Nora332 -> RE: Čekamo II crtice 10/20 [chat] (3.4.2021 12:20:50)
|
Lesli, dobila sam upute za sve moguce preglede. Jedino sto mi nije dato da radim je insulinska, to cu kasnije na svoju ruku jer sam u medjuvremenu i endokrinologa nasla pa kada zavrsim sa svim rezultatima idem i kod njega. Cista je 2cm i doktor je rekao da se u ovom momentu ne dira - da uradim sve od analiza u naredne 2 nedelje i ako je sve drugo ok da se onda cista ukloni laparoskopijom. Rekao je da je dobro sto nije presla 5cm jer bi bila momentalna operacija. Sl nedelje treba da dobijem pa cekam to kako bih radila hormone. Svi polni, amh, stitna, krvna slika, urin, uz to radice mi sve ove redovne preglede i briseve na bakterije, dakle ceo komplet. Za dve nedelje od danas znacu tacno na cemu sam. Bila sam dosta lose par dana, htela sam da pisem i trazim savet ali nisam imala snage. Ovo je jedna od mogucnosti zasto ne ostajem trudna. Ja se sada nadam da je sve drugo ok ali citala sam da endometrioza izaziva hormonski disbalans tako da ne ocekujem mnogo od rezultata. Citala i da su zene prirodno zatrudnele i tako resile problem, a citala i da nisu mogle nikako bas zbog ovoga. Tako da ne znam sta da mislim. U soku sam zaista jer nikada slican problem nisam imala. Kada sam mu objasnila kakav mi je bio prosli ciklus i koliko razlicit od svih drugih, narocito ti bolovi koji su mi krenuli tek 5.dana, slozili smo se da je ovo razlog. Cak mi ni najblizi nisu verovali da imam neki problem, svi su bili u fazonu, ''opteretila si se jer zelis trudnocu pa si se stegla, nisi opustena, ciklusi variraju''... Ja znam da variraju ali ne i kod mene. Eto tako. Sad sam na iglama dok ne odradim i sve ostalo.
|
|
|
|