edit
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 22:23:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pomislih ako vratil na strelicinnazad da moze da se edituje Ajd probacu i link
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 22:28:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Al morate priznati, bez opcije edit nemamo prava da bičujemo za kršenje tema, pogotovo tokom nagradnih igara 😂😂😂 Da ne zaboravim, ko kaže da nema smajlija 😁 evo ih - generisani na tastaturi telefona. Nije neophodno da ih kuckamo. Ima smajlija na tastaturi, i nema ovih forumskih Ja cu da bicujem i tokom nagradnih igara, znam da su svi na desktop verziji 😂😂
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 22:34:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
😱👌😂😂
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 22:38:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sad jos samo da vidimo avatare ☃️🤺🏋🏻♂️🧘♀️
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 5.9.2018 23:21:55
|
|
|
|
Rosita
|
Sad cu i ja link da probam.
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.9.2018 6:31:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Opala,promene na bolje,super!
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.9.2018 9:26:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Zar ste sumnjali :) Nego, meni je mnogo lepše (vizuelno) da kucam u mobilnoj verziji, kada ne radim. Kada sm u poslu, moram na desktop. A mogu reći da me dosta klijenata zvalo, oduševljeni su kako izgleda mobile verzija, a i njihovi baner na njoj:)
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.9.2018 9:31:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Proba
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.9.2018 9:32:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Proba
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.9.2018 9:35:48
|
|
|
|
dunja RR
|
U footer-u dole je navigacija na Rubriku C kuhinja, a noćas smo dodali i baner recept dana, ispod kalendara, na naslovnici i u 4 glavne rubrike. IZVORNA PORUKA: mama Jo Takodje, sad u novoj verziji nigde ne vidim opciju C kuhinja?
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.9.2018 9:47:08
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ih Sanjice, što si škrta na objašnjenju😂 Htedoh da čujem da je lakše mnogo nego što je bilo. Nema više korišćenja servisa za upload fotki, već se direktno iz galerije telefona ubacuju fotke. Link ne treba pisati pa obeležavati pa unosio link, već se u tom iskačućem prozoru napiše naziv, i ispod odmah ubaci link, potvrdi i to je to. Pa ovo je odlicno! Sad cu da probam.
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.9.2018 10:05:39
|
|
|
|
Rosita
|
Super je ovo za link i slike!
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.9.2018 10:18:45
|
|
|
|
milicicak
|
Sad samo da nam ubace avatare, tikere i opciju edit 😀 I svi prelazimo na mobilnu verziju 😂
|
|
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.9.2018 10:22:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Sad samo da nam ubace avatare, tikere i opciju edit 😀 I svi prelazimo na mobilnu verziju 😂 I pp
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.9.2018 10:57:44
|
|
|
|
Rosita
|
Ja i dalje ne kapiram kako idu smajliji, ja možda imam glup telefon, oće on da ima tastaturne smajlije kad kucam sms, al ovde nema :(
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.9.2018 11:15:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosi, kako nemas na tastaturi opciju za smajlije?
|
|
RE: Nova mobilna verzija sajta Ringeraja.rs 6.9.2018 11:16:25
|
|
|
|
emicaa
|
Rosita zar nemas smajlice na tastaturi 🤔
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?