Nora332 -> RE: Čekamo II crtice 10/20 [chat] (19.3.2021 14:47:32)
|
Cao zene... Evo mene posle duzeg vremena 🙂 nema trudnoce kod mene jos uvek, ali da podelim iskustvo i pitam vas za savet - trenutno sam u ciklusu, 6.dan (inace uvek traje 6-7), medjutim strasno se razlikuje ovaj ciklus od svih prethodnih. Odliva nije bilo, a bez toga mi nije prosao nijedan ciklus nikada. Vrlo sam traljavo krvarila, sto ne lici na mene, cak ceo 4.dan jedva da je bilo par tacaka i onda juce (5.dan) krenulo ali malo, bilo je sveze krvi ali ne kolicinski kako ume. Ono sto je mene preplasilo su predmenstrualni bolovi koje sam imala juce celog dana. Uvek imam teske cikluse ali petog dana bolove u zivotu nisam imala. Osecaj je bio kao da svakog momenta treba da dobijem. To je trajalo celog dana, i sada ima ali dosta manje. Kicma me i dalje boli nisko, do sada je to trebalo da prodje. Posumnjala sam i na trudnocu, i da ovo uopste nije bila menstruacija nego krvarenje u trudnoci, medjutim sinoc kasno sam uradila test i bio je negativan. Ne znam da li sam pogresila sto nisam radila ujutru, ali buduci na vremenski period racunala sam da bi mi pokazao pozitivno u bilo koje doba dana. Sta vi mislite? Da li sam pogresila sto sam radila uvece? Da li vam ovo lici na neku upalu mozda? Ne znam sta da mislim.
|
|
|
|