buba.marica -> RE: Čekamo II crtice 10/18 [chat] (6.11.2018 7:45:19)
|
Ćao devojke, ja sam soudjena na to da mi svaka trudnoća donosi koliko radosti toliko i brige potpuno proporcionalno. Uglavnom juče sam bila na pregledu jer asm imala neko rozikasto krvarenej blago (nikad pre videla tu boju ...) i bolove . Pregleda me doktor i kaže sve uredno ali on još ne vidi ništa (a ja se onda pitam pa dobro kako sve uredno onda ? ) . Ok, onda mi kaže da je još jako rano i da se od prilike plod vidi tek nakon punih 8-10 dana kasnjenja ciklusa (prvi put cujem da je to parametar kojim se vode ?) i da ne brinem, da leskarim i nastavim sa utrogestanom i da dodjem u utorak. Ja se napravim pametna i odem da uradim beta hcg iz krvi kad ono 6196 ... PANIKA! Tolika beta on ne vidi nista ? Meni se na nervnoj bazi pojacaju bolovi, pocnem da se tresem i place , mm i ja se spakujemo i odemo u hitnu. Zena me pregleda i kaze ova peta je super za vasu nedelju trudnoce, noznica izgeda cisto en vidi se nikakav poseban iscedak i kaze da vidimo UZ. Pogledamo UZ i ona ugleda gestacioni mesak 6,6mm i zumance unutra. Kaze ona bi sa tim nalazom bila mirna .... Videla mi je do duse i 41mm veliku cistu i dva foikula... I sada lezim, sekiram se i cekam redovnu kotnrolu kod svog lekara.... i tako .... [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|