Nora332 -> RE: Čekamo II crtice 10/20 [chat] (3.12.2020 15:34:12)
|
IZVORNA PORUKA: branki* Ja uradila malopre test.negativan.nista.m kasni drugi dan.ako je nema za 2 dana,ponovicu test sa prvom jutarnjom. Milena,cekamo sledeci krug.Nora,a kod tebe i sypruga sve ok?izvini,mozda si i pisala. Branki, koji test si koristila? Ja sam ih do sada probala par, samo Violu nisam, a citala sam da moze da detektuje HCG preko 5, ne znam koliko je istina. Bas mi je zao. Nemoj da se obeshrabrujes, ponovi i sutra i prekosutra ako mozes 😊 drzim palceve. 💕Ne znam da li je sve ok, ja se nadam samo da jeste. Nismo radili nikakve analize jos uvek. Ginekoloski je ovako uvek bilo ok sve sa mnom ali nesto detaljnije nisam radila. Npr sve mi je stitna u glavi, imala sam kao blagu hipotireozu pre 4 god ali nestalo je samo od sebe nakon godinu dana, kao sto je endokrinolog i rekao. Bio je nizak rezultat, ne znam, nesto razmisljam da proverim to nakon ciklusa jer generalno stresno zivim a brine me ta stitna jer sam citala za hipotireozu da se ne leci nikad. Sta vi mislite? Pisala sam o tome i u temi "pitajte doktora", ali nisam dobila odgovor jos uvek.
|
|
|
|