Karirana tufna -> RE: Čekamo II crtice 10/20 [chat] (20.11.2020 10:19:28)
|
Drage moje, ja bih zelela sa vama da podelim moje dosadasnje iskustvo. Suprug i ja vec godinu i po dana aktivno pokusavamo, pre recimo pola godine sam pokusavala da ga nagovorim da uradi spermogram, naravno muskarac koji je uvek bio zdrav, vodio racuna o ishrani i samom nacinu zivota, ne pusi, ne pije, mislio je da ja umisljam, kada je konacno shvatio da mora, uradio je. I gle cuda, spermogram los, muskarci o tome ne razgovaraju dovoljno, u svom mom istrazivanju, ja sam naisla na par tekstova u forumima od strane muskaraca. Problem je svakako zajesnicki i tako cemo ga i resiti. Dobio je terapiju, nakon mesec dana, ja sam ugledala 2 crtice, to se nazalost zavrsilo spontanim. Ali svakako smo ustanovili da mozemo, a iz raznih istrazivanja, procitala sam da to znaci da ce se sledeca trudnoca desiti ubrzo i da ce biti bolja. Takodje sam naisla na statisticki podatak, da se 1 od 5 trudnoca zavrsi spontanim u prvim nedeljama, svakako je bolje tad, nego kasnije, kada plod postane beba i moramo na kiretazu. Devojke, ako vasi muskarci nisu do sad, neka sad izvrse potrebne analize, mozda cak i pre nego pocnete da pravite bebu, skratice vam vreme i brigu. I da, ni spontani nije toliko strasan ako pogledate iz mog ugla, desilo se nesto, uspeli smo, sledeca ce biti bolja 🤗🤗🤗
|
|
|
|