Mandarina2010 -> RE: Čekamo II crtice 04/19 [chat] (3.5.2019 0:13:42)
|
Svakoj koja.mu se prvi put zadesila slucajno ili.planski rekao je zbogom, ali mu se svaka druga vratila. I svaku je opet izveo do kraja. Njegovo je da posavetuje, potpis i odluka su na zeni. Ginekolozi smatraju da sam ginekoloski zdrava.Kardiolog koji me je pregledao god dana nakon porodjaja je rekao da ce me pratiti ako zatrudnim, pa ako uspemo ok, ako ne, jednostavno ce okoncati trudnocu....obojica vrlo prakticni i vrlo pragmaticni svako na svoj nacin....ali je rekao da on smatra da mogu da izguram, pa posle da menjamo zalistak.To je bio niko drugi nego prof S veta Putn ik. Godinu dana mi je trebalo da dodjem do njega. Jedva sam uspela. Jedva. Ne iz nekog narocitog razloga....jednostavno je covek na sve strane...po.ceo dan u sali, ne radi preglede. Bilo.kako bilo, kao.i sve do sad, ja kad zacrtam, magare, dok.ne uspem ne stajem. Preko nekog preko kog sam.se najmanje nadala, najmanje namolila sam susret. Nadjoh se kod njega u kancelariji sa nalazima. Ispao je tako divan, toliko me.je umirio. Na.kraju sam mu rekla "da li vi imate pojma koliko sam ja vas trazila, koliko sam.pokusavala da dodjem do vas??? Koliko bih svoje srce samo vama dala da operiset_e? Da li znate sta ste vi u mojim ocima?" Kad je video da drhtim je ustao i zagrlio me. Ponajmanje sam to ocekivala. Ridala sam kao mala beba. A on me je molio da se smirim i obecao da ce mi pomoci, da ne brinem. Tad je sva bol o svoj radosti koja je upropascena, depresija, strahovi, tuga, sve....je eksplodiralo iz mene. Trebalo mi.je.dugo da shvatim njihova frljanja sa jednostavnim resenjima....ali to je jednostavno njihov dan na poslu. I.ja dobijem "tele facu" kad mu saopstim da mu je racun blokiran zbog utuzenja i da se obrati izvrsitelju. I on mucenik verovatno ne.moze da ubode kucu posle....a ti hteo ili ne izgubis "osecaj za feeling"....Ili kad brojim 300 000 eur uplate nekome hitnom i bitnom...ja nemam osecaj sta drzim i rukama. A prvi put davne 2007god kad sam.pocela da radim, doneo mi covek 5000 eur da uplati na racun. Meni su se ruke tresle....bar sat posle. Jedva sam cekala da mi se smena zavrsi da se rastosiljam toga...Eto tako ja mic po mic, vracam dug svojim dragim zenama ovde na forumu.....sta se to desilo sa mnom.... Bilo je zanimljo u najmanju ruku, zar ne? 🙂
|
|
|
|